Kişilik & Karakter Bir masa dolusu tabak kırmak istermiydiniz bu sizi nasıl hissetirirdi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Video da stres odası evdeki yeni tabaklar olması gerekmiyor ben bütün alkol şişelerini duvarlarda patlatmak isterdim Bir masa dolusu tabak kırmak istermiydiniz bu sizi nasıl hissetirirdi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İstemem. israf 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Senin kafanda kıracaksak olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle söyledin? Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla çok güzel stres atardım sanırım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İlla yeni tabak olması gerekmiyor videoda stres odası var eski şeyleri parçalıyorlar Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Kimseye zarar vermeden 0 risk ile rahatlık Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstemem. israf
Senin kafanda kıracaksak olur
Neden böyle söyledin?
Valla çok güzel stres atardım sanırım
İlla yeni tabak olması gerekmiyor videoda stres odası var eski şeyleri parçalıyorlar
Olabilir
Kimseye zarar vermeden 0 risk ile rahatlık
Aynen
İstemem