Yeme & İçme 2 ay Şu an ne olsa yerdiniz veya i̇çerdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Hadi birbirimizin canını çektirelim 👇🏻 Güncellemeler2 ay allahın fesatları bari şu yemek sorusunu salın allah sizi davul etsin Şu an ne olsa yerdiniz veya i̇çerdiniz? Cevapla 44 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Patatesli börek olsa çok iyiydi 2 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 4,9b cevap paylaştı. Patatesli börek ve çay olurdu. @r_engarenkyollar börek yap ta yiyelim ya :D 2 11 Yorumla r_engarenkyollar 2 ay Ya novel içimi mi okudun naptın , canım okadar patatesli börek çekiyor ben çok severim bu akşam yapıcam kısmet olursa 🤗 tamam ben yaparim sana , bol baharatlı bir patates böreği yanınada çay hemen çağırırım seni sen merak etme o iş bende Yorumla r_engarenkyollar 2 ay Bu güzel etiket için çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla novel 2 ay sevilmez mi ya yanında tatlı niyetine ben varım birde :D :Dyap yap gelirim koşa koşa Yorumla r_engarenkyollar 2 ay tamam peki sıkıntı yok hallederiz 😂 Yorumla novel 2 ay bizden ne kaçabilir ki :D Yorumla r_engarenkyollar 2 ay Bizden bir kaçan birde göçen kurtuluyor 😂 Yorumla novel 2 ay benden kaçan da kurtulamaz :D Yorumla r_engarenkyollar 2 ay Başkan sen haticeye bakar neticeyi kovalarsın 😂 Yorumla novel 2 ay çok fena kovalarım :D Yorumla r_engarenkyollar 2 ay Hı hııı 😂 Yorumla novel 2 ay yakalarsam muckss muckss :D Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 491 cevap paylaştı. Şöyle güzel bır kahvaltı patates kızartması sucuklu yumurta oh ne güzel olurdu bide çay 1 2 Yorumla Soran 2 ay oh dedin aklıma geldi yapayım kız Yorumla Yokgibihersey 2 ay Yap valla ne güzel Yorumla
sinemilkay Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 43% 2 ay Hiçbir şey yemezdim. Pizza yedim gece gece, pişmanlıktan kıvranıyorum. Wkdnsmxn 0 4 Yorumla Soran 2 ay ajsjekdj evet ya gece yemek rahatsız ediyor ama görüşler beni acıktırdı valla Yorumla sinemilkay 2 ay Aslında olsa üstü maraş dondurmalı künefe iyi giderdi pizzanın üstüne. Ya da içi kaymaklı taş kadayıfı... Yorumla Soran 2 ay pizzanın üstüne diyince maraş dondurmalı künefeli pizza algıladı bir an kafam aksjwmdmd aman ablam sakin git sen Yorumla sinemilkay 2 ay Wjsnwjxb mükemmel hayal gücü. Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 704 cevap paylaştı. Sigaram bitince 1 bardak daha su içeceğim canın çekmez sanki 😅 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Canım tantuni istedi nedense et yiyen bir insan da değilim 😂 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Güzel bir açık bife kahavaltı harika olurdu sucuklu yumurta, kavurma, salam sosis bal tereyağ 0 0 Yorumla
__Ayla_ Takip Et Xper 1 Yaş: 19 2 ay Yorumdakiler patatesli börek demiş canım çekti şimdi wgşwğfşwşf 0 1 Yorumla Soran 2 ay qjsjwksked benim de ya Yorumla
Stornendg Takip Et Xper 3 Yaş: 23 2 ay Valla çiğ köfte olsa sağlam gömerdim urfalıyım zaten acı hastasıyım😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay aksjwksjd ben de gömerdim valla ama gece gece az acılı olsun Yorumla Stornendg 2 ay Az acılı da güzel ama biz alışkın olduğumuzdan farketmiyor zehir gibi olsa da: ) Yorumla
birisiiştenevarki Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Şeyyy.. söylemesem 🤭 0 3 Yorumla Soran 2 ay söyleme zaten Yorumla birisiiştenevarki 2 ay Düşündüğün şey değildi ama neyse Yorumla Soran 2 ay her neyse Yorumla
özgürkahraman Takip Et Xper 1 Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Yeme & İçme konusunda 848 cevap paylaştı. Seninle kahvaltı yapmayı isterim 0 2 Yorumla Soran 2 ay ya sabır Yorumla özgürkahraman 2 ay Neden sabır çektiniz Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 942 cevap paylaştı. 3 lahmacun gömerdim ama işte yemem :D 0 8 Yorumla Soran 2 ay niye yemezsin be ben 5 tane gömerdim olsa Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay Sonra iyice ayı oluyorum zaten kalıplı bir vücudum var fazlası zarar :D Yorumla Soran 2 ay amaan bidaha mı gelicen dünyaya be göm be acıktım of Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay Yok yok sonra iyice göbekli biri olurum bunu istemiyorum :D Yorumla Soran 2 ay ye lan diyomuşum puahajsj Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay Ismarlasan bile yemem Yorumla Soran 2 ay aman iyi be yeme öf Yorumla FısFısOdaSpreyi 2 ay Yemem Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Canım dondurmali irmik çekti 0 1 Yorumla Soran 2 ay olur akarrr Yorumla
Maşukaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Katmer dicem ama yiyorum kız yaptım sabah Sabah 1 5 Yorumla DreamGhosters 2 ay Fıstıklı olanı mı Yorumla Maşukaaa 2 ay @DreamGhosters evett 😀 Yorumla Maşukaaa 2 ay Katmer Antep'te fıstıklı olur.. başkasına katmer denmez zaten Yorumla DreamGhosters 2 ay Eline sağlık katmer diye alakasız şeyler satıyorlar 😋 Yorumla Maşukaaa 2 ay @DreamGhosters 👍 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Sindirim sistemim çökmüş bir şey yiyemiyorum 0 0 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Fıstıklı baklava hemde antep usulü kaliteli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Patatesli börek olsa çok iyiydi
Patatesli börek ve çay olurdu. @r_engarenkyollar börek yap ta yiyelim ya :D
Ya novel içimi mi okudun naptın , canım okadar patatesli börek çekiyor ben çok severim bu akşam yapıcam kısmet olursa 🤗 tamam ben yaparim sana , bol baharatlı bir patates böreği yanınada çay hemen çağırırım seni sen merak etme o iş bende
Bu güzel etiket için çok teşekkür ederim 🙏
sevilmez mi ya yanında tatlı niyetine ben varım birde :D :D
yap yap gelirim koşa koşa
tamam peki sıkıntı yok hallederiz 😂
bizden ne kaçabilir ki :D
Bizden bir kaçan birde göçen kurtuluyor 😂
benden kaçan da kurtulamaz :D
Başkan sen haticeye bakar neticeyi kovalarsın 😂
çok fena kovalarım :D
Hı hııı 😂
yakalarsam muckss muckss :D
Şöyle güzel bır kahvaltı patates kızartması sucuklu yumurta oh ne güzel olurdu bide çay
oh dedin aklıma geldi yapayım kız
Yap valla ne güzel
Hiçbir şey yemezdim. Pizza yedim gece gece, pişmanlıktan kıvranıyorum. Wkdnsmxn
ajsjekdj evet ya gece yemek rahatsız ediyor ama görüşler beni acıktırdı valla
Aslında olsa üstü maraş dondurmalı künefe iyi giderdi pizzanın üstüne. Ya da içi kaymaklı taş kadayıfı...
pizzanın üstüne diyince maraş dondurmalı künefeli pizza algıladı bir an kafam aksjwmdmd aman ablam sakin git sen
Wjsnwjxb mükemmel hayal gücü.
Sigaram bitince 1 bardak daha su içeceğim canın çekmez sanki 😅
Canım tantuni istedi nedense et yiyen bir insan da değilim 😂
Güzel bir açık bife kahavaltı harika olurdu sucuklu yumurta, kavurma, salam sosis bal tereyağ
Yorumdakiler patatesli börek demiş canım çekti şimdi wgşwğfşwşf
qjsjwksked benim de ya
Valla çiğ köfte olsa sağlam gömerdim urfalıyım zaten acı hastasıyım😂
aksjwksjd ben de gömerdim valla ama gece gece az acılı olsun
Az acılı da güzel ama biz alışkın olduğumuzdan farketmiyor zehir gibi olsa da: )
Şeyyy.. söylemesem 🤭
söyleme zaten
Düşündüğün şey değildi ama neyse
her neyse
Seninle kahvaltı yapmayı isterim
ya sabır
Neden sabır çektiniz
3 lahmacun gömerdim ama işte yemem :D
niye yemezsin be ben 5 tane gömerdim olsa
Sonra iyice ayı oluyorum zaten kalıplı bir vücudum var fazlası zarar :D
amaan bidaha mı gelicen dünyaya be göm be acıktım of
Yok yok sonra iyice göbekli biri olurum bunu istemiyorum :D