Taktik yapan insanlara da rastladım, özünde olduğu gibi davranana da. Başında özünde davranıp sonrasında taktik yapana da. İkisinin arasında ki net ayrım şudur ki; sonradan taktik yapan ilişki katili olup çıkar. İlişkilerde taktik olursa samimiyet yoktur. Olduğu gibi davaranan şahsın yürekteki izi daha anlamlı ve bambaşka olur.
Olduğum gibi davranırım. Nasılsa daha sonra kim olduğum ortaya çıkacak ne gerek var taktik yapmaya. Ne isem oyum. Değişemem yani. Başka bir şekilde kendini gösterirsen yine sen yanılırsın ki. Sonradan belki karşı taraf senin istediğin gibi birisi olmayacak yine pişman olacaksın. Mevlana'nın dediği gibi "Ne olursan ol gel".
Ben net şekilde olduğum gibiyim ama bu “akılsızca davranıyorum” demek de değil 😄 Kendini saklayıp sürekli taktik yapan insanlar bana yorucu geliyor. Biraz strateji olur, o ayrı; ama karakter değiştirmek, rol yapmak hem karşı tarafa haksızlık hem de uzun vadede patlıyor 💥 Eşek kovalamak yerine, gelenin de beni böyle kabul etmesini seviyorum 🧠✨
Balla istesemde taktiksel davranamam benim karakterim ne ise öyle davranırım isteyen beni böyle ister kimseyle dost veya arkadaş olma çabam yok ne ise o