Kişilik & Karakter İçinizden geldiği gibi mi davranırsınız yoksa planlı mı hareket edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor İçimden geldiği gibi. Planlı hareket ederim. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İçinizden geldiği gibi mi davranırsınız yoksa planlı mı hareket edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi davranırsam beni yasatmazlar hqjsjs 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. İşimde de özel hayatımda da planlı ve düzenli hareket ederim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi. ama daha çok planlı 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben planlı hareket eden biriyim 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimseye kolay kolay planlı hareket edemez çünkü bir yerde patlar ve bu kısa bir sürede olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazı kişiler kendisine yabancı Yorumla flawsome25 +1 yıl Onlar kendilerini kandırıyorlar sadece Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İçimden geldiği gibi davranırım ama dozunu kaçırıp da saçmalamam. Yerine göre olur hareketlerim. 0 0 Yorumla
abstractbreezes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğer zor durumda değilsem kafama göre hareket ederim. Ama zora düştüğümde kafamı sonuna kadar kullanır, her ihtimali gözden geçiririm. 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İşlerim konusunda son derece planlı hayat konusunda akışına göre, kişilik zaten neysem o olacak şekilde keenks 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim hayatımda planın pek yeri yoktur, ansızın aklıma bişi gelir onu yaparım 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi davranırım. Neysem oyum. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl planlı olamayacak kadar dürüst bir insanım... yapmacıklık numara taktik sevmiyorum 0 0 Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Günlük yaşantımda planlı Kızlara karşı içimden geldiği gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçimden geldiği gibi görgü kurallarına uyarak tabibelli çerçevede rahat olunmalı bence #KendinOl 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Genelde hep planlı. Ama şu sıralar doğaçlama yaşayasım var 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi ama planlarımında ucunu bırakmam 0 0 Yorumla
atesli_gunahlar Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl planlı hareket ederim. ancak plansız olan şeyler hayatımı renklendiriyor. 0 0 Yorumla
Halil_bey16 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Planların hiç tutmadığı için gelişi güzel akışına bırakarak yaşıyorum hayatı 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Icimden geldiyi gibi cunku duygusal biriyim 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi neşesine 🤣 0 0 Yorumla
CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Maalesef plan işini beceremiyorum 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Seviyorsam yüreğimden geldiği gibi davranırım 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yere ve zamana göre degisir 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her zaman planlı 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Planlı olmalı herşeyim 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Daha çok planlı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geldiği gibi 0 0 Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Değişken 0 0 Yorumla
xSosyoPsikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl planlı 0 2 Yorumla xSosyoPsikopat +1 yıl ne alaka Yorumla xSosyoPsikopat +1 yıl içmiyorum Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. değişiyor, 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Net insanım 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Her ikisi de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İçimden geldiği gibi davranırsam beni yasatmazlar hqjsjs
İşimde de özel hayatımda da planlı ve düzenli hareket ederim
İçimden geldiği gibi. ama daha çok planlı
Ben planlı hareket eden biriyim
Kimseye kolay kolay planlı hareket edemez çünkü bir yerde patlar ve bu kısa bir sürede olur
Bazı kişiler kendisine yabancı
Onlar kendilerini kandırıyorlar sadece
İçimden geldiği gibi davranırım ama dozunu kaçırıp da saçmalamam. Yerine göre olur hareketlerim.
Eğer zor durumda değilsem kafama göre hareket ederim. Ama zora düştüğümde kafamı sonuna kadar kullanır, her ihtimali gözden geçiririm.
İşlerim konusunda son derece planlı hayat konusunda akışına göre, kişilik zaten neysem o olacak şekilde keenks
Benim hayatımda planın pek yeri yoktur, ansızın aklıma bişi gelir onu yaparım
İçimden geldiği gibi davranırım. Neysem oyum.
planlı olamayacak kadar dürüst bir insanım... yapmacıklık numara taktik sevmiyorum
Günlük yaşantımda planlı
Kızlara karşı içimden geldiği gibi
İçimden geldiği gibi görgü kurallarına uyarak tabi
belli çerçevede rahat olunmalı bence
#KendinOl
Genelde hep planlı. Ama şu sıralar doğaçlama yaşayasım var
O an nasıl hissediyorsam
İçimden geldiği gibi ama planlarımında ucunu bırakmam
planlı hareket ederim. ancak plansız olan şeyler hayatımı renklendiriyor.
Planların hiç tutmadığı için gelişi güzel akışına bırakarak yaşıyorum hayatı
Taktik maktik yok bam bam bam
Icimden geldiyi gibi cunku duygusal biriyim
İçimden geldiği gibi neşesine 🤣
İçimden gelenleri planlıyarak 😅
İçimden geldiği gibim
Maalesef plan işini beceremiyorum
Seviyorsam yüreğimden geldiği gibi davranırım
İçimden geldiği gibi davranıyorum
İçimden geldiği gibi hareket ederim
asla bir plana uyamıyorum maalesef
İş dışında içimden geldiği gibi