Diğer Onsuz yapamam dediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eşya , kişi , aktivite hobi olur gezmek gibi yaptiginiz herhangi bir şey Güncellemeler1 yıl Kimse klima dememiş 😄 Onsuz yapamam dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Sigaram var sadece 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Kahvesiz yapamıyorum ama yeni işimde istediğim zaman içemicem.. Çok sık tuvalete gidiyorum çünkü içince.😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bağımlı olmuşsunn Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Maalesef. Onsuzluğa da alışırım napiyim. Ayrılık da sevdaya dahil dksj Yorumla
pyscobutCUTE Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl telefon-deger verdıgım sevdıgım kışıler -muzık aa muzıksız asla olmaz- ve gezmek -sarkı söylemek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bunlar benimde en sevdiğim şeyler 😄 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Onsuz nefes alırım, onunla yaşarım. Nefes almak ve yaşamak arasında büyük fark var 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşim olmadan yapamam herhalde bir de kahve sigara kitaplarım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İlk defa çalışmayı seven birini gördüm Yorumla Zorunne388 1 yıl Eğlenceli ve keyifli Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Annemm♥️Kitaplarım MüziklerimArkadaşlarımEskiz defterim... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kızım olmadan yapamıyorum yokluğuna alışamadım. Kizimi çok ozledim ona kavuşacağım günü bekliyorum melek kızım...💔 0 10 Yorumla Arayış0702 1 yıl Neden ayrısın ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Arayış0702 öldü Yorumla NeyimVarKii 1 yıl Başın sağolsun🙂 Yorumla Arayış0702 1 yıl Allah rahmet eylesin çok zor çok üzüldüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @NeyimVarKii sağolun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Arayış0702 amin evet çok zor maalesef sagolun Yorumla Arayış0702 1 yıl Evlat acısı çok zor ne zaman istersen dinlerim her konuda da elimden geldiğince yardımcı olurum sana lütfen unutma ve yaz bana Yorumla NeyimVarKii 1 yıl Olm harbi sapıksın ya valla kadın ne diyor sen ne diyorsun Yorumla Arayış0702 1 yıl @NeyimVarKii saygısızca konuşma herkesi de kendin gibi bilme Yorumla NeyimVarKii 1 yıl Kes niyetin belli isme bak aq Yorumla
beyzaaza1325 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Yürüyüş olmasa yapmaz ya insan 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yürümeyi genelde kimse sevmez arabayla şarkıyla gitmek daha güzel Yorumla beyzaaza1325 1 yıl Ya araba da güzel ama yürümek daha çok iyi geliyor bana keşke yanımızda birileri olmadan istediğimiz vakitte yürürsek… Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Müzik ya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Müzik olmadan depresyona girerim Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Arabam❤️🔥 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İyimiss keşke benimde arabam olsa 🙁 Yorumla fİtsuFlee 1 yıl İnşallah Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Namaz kılmak 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Allah kabul etsin Yorumla addicted3319 1 yıl Amin Yorumla
sapıtma Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Telefonsuz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Oha evet bende Yorumla sapıtma 1 yıl Ohalık bir durum yok gibi 😝 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ata binmek sanırım atını bırakamam 2 3 Yorumla kaan-50 1 yıl At derken atın mı var senin 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kaan-50 evett dedem çiftlik tarzı bir yerle uğraşıyordu ordan yani dogunca bu senin olsun demişti öyle bıraktı yani Yorumla kaan-50 1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. şu an aklımda bir şey yok🤔 0 3 Yorumla İlkkemal 1 yıl @Bahar_555 ömer 🤨 Yorumla u Bahar_555 1 yıl Ömer dizisi mi😃 Yorumla Arayış0702 1 yıl Evet yok gerçekten Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Artık yok ne kişi ne eşya nede başka bişe 0 1 Yorumla Arayış0702 1 yıl Tebrik ederim çok acılı süreç den sonra bu hale gelinir Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Video oyunsuz yapamam. 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 990 cevap paylaştı. Telefonum 1 0 Yorumla
Cansuay1 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kendim 😄😎 1 1 Yorumla Cansuay1 1 yıl Önce Allah Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Gezmek 1 1 Yorumla Freedown54 1 yıl Klima olmadan yasanmaz zaten Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Su icmek 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl @roses52 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şunun kadar sevilmedik be Yorumla alex4guson 1 yıl @rozes52 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pompaa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahahahahaha Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% 1 yıl O yokki onsuz olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onunla ol o zaman Yorumla eross18 1 yıl Hiç yok hiçte olmadı o yüzden olmaz Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. At yarışları 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
anormaly Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Var ama ilginç b 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedir Yorumla anormaly 1 yıl Bir sahibem olması bana hayattan zevk almamı sağlaması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sigaram var sadece
Kahvesiz yapamıyorum ama yeni işimde istediğim zaman içemicem.. Çok sık tuvalete gidiyorum çünkü içince.😅
Bağımlı olmuşsunn
Maalesef. Onsuzluğa da alışırım napiyim. Ayrılık da sevdaya dahil dksj
telefon-deger verdıgım sevdıgım kışıler -muzık aa muzıksız asla olmaz- ve gezmek -sarkı söylemek
Bunlar benimde en sevdiğim şeyler 😄
Onsuz nefes alırım, onunla yaşarım. Nefes almak ve yaşamak arasında büyük fark var
İşim olmadan yapamam herhalde bir de kahve sigara kitaplarım
İlk defa çalışmayı seven birini gördüm
Eğlenceli ve keyifli
Sevgilimmmm
Var
Annemm♥️
Kitaplarım
Müziklerim
Arkadaşlarım
Eskiz defterim...
Kızım olmadan yapamıyorum yokluğuna alışamadım. Kizimi çok ozledim ona kavuşacağım günü bekliyorum melek kızım...💔
Neden ayrısın ki
@Arayış0702 öldü
Başın sağolsun🙂
Allah rahmet eylesin çok zor çok üzüldüm
@NeyimVarKii sağolun
@Arayış0702 amin evet çok zor maalesef sagolun
Evlat acısı çok zor ne zaman istersen dinlerim her konuda da elimden geldiğince yardımcı olurum sana lütfen unutma ve yaz bana
Olm harbi sapıksın ya valla kadın ne diyor sen ne diyorsun
@NeyimVarKii saygısızca konuşma herkesi de kendin gibi bilme
Kes niyetin belli isme bak aq
İçli köfte olmazsa olmaz😋
Büşra, ela, telefonum, müzik
spor yemek kahve seks duş
Yok ya her türlü yaparım 🤣
Yürüyüş olmasa yapmaz ya insan
Yürümeyi genelde kimse sevmez arabayla şarkıyla gitmek daha güzel
Ya araba da güzel ama yürümek daha çok iyi geliyor bana keşke yanımızda birileri olmadan istediğimiz vakitte yürürsek…
Müzik ya
Müzik olmadan depresyona girerim
Arabam❤️🔥
İyimiss keşke benimde arabam olsa 🙁
İnşallah
Namaz kılmak
Allah kabul etsin
Amin
Telefonsuz
Oha evet bende
Ohalık bir durum yok gibi 😝
Ata binmek sanırım atını bırakamam
At derken atın mı var senin 🙄
@kaan-50 evett dedem çiftlik tarzı bir yerle uğraşıyordu ordan yani dogunca bu senin olsun demişti öyle bıraktı yani
Ne güzel 😊
Yok o kadar değerli bir şey
Kitap olmadan yapamam
şu an aklımda bir şey yok🤔
@Bahar_555 ömer 🤨
Ömer dizisi mi😃
Evet yok gerçekten
Artık yok ne kişi ne eşya nede başka bişe
Tebrik ederim çok acılı süreç den sonra bu hale gelinir
Oyun ya sanırım yapmazsam ölüürm
Video oyunsuz yapamam.
Telefonum