Kişilik & Karakter Hayatta örnek aldığınız bir insan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Dayiiii… Sesin huzur ha 🖤 Güncellemeler+1 yıl Hayali karakter falan ama Ramiz Dayı idolüm ya 🖤 bi “yeğeenn” diyişi var sanki aslan kükrüyor dösmkdkdkd Hayatta örnek aldığınız bir insan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet var kendim.. kendim dışında kimseyi örnek almam ben 0 0 Yorumla
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var ve bu hiç değişmedi Keanu Reeves... 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Resûlullah (asm)..Ne kadar yaklaşamasam da, onun her sözü, her fiili, benim yapmaya çalıştığım, gayret ettiğim şeylerdir..#Vesselam 0 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kendimi örnek almak isterdim ama öyle bir insan olamadım 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet var babam, babam diye demiyorum ama aklı zehir gibi çalışıyo bende onu örnek alıyorum 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır artık yok. Kendimden yola çıkıyorum 😂 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her zmanATATURK 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mustafa Kemal ATATÜRK 0 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Sedat peker 😂😂😂 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıymetli kardeşlerim… Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Babam. 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir yok 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Yok valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet var kendim.. kendim dışında kimseyi örnek almam ben
Var ve bu hiç değişmedi Keanu Reeves...
Resûlullah (asm)..
Ne kadar yaklaşamasam da, onun her sözü, her fiili, benim yapmaya çalıştığım, gayret ettiğim şeylerdir..
#Vesselam
Kendimi örnek almak isterdim ama öyle bir insan olamadım
Evet var babam, babam diye demiyorum ama aklı zehir gibi çalışıyo bende onu örnek alıyorum
Hayır artık yok. Kendimden yola çıkıyorum 😂
Peygamberimiz (sas)
Her zman
ATATURK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Örnek aldığım kimse yok
Kimseyi örnek almadım
Annem ve babam
Sedat peker 😂😂😂
Kıymetli kardeşlerim…
Babam.
Hayir yok