Piyano bilmeyen de kendine erkeğim demesin awq bilmeyen mi olur ben biliyorum kızlar bana hayran puahshdkaj
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
piyano dediği de kesin düğünlerdeki piyanist şantörlüktür
Düğün mü 🤣🤣 yeğenim ben mühendislik okuyorum piyano eğitimi aldım küçüklüğmden belli anladın mı
KDJAKDJAKDJEORJAKRJIW @looklonly
asjsaşlfsjaşfsalşsfaş
@looklonly piyano bilmeyen erkolar kapatılsın boykot kdjakdjakdjw
yine kapatıldık
Güzelsin ppdeki çocuğun yerinde olmak bile istedim şu an
Konuşalım mı?
@looklonly sen çekil aradan münafık
ahah tipe bak aslkndsalfa
Benle konuşmayı bırak selam bile alamazsın 👍
Naz yapma @mk
Gel konuşalım olmazsa engelle beni tatlısın birkaç soruda gördüm seni tanışmak istiyorum ismin ne aşk perisi gibisin vurdun hançeri kalbime kalbim kanla bulandı
Sende caz yapma ... belanı anladın sen
ahsshasdlşfkdşlsfkasşd
Hem atarli hem hakkını savunan basit değilsin zorsun daha çok başımı döndürdün bir kere yazsana lütfen tanışmak istiyorum beğeniyorum seni hemşire misin beni tedavi eder misiniz senin için hasta olurum
Senin ben aw
Kimseyi görmedim ben senden daha güzel oldum derbeder şaka bir yana gerçekten etkilendim senden her kıza yazan birisi değilim konuşabilir miyiz?
Arkadaş olabilir illa flört olmaya gerek yok sen istemedikçe olmaz gülüşün bambaşka bir şey çekti seni bana abaza değilim.
İstemiyorum
Daha fazla yazma rahatsız ediyorsun
Çevrendekiler aşırı şanslı olmalı sevgilin mi var? Sevgilin olmak için dünyaları verirdim
Gülüşün çok güzel hassktir
İlla seni red etmem için sevgilimin olmasına gerek yok seji tanımam etmem istersen dünyanın en yakışıklısı ol umrumda mi daha seni tanımıyorum boş boş yvsiyorsun bana saçma saçma konuşuyorsun yazma o piyanoyu 2e katlar senin
Bu konuşmaların ile beni daha çok kendine çekiyorsun farkında mısın ay gibi parlaksın günes gibi aydınlıksın red etmeni anlıyorum özür dilerim ama gerçekten bir kaç soru sormak konuşmak istiyorum empati yapar mısınız tanımak istiyorum sizi kır dök skimde değil vız gelir bana senin söylediklerin ben istediğim senle konuşmak zaten
Sen bambaska bir kafadasin
Ultra grzekali
Neden böyle diyorsun sırf seninle tanışmak istediğim için bu kelimeler ağır olmuyor mu? En başta biraz öküzlük yaptım ama gerçekten tanışmak istiyorum sizinle lütfen tanışalım şuana kadar bir kıza böyle bir istekte bulunmadım
@looklonly gevezelik yapma
Bebeğim güzelim ❤
Fotoğrafını ekran fotoğrafım yaptım ❤
Bir evet desen yanimda huzur bulursun
Çok pis argo kullanacağım sana
Çok özel bir üniversitede inşaat mühendisiyim hiç bir şeye ihtiyacım yok seni etkilemek için söylemiyorum bunları sadece sevmek ve sevilmek istiyorum sen çok güzel seversin gibime geliyor bilmiyorum hissettim öyle birisin sanki çirkin değilim yakışırız 1.88 boyum var sevsene biraz beni hassktir aşırı güzelsin
Banane ee napim yani
Seveceğim kişi sen değilsin
Söyleme lütfen konuşma şöyle etkilendim diyorum anlasana güzelim gerçekten seven birisine ihtiyacım var onu sende gördüm ben
İstek atsam kabul edermisin? İsminizi bana bahşeder mısınız yaşıtız ayrıca ❤
Tschüs
Yapma böyle güzelim üzüyorsun
Bebeğim ben pes etmem ettiririm
Sen yazana kadar burdayım kabul et kurtul benden 5 dk bile olsa konuşalım yeterki sen gerçekten sevecek birisine benziyorsun yaz bana lütfen yalvarttırtma yapma bunu
Beni gerçekten sevebilir misin? İstersen severmiydin bunun cevabını istiyorum seni saatlerce izleyebilirim saatlerce dinleyebilirim
Yalvarmami mi istiyorsun lütfen dön bana yaz bana hoşlandım senden bebeğim
Offf hadi ama bekliyorum dayanamıyorum
@looklonly len topitop sen mi kıza birşeyler diyorsun
Minik güzelim boyun kaç
Üniversite hocam derdi ki aras istediğin şeyi elde edene kadar pes etme pes edeceğimi asla sanma sen yazana kadar yazarım
Tanışacaksın benle biryerlerde oturup bir akşam yemeği yiyebiliriz nereyi ıstiyorsan başka kızlara yazmıyorum böyle sende ayrı bir şey var gülüşün hoşuma gitti fotoğrafın var mı başka yüzünü net görmek istiyorum saatlerce seni dinleyebilirim sesini duymak istiyorum ben seni istiyorum
Güzellik naber uyudun mu
Böyle yapmasan senden dolayı dışarı çıkmadım bugün bir ümit bekliyorum
tek vasfın bu mu?
Birde sen
Çok ta önemli değil
Sus len
Kessss
Yrrk
Ye onu
Sana ayirdim
İhtiyacım yok azından düşürmeyen sensin 😂
Piyano ne hshshshsj
Adam daha piyanonun ne olduğunu bilmiyor dkshdlajdka ciddi ciddi güldüm yorumuna dlshdlajdkajdj
Biliyorum gfhfhfhfjdg
Ama fazla naif bana göre
Sus len
Ne diyon jrjdjfjdjfkfjf
Yrrm