Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

var gibi hissediyorsun da hayat ondan ibaret değilmiş diye anladığında çok ağır geliyor. ne demiş üstat yaşamak şakaya gelmez. büyük bir ciddiyetle yaşamak gerek. olur olmaz kişileri olmazsa olmaz görmemek gerek.
Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım diye yani öyle bir kelime kullanmayacaksin yoksa en büyük imtihan olur sevdiklerin
Cevap
14Cevap
Hayır onsuz da yapabilirim ama ben onsuz da yapabildiğim halde onu istiyorum. O benim mecburiyetim değil severek istediğim @вуηαяcσѕ 😚
Hayır yok maalesef
Yok. Bu zamana kadar onsuz yapabilmişsem hayatımın geri kalanında da yapabilirim demektir.
Aynen yapılabilir bencede sonuçta dünyanın sonu değil ya. Yani olmuyorsa yapacak bir şey yok demekki hakkımızda hayırlısı buymuş deriz kapatırız konuyu. Ama bence herkes herkessiz yapar..
eskiden diyordum, o da gidince bi baktim bu hayatta kimseye ihtiyacim yok
O yüzden kimse için bu tür sözler kullanmamak lazım ya. Kimse kimsenin hayatında kalıcı değil ve bazen olmuyor buda hayırlısı yapacak pek bir şey yok. O yüzden o olmadan yapamam demeyeceksin yapıyorsun çünkü...
Onsuzda yapabilirim ama o olunca daha güzel @Tersy 💙
Var ama onsuz olmak zorundayım. İkimizde başkalarıyla evliyiz şu an. İmkansızım o benim 😔
Durumunuza çok üzüldüm. Olsun üzülme belkide hakkınızda hayırlısı buymuş. Belki onunla evli olmuş olsaydın daha farklı olurdu yani artık yapacak pek bir şey yok gibi sizin için...
Yok zaten. Cocuk olmasaydı belki olurdu ama o cocukların vebali peşimizi bırakmaz. Cocuklar için ailenin dagılması büyük psikolojik olarak tramva yaratır. Kader deyip geçicez artkk
Ben yalnızlığa alışan biriyim ve olmaması benim için daha iyi
Kimsem olmadığı için demekki yapabiliyorum 😬
valla eskiden derdim sevgilime artık yapıyormuşum
Hayır yok, herkessiz yapabilirim
Yok insan herşeye alışır
Aynen insan zamanla herşeye alışıyor. Boşuna dememişler zaman herşeyin ilacı diye. O yüzden asla dememek lazım diye düşünüyorum. Herkes yapamam edemem der ama bence büyük yalan bu..
Herkes herkessiz yapar, bende öyle
Çoğu kişi olmadan yaparım
Annemdi, artık yok mlsf.
Onsuz yapamam deme, Onsuz da olursun demiş
Herkes herkessiz yapabilir..
Aynen bencede yapabilir. Onlar bence sadece sözde. Erkekler mesela ayrılır ayrılmaz hemen başka kız arayışına falan giriyorlar o yüzden kimse bana gelipte yapamaz edemez falan demesin...
Var.
Yok maalesef
Evet var
Ailem tabi ki
Var da o beni unuttu galiba
B. n.
Kimse vazgeçilmez değildir
Şimdilik yok!
Yok.
Tabiki varr
Var.
Yok.