Erkek duzgun birisi ama tipini begenmedim, napardiniz kizlar?

Görücü usulü bir aile geldi, tabi ciddi evlilige gidecek ve karar vermekle zorluk cekiyorum. Erkek duzgun terbiyeli iyi yetistirilmis, ne pis aliskanligi var, isi meslegi maasi super, hatta o kadar iyi ki calismassam ilerde cocuk felan olursa gayet rahat geciniriz, kadinlara deger veren (ailesi hep oyle yetistirdi), karsi cinsle temas bile etmeyen, namazindan kalkmayan, Allah korkusu olan, yani butun iyilikler var gibi gozumde. Ve kesin bana rahat bir hayat sunacagi belli. Aileside cok iyi insana benziyorlar, 4 kiz kardesi var, kendi tek erkek. Annesi gelin degil kizim olacaksan ol diyor, hatta kizimdan bile otesin cunku Allahin bir emaneti olacaksin diyor, digerleri sadece kizim, sen Allahin emanetisin bize diyor.

Ama neden bir teredutte kaldim, oglan'in tipini cok begenmedim yalan yok. Para pul bana mutluluk getirmez sadece rahat ettirir. Ben onu begenmedim icin, ya sevmesem? ya asik olmasam? asil korkum su, ya onu arzulamasam? mutlu olamamki... simdi bilememde nasil olacagini.

Daha konusmuyoruz, aile bizden haber bekliyo, kendisi Ok demekki. Ben cevabimi vermedim. Tanismaya baslasam sonra isinmasa icim kiramamda tipini begenmedim diyemem..

Birde 5 ay once Nisan attim, cok severek ayrildik, ve baya yakisikliydi felan... aklim cok karisik zaten, ne yapacagimi bilmiyorum.

Siz napardiniz kizlar? Erkeklerde yorum atabilir tabi :)

Erkek duzgun birisi ama tipini begenmedim, napardiniz kizlar?