Varsa neyinizi örnek alıyorlar?

Varsa neyinizi örnek alıyorlar?
Kesin vardır diyemem sonuçta ben kimim ki böyle bir hakkı kendime tanıyayım? Varsa da illa ki benden kendilerinde neyi görüyorlarsa onu örnek alıyorlardır. Düşüncelerim olabilir, bakış açım olabilir. Yine de bilmiyorum bu konuya bir kesinlik getirmek egoistlik olur. Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz işte bir şeyler, birbirimizin tekamülüne merdiven dikmeye çalışıyoruz. Ben bana öğretilenlerden gerçekten memnunum. Kim öğrettiyse de Allah razı olsun diyorum. Yaşam bana göre bundan ibaret yani, biri hayatına girer, öğreteceğini öğretir gider. Bence bu sistem insanın son noktasına kadar devam edecek bir sistemdir
Cevap
15Cevap
Var bakış açımı
Soğukkanlı ve umursamazlığımı
Umursamazdan kastım
gereksiz şeyleri takmamak
özellikle zarar veren toksit olayları
Her şeyden önemlisi benim mutluluğum
ben mutlu isem insanları da mutlu edebilirim
Peki sen mutlu musun
Evet beni örnek alan çok var. Çocuklarımı büyütme şeklim, duruşum, maharetlerimi becerilerimi ve giyimimi örnek alanlar var.
Var evet ama genelde kötü örnek olduğum için almamalarını söylüyorum...😄
Bana da kötü örnek olur musun nasıl oluyor 😂
Evet var, baştan sona herşeyimi.
Öğrenciler
Hayır çevremde beni örnek alan birileri yok. ya da ben dikkat etmedim ama olsaydı bilirdim zaten genelde konuşmalarım ve saygılı olduğum için ya da dürüst olduğum için daha çok bu yeteneklerim ya da karakter özelliklerim çevrem tarafından taktir edilir tanımadığım yani sosyal medyada konuştuğum kişiler de benim bu özelliklerimi över ama beni örnek alan var mı bilmiyorum zaten kimsenin beni örnek almasını istemezdim bence her insan kendisi olmalı yani kendisini geliştirmeli ve özgün olmalıdır. kimse kimseyi taklit etmemeli ya da iyi özelliklerin taklit etmeliler..
Vardır herhalde..
Yorgun olsamda çalışkan yönümü diyebilirim.. kimseden fayda gelmeyince mecbur kalıp ayakta durabilmem büyük bir örnek fakat çevremdekilerin niyeti iyi değilse örnek yerine köstek oluyorlar ve bu durum açıkcası beni çok üzüyor..
Ben etrafımda ki insanlar canımı sıkarsa güzel laf koyarım birde ailemden gizli herşeyi yapıyorum öğrenirlerse beni öldürüceklerini bilsemde bunları kuzenlerim örnek almaya çalışıp hayret ederler birde dünya başıma yıkılsada hiç takmıyormuş gibi davranma huyum var onuda arkadaşlarım çok sevip örnek almaya çalışıyorlar.
Kardeşim için "ablanı örnek al biraz" örneği, arkadaşlarımın anneleri için "arkadaşını örnek al biraz" örneğiyim. 😄 Hani olur ya başarılı, etliye sütlüye karışmayan, uyumlu, evcimen insanlar... İşte ben onun vücut bulmuş haliyim. Kardeşim için haliyle biraz sinir bozucu olabiliyorum ama ilk çocuk olarak çıtayı bu kadar yükselttiysem, o da biraz üstüne çıkmaya çalışsın. 😂
Şöyle bir düşünüyorum, elbette, diksiyonum ile ses tonumun birleşimine hayranlık duyan ender kişiliklere rastladım, hemen hemen her gün iltifat alıyorum bu özelliklerime buda beni duygulandırıp, hoşnutluğumla sormak istediğin soruyu doğrularım. :)
İnsanlara hissettirmeden onların davranışlarında küçük değişiklikler getiririm/neden olurum genelde.
Benimle tanışan insan, illa ki bazı şeyleri daha farklı yapmaya ve düşünmeye başlar
Var tecrübelerimden ilham alıyorlar. Yani hayata karşı duruşumu en acı olayda bile yıkılmayışımı hep güçlü oluşumu, özellikle ilişkiler konusunda nasıl bir insan olacaklarını benden biliyorlar.
Küçük bebeler. Anneleri şey diyor bak abla nasıl yiyor hadi sende ye 🙄
Kötü örnek.. :/
Neresi kötü? 🙄
Obezlik iyi mi..
Çubuk kraker ondan daha ağır 😂Bakınca kemikleri sayılıyor.
küçük erkek kardeşim :) ablacım beni değil abini örnek alman daha doğru olur diyorum ama yok seni örnek alıyorum ben diyor. sanırım eşcinsel olacak bu :) :)
Oladabilir olmayadabilir. Ama yakın çevremde benden kuzenlerim için bunu duyuyorum. Sen ablasın, teyzesin falan diyerek extra dikkat etmem isteniyor
Kız kardeşim.
Oturuşumu , kalkışımı , konuşmamı , olaylara verdiğim tepkilerimi genel olarak herşeyimi örnek alır ' benim idolüm sensin ' der hep.
Idolümsün diyen küçük prensesler var ama neyimi hangi davranmışımı idol olarak gördüler ben de bilmiyorum..
Açıksözlü oluşumu arkadaşlarım çok taktir ederler amaaa uygulamaya gelince örnek alamıyorlar maalesef.. 😂😂
Çok kişi var.
Tecrübelerimi, başarımlarımı ve ağırbaşlılığımı alıyorlar genelde.
Çevrem çok fazla geniş olmadığı için örnek alacak insan yok ama kendi kardeşlerime karşı iyi bir abi olmaya özen gösteren birisiyim.
En İyi Cevap