- İhlale sebebiyet vermeyelim, her sey tadında güzel. 😌

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fazla samimiyetin insan bünyesine yan etkilerinden bahsedeyim biraz amme hizmeti olarak..
1- İnsanlar kişisel alanınıza izniniz olmadan girmeye cüret ederler.
2-Herhangi bir durumda verdiğiniz hayır cevabını kabul etmeyip, etkisiz bırakmaya çalışır.
3-Rahatsız olduğunuz durumu dile getirdiğinizde komik buldukları için yapmaya devam ederler ve bu aşırı sinir bozcudur.
4- İyilik olsun diye yaptığınız bir şeyin zorunluluğunuzmuş gibi algılanmaya başlanır karşı taraftan. Değeriniz bilinmez.
Uzun lafın kısası herşeyin fazlası zarardır fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Haddini bilmek iyidir diye düşünüyorum.
Bunu insanın kendisi belirlemesi lazım. Ülkemizde bunu ayarlayacak insan çok yok maalesef. Birazcık yüz verince insanlar tepene çıkmaya başlıyor maalesef. Dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor.
Samimiyet iki taraflı olur. İki kişiden birisi'nin halen sınırları sertse zaten sınır ihlali diye bir şey olmaz. Samimiyet ölçüsünü iyi ayarlamak gerekir.
Kiminle ne kadar samimi olman gerektiğini iyi belirlemek lazım. Yoksa dediğin gibi fazla samimiyetin suyunu çıkartıp kendinde gereksiz haklar bulan insanlar olabiliyor
Cevap
29Cevap
Bazı insanlar için açar.. bu yüzden de mesafeyi iyi ayarlamak gerekiyor.
Haddini bilmeyenler de evet...
Kişinin karakterine bağlı 🤔
Adam yav$aksa istediğin kadar mesafe koy boş.
Karakteri sağlamsa kendı cozgısını zaten korur
Samimiyeti doğru anlayabilen erkek bir elin parmaklarını geçmez, her samimi davranıştan bir saçmalık uyduruyorlar. O yüzden vereceksin sert tavırlı davranışı kafan rahat olacak.
Samimiyet ile laubalilik arasında ince bir çizgi vardır. Kimileri bunu koruyamaz samimi olacağım derken laubalileşir. O çizgiyi koruyacak kimseler ile samimi olursa sorun olmaz.
Samimiyet ile laubalilik birbirine karıştırılmamalı. Sorun, insanların laubaliliği samimiyet sanması. Dostlarımla samimiyimdir ama asla saygı sorunu veya kişisel alan ihlali yaşamayız.
Eğer karşı taraf sınır ihlali yapma potansiyelinde biriyse evet kesinlikle sonucu bu olur. Fakat kimisi de hiç sınır çizmiyor ya da aşılmasından rahatsız olmuyor.
Mesafeyi iyi koruyamadığımızda bir noktadan sonra menfaate dayalı samimiyetler ortada cirit atmaya başlıyor. Turnusol kağıdıyla da ayırt edilemiyor ki, bilesin hangisi gerçek.
Herşeyin fazlası zarar ve bu samimiyet içinde geçerli. Birisiyle hak ettiği kadar samimi olunmalı. Fazlası bi süre sonra kırmızı çizgilerin aşınmasına neden oluyor.
Fazla samimiyet bi özgüvene sebebiyet verir. Sanki ehliyet kazanmış gibi kendine hak bulur bir çok şeyi. O yüzdendir ki insanlar diyorum, hiç bir şeyin ayarını bilmiyorlar.
Her şeyin fazlası zararlı sevginin bile. Sevginin fazlası aymazlık, saygının fazlası değersizlik meydana getirir...
Sanmam insanlarin derdini dinlerim ama ama sınırlar asilmadikca her insan gözümde değeri aynı kadın erkek fark etmiyor
kendini bilen insan ne sınır aşar ne nankör olur ne saygıda kusur eder
bu laflar hududunu bilmeyenler için
ben buna inanıyorum
Evet. Mesela bir çaycı düşünün en samimi olduğu insana en son verir çayı.
Bir yerden sonra evet. Tabi bu karşınızdaki kişi ile de ilgili ona göre değişebilir
İhlal etmediği durumları hiç görmedim desem yeridir.
Kesinlikle denge çok önemli, ama işte insanız bazen ister istemez sınırı aştığımız oluyor.
Sınır nedir, samimiyet nedir, kişilwr kimdir, bunlara bakar
Tam da bu yüzden gözden düşmüştüm sanırım...
Bunu kötü yönde kullanan insanlar oluyor o yüzden dikkat etmekte fayda var
Fazla samimiyet yüz göz eder kaş göz çıkartır gerek yok..
Sınırlarını korumayı bilen kişiler samimiyetin b. kunu çıkarmaz.
Hayatta her şeyde dengeyi tutturmak lazım terazi kaydı mı artık özellikten uzaklaşıyorsun.
Sınırlarını bilmeyen biriyse yol açar tabi ki.
"Ne alaka"
fazla samimiyet olunca insanlar seni kullanmaya çalışıyolar
Kesinlikle, karşı tarafın bazı şeylere cesaret bulmasını ve hattini aşmasına neden olur. Mesafe her zaman iyidir.
Herseyin fazlasi zarar dir canim benim🥰🌼🌷
Tatlisim💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Gunaydin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Çok para harici hepsi sıkıntı.
Samimiyet de sıkıntı demek istedim. Sen akıllı bir kadınsın 😅
Para ile alakasızu bir kavram sadece aşk olabilir 😅 O da ben seversem 😅
Açmaz mı? keşke o arkadaşımla bu kadar yakinlaşmasaydim hiç tanışmasaydik daha iyiydi..
boş ver çok samimiyet iyidir
Sınır muhakkak esastır.
Evet fazlasıyla sınır ihlaline yol açar
duracağı yeri bilmeyen frensizler için evet
Hak edende yan etki yapmaz..
Her şeyin ortası iyidir
Tez ayrılık getirdiği kesin.
Fazla samimiyet, saygıyı yitirtir
Sen verme biz zaten vermiyoruz
Herşeyin fazlası zarardır
Kesinle sınır ihlali olur
Ne yazık ki..