Merhabalar Herkese 🌸

Şu hayatta kendine örnek aldığın biri var mı? Ailenden biri olabilir, herhangi bir alanda ünlü biri olabilir
Merhabalar Herkese 🌸

Şu hayatta kendine örnek aldığın biri var mı? Ailenden biri olabilir, herhangi bir alanda ünlü biri olabilir
Hayır kimseyi kendime örnek almıyorum her zaman kendim oluyorum. sadece benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşadığım birisi olursa onu dinlerim ve tabi ki de tavsiye alırım bu da güvendiğim değer verdiğim birisi olur sadece..
Türkiyede İngilizce öğretmeni olan Aile büyüğüm vardı..
hayranlık de veya çocukken dersin ya “onun gibi olmak istiyorum “ dediğim birisiydi Karakter olarak…
İngilizce öğretmenimdir ayrıca emeği hakkı ödenmez… yaklaşımı karakteri nezaketi asaleti çok düzgün espirili ciddi birisiydi.
Saygım sevgim sonsuz bir insandı. Hayatımda pek destek almamışımdır, özgüvenim çocukluktan beri yüksek büyüdüm belki de.
Kritik zamanda orta okula girerken yaz tatilinde inglizceyi küçük yaşta öğretmişti, okulu sonra birincilikle bitirmemin temelinde belki de ordan başlayan bir özgüven var.
Babamın, bazı sevmediğim huyları dışında adam gibi adam olduğunu biliyorum, o yüzden iyi yönlerini örnek alıyorum 😊
Çok güzel✨️
Mustafa Kemal Atatürk tabi ki de herkes örnek almalı.
Kesinlikle🫶
Cevap
14Cevap
Hayır kendi kendime rol model oldum. Annemin desteği olmasa olmazdı elbette ama birebir kimseyi rol model alarak ilerlemedim. Hatalarım da oldu, yara da aldım ama zaten bizi biz yapan da bunlar değil mi..
Hayır hiç kimseyi örnek almıyorum
Öyle hayatta şu diyebileceğim örnek kimse yok. Sadece fikirlerinden dolayı Atatürk'ü kendime örnek olabilirim o kadar. Onunda dışında rol model olarak tanımlayacabileceğim kimse yok.
Kendim olurumdan daha çok olmak istediğim kişiyi belirleyip öyle birisi olmak için çabaladım ve oldum ancak davranış olarak saygı olarak örnek aldığım sözlerini hayatıma uyguladığım bir çok filozof, yazar veya dizi ya da anime karakteri olmuştur ancak kendin olmak yerine olmak istediğin kişiye dönüşmek daha iyi. İki yüzlü olmaktan bahsetmiyorum daha iyi nasıl olurum diye düşünüp öyle olmaktan bahsediyorum.
Örnek aldığım kimse yok, herkesin yolu ayrı yükü farklı ama başarı hikayelerini duymak sevindiriyor yarınlara umut aşılar gibi...
Kendimi örnek alıyorum sadece. Örnek alıncak insan yok çünkü
Çok kişi bakış açımı etkiledi ama özel bir isim yok. Etkileyenler de çok fazla.
Bence herkesin yolu ayni gitmez, o yüzden kimseyi örnek almadigimi düsünüyorum. Bazi fikirleri hayatinda uyguluyabilirsin, ama genelde herseyi istedigin gibi yasarsin iyisiyle kötüsüyle.
Kendine saygısı olan karakterli herkesi örnek alabilirim
Annem var askim
Ne hoş ❤️
💗
Eğitim alanında kendi gençliğimde Eğitmenim büyük örnek ve İlham bana, tam emektar.
Babamı örnek alıyorum kendime
Mustafa Kemal Atatürk elbette
🙃
İyisiyle kötüsüyle kendimi örnek alıyorum
Annem ve babam.
yok.
Abimi örnrk almıştım
Kendimi örnek alıyorum
Ben kimseyi örnek almam sadece kendimi alırım
Farklı alanlarda farklı kişiler var
Yok ya. Kendim olmayı doğru buluyorum.
Evvet