AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her gün öyleyim yılların yikigi beynim azcik calissa keske
Bana mı seslendin
Şu an ben de öyleyim de teselliye ihtiyacim vardı
Teselli olmuyor hiçbir şey. Hadi ktiap okuyalım
Kitap mı şu an hiçbir şey yapasım bile yok
Vakit geçirmek için iyi bir araç
Sarılmaya ihtiyacım var
Birinin kollarında ağlamaya
Galiba ona çoğumuzun ihtiyacı var
Off yaaa
🥺🥺
Senle birbirimize sarılıp uyusak nasıl olurdu
Denemeden bilemeyiz
Evet haklısın
Evet
Benim hayali bir sevgilim var sürekli onu düşünüyorum
Onunla çok güzel bir hayatımız var havuzlu bir villamız var
Sürekli kampa çıkarız baş başa özel vakitler geçiririz
İnsanlardan uzakta
Çadır kampında kalırız
Kamp çadırında djkdsksk
Ben bize izgara köfte yaparım o da salatamizi hazırlar yanına
Yemeğimizi yedikten sonra ormanı dolasiriz kozalak falan toplarız gece ateş yakmak için
Karadeniz turuna çıkarız falan
Hayali bile güzel
Çoğu şey bazen hayalde kalıyor işte
Ve o hayali yasayanlar
Ben onları izleyince dhaa da depresif hissediyorum
Bazen bazılarının hayallerini gerçekleştirebilmeleri için çaba göstermeleri gerekmiyor
Hayalimizi başkası yaşıyor diye kızamayız. En azından onlara kızamayız
Zoruma giden şey de bu aslında
Onlara kızmak değil de onlar zaten o hayallerin içinde doğmuş büyümüş insanlar ya
Biz ise o hayllere ulaşmak için büyük bir efor sarfetmemiz gerekiyor ve garantisi de yok
Yan doğuştan şanslı kişilerden bahsediyordum
Yani*
Hayat herkese eşit davranmıyor. Sen en ufak bir şey için bile yıllarca çabalarsın ama yine de olmaz. Başka birisi gelir ufak bir adımla senin istediğinden çok daha fazlasını alır. Dünya gerçekten adaletsiz bir yer.
Evet işte ve benim zoruma giden bir başka durumda ne biliyon mu biz o hayallere kavuşmuş insanları ekranlardan izliyoruz bazen saatlerimizi gunlerimizi onları izleyerek geçiriyoruz kendimizle kiyasliyoruz onlar gülerken biz ağlıyoruz mesela atıyorum hiç sevgilisi olmamış bir erkek instada bı çift görüyor böyle birbirlerini öpüyor sarılıyorlar gulusuyorlar falan onun da gözleri doluyor zoruna gidiyor adamın çünkü ona gösteriyorlar insanlara gösteriyorlar onları daha çok üzüyorlar farkında değiller gerçekten içler acısı bir durum
Baş başa takılmak eğlenmek varken neden insanlara paylasiyorsun ki onlar sizi izleyip kiskansinlar diye mi
Bu bana saygısızlık gibi geliyor insan onuruna gururuna saygisizlik gibi
Ben niye sizi izleyip oturup agliyim ki
Bu yüzden sosyal medya hesaplarımı aktif kullanmam. Bu durum anneler ve babalar gününde çok daha büyük sorunlar oluşturuyor. Sevgili o kadar önemli değil ama bir anneler gününde herkesin annesini paylaşması ve annesi olmayan birinin bunu görüp daha fazla canının yanması... Bu yüzden fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de sevmem. Paylaşmayı da sevmem.
Bu aslında ne biliyon mu insanoğlunun yüzsüzlüğü bencilliği bu sadece kendine odaklanır başka biri benim bu anımı görünce ne düşünücek diye düşünmezler
Neden insanlar bu kadar kötü anlayamıyorum gerçekten
Bilmiyorum sadece ben bu asrın dengi değilmişim onu biliyorum. Yani ben bu yüzyılı sevmedim
Bundan sonra hiçbir insanın mutluluğunu seyretmicem ben de herkesi görmezden gelicem kendime odaklanicam başka türlü bu hayata tutunamicam onu farkettim
Ben de asla sevmedim bu yüzyılı asla
Sosyal medyadan vazgeç sende. Sadece kendinle ilgilen
Benim zoruma giden bir başka şey insanlar çok fazla gösterişi seviyorlar sade normal göze carpmicak kıyafetler giymek varken mesela görüyorum bazı sevgililer aynı kiyafetleri giyer ortalıkta el ele dolasirlar bu benim dikkatimi çeker ve ben de şöyle düşünürüm şunlara bak sanki dünya onların etrafında donuyo diye
Çünkü nedne biliyor musun sade şeyler seven kızlara sorunlu gözüyle bakıyorlar.
Öyle şey mi olur yaa ne bu kendini gösterme çabası sen kimsin ki yani ya
Yapacak bir şey yok günümüz sistemi işte
Herkes kendini başkalarından önemli bulmaya calisiyor
Bu sistemi değiştirmek gerekiyor
Eskiden insanlar mutluydular neden çünkü başkalarının ne yaşadığıni goremiyorlardi bile
Özgür hissedebiliyor vardı
Hissedebiliyorlardi
Haklısın
Haklı olmaktan sıkıldım valla
Boşvermeyi dene ben öyle yapıyorum
Benim bı kuzenim var benden bı yaş büyük bu sene üniversiteye gitti ege universitesinde okuyo şu an instagramdan bı video paylaşmış kızlarla eğlencesini motor üzerinde dansını konserde arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı anları partide barda çektiği videoları anları bı video da toplamış onu izleyince şunu düşündüm bu videonun paylasilma amacı ne diye
Bakııınn ben bunu yaşıyorum gördünüz müüüü
Diyor işte kendincee
Kız arkadaşı olmayanlara kız arkadaşım var diye hava atmak mı hiç konsere gitmemiş insanlara bakın ben konserdeyim demek mi İzmir'i görmemişlere şu an İzmir deyim hayatımı yaşıyorum ne bu narsistlik Allah aşkına napiyim yani bunun için mi universite sınavına hazırlanıyoruz
Dedim ya görmezden gel
Haklısın öyle yapmak zorundayım artık yoksa hiç iyi hissetmicem
Sevgilin var mi bu arada
Ben her gün öyleyim
Ben de öyle