İlerde ne hayatıma ne evime misafir etmeyeceğim insanlar bazen sinirlerimi aşırı zorluyor. Maalesef örneğin mecburi oda arkadaşlarım...
Umursamaz biri misiniz bende öyle olmalıyım ama nasıl?
İlerde ne hayatıma ne evime misafir etmeyeceğim insanlar bazen sinirlerimi aşırı zorluyor. Maalesef örneğin mecburi oda arkadaşlarım...
Umursamaz biri misiniz bende öyle olmalıyım ama nasıl?
vallahi sorun beni 4 yil oncesine goturdu icim daraldi. o gunler gitsin bir daha gelmesin.. sanirsam orada saat 3e geliyor hakikaten bu saate kadar seni uyutmadilarsa ayip terbiyesizlik. eve vs baska yere cikma! asla o hatayi yapma! onunde iki secenek var: birincisi ya onlara ayak uydurup suyunda gidip aradada yoluna sokacaksin ya da aksine davranip onlar seni rahatsiz ediyorsa iclerinden bir gunah kecisi secip ona yapacaksin bak sakin hepsine bir saldirma! ayni yoldan gecmis biriyim bizim cins kendi arasinda sertlikten degil agirliktan soz dinletir sizinki sertlikten sert olmaktan korkma. senden bir veya iki yas buyugum sanirsam keske deneyimlerimi tecrubemi sana aktarabilsem icinden gecersin onlarin 😂 sormak istedigin bir sey olursa bu yorumun altina yaz direk cevaplarim kader ortagim 😂😂
Gizliden cik yazayim
uygulamayi cok sık kullanmiyorum o yuzden yorumunu yeni gordum. gizliden ciktim
Yzdm
Cevap
3Cevap
Bu umursamaz birisinin tanımı değil yalnız cahillik.
İstersen tekrar oku sorumu ve açıklamayı? Cahillik ne alaka
Hayatıma ve evime misafir etmeyeceğim demissin gelen misafire böyle davranilmaz kesin hüküm veriyorsun olmaz bu
şu an mecburi oda arkadaşlarım
Üni mi okuyorsun
İlerde evime ve hayatıma dahil edeceğim insanları kendim belirleyeceğim. Diğerleri alakadar etmez. Sevmek zorunda değilim onlarda beni Sevmek zorunda değil ama şu an mecburen aynı ortamı paylaşıyorsak saygı göstermek zorundalar
Tabikide öyle
Evet tıp 6. sınıfım
Sona gelmişsin dayan biraz daha senin olduğun yoldayım bende :") daha fazlasını yaşadım
Sabah dersim 8 veya 9 gibi çantamın fermuar sesinden uyanmış bana bağırdı. gecenin 4 üne kadar laf edip ses yapan cinsler
Aynen çok şükür az kaldı🤗 Sanada şimdiden Allah kolaylık versin
Insanlar aşırı değişik anlıyorum yurtta kalma şansın yokmu
Teşekkür ederim sanada sorunu yanlış anlamışım bir yandan müzik dinliyordum çünkü 😐🙄
Zaten yurttayım. Eve çıkmak istesem çıkarım ama tek kalmaktan korkuyorum ev arkadaşı olarak da açıkçası Doğu da güvenemiyorum
Umursamaz bir umursarım
Maalesef inanılmaz takıntılı biriyim
Ne diyorlar ki bişemi diyorlar sana
Herseyimi eleştiriyorlar
Gecen gün sweatshirt ümün kalınlığına bile laf verdi. Dedim benim bağışıklığım düşük hastalanırım ince giymem
Size aq kodumun orspuları diyemedin mi uyuz olurum böyle şeylere
Uzaklaş öylelerden kimseye ihtiyacın yok ailen yeter ilerdede evlendiğinde kocan
Mecburi oda arkadaşlarım
vur lafı çekinme
Ailemde öyle diyor sana zorbalık edemezler lafını esirgeme. Saygı göstermek zorundalar diyor
Aynen öyle kimse kimseyi edemez tahmin edebiliyorum şu an o kokoşları çok öyle geveze kendi bilmişler sen olduğun gibi ol kimseyi memnun etmek zorunda değilsin
İkisi kanka zaten 3 kişilik oda
Daha önce 6 kişilikte kalmışlar ranzali sistemde sonradan görmeler bir çok konuda
Bölümün ne
Tip 6. sınıfım
İnsanlar zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?