evet arkadaşlar. Biri var, bana yazıyor. Ama yazışmasını bilmiyor, daha doğrusu diğer yazıştığım kişilerden farklı ( bana yazıyor, azıcık yazışıyoruz, ne yazıcağını bimiyor, konuşma bitiyor, sabah mesajları yok falan..). beni buluşmaya davet etti, yani hoşlantı var. Bildiğim kadarıyla doğru düzgün ilişkisi de olmamış
böyle biri sizce gerçekten kızdan hoşlansa yazışmasını düzeltmez mi? Biraz kızın peşinden koşmaz mı?
Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
böyle biri sizce gerçekten kızdan hoşlansa yazışmasını düzeltmez mi? Biraz kızın peşinden koşmaz mı?
Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
abi neden böyle mallara ilgi gösterip devam ediyorsunuz neden hiç hak etmeyecek insanlara hak etmeyeceği mutlulukları yaşatıyorsunuz neden neden :D
Yaşatmiyorum işte. O yazmadıkca benden birley gelmiyor. İlgisine ilgi veriyorum, ilgisizliğine ilgizilik.
senin kadar fedakar sadakatlı biriyle konuşmak isterim :D
şu an direk yaz bekliyorum
Müsait değilim
Öğlen yazarım
şu an at sen profilin belli olsun bekliyorum sonra konuşuruz sorun değil
Doğru düşünüyorsun sevgilisi olmamış olabilir ama bu ne yazacağını bilememekle alakası yok
Bsnim düşüncem de bu. Saçmalar eder ama bi türlü bişey yazar. Her gün yazar.
Yani bilemedim
Şimdi bu sabah günaydın yazmadı mı mesela
Hayır. Günaydınlar yok. Daha çok bahneler bulup yazıyor. Yok seni gördüm sanırım, yok soru bahanesi falan
Oo durum çok vahim o ne öyle ya hiç ileri gidemezsiniz ki böyle
Aynen gideyoruz maalesef
Süreç böyle devam ederse eğer sen bu arkadaştan umudunu kes boş yere harcanan vakitten başka bir şey geçmez ele
Adam beceriksiz yavrum, adı üstünde. Düzeltebilse düzeltirdi..
Evet bense fark ettim de.. ilgisizlik mi yoksa gerçekten tecrübesizlik mi onu nerden anlıyacağım peki?
İlgisizlik olsaydı, yazışmasını bilmiyor gibi bir algı uyandırmazdı sende. Bu algı uyanmışsa, belli ki tecrübesizlik ve beceriksizliktir konu
İşte bilemiyorum. Belkide yan cepteyım, başka kızlar da var diye de düşümüyorum açıkcası çünkü şimdiye kadar böyle biri karşıma çıkmadı açıkcası
Başından beri aynı tarzda yazıyorsa, yan ceplik bir konu yoktur ortada
anladım. Bi konu var onu çözemedim ama.
şu an pek vaktim yok., öğlen sana özelden yazıp fikrini alabilirmiyim eğer sanada uygunsa
Kızlarla konuşmakta zorlanıyor sanırım.
Özgüveni iyi değil belki düzelir rahat hissettikçe
Adam odun sen yontacaksin
Kaç ay geçti hala mesela cep telefon numaramı istemedi bile
Böyle birini nasıl yontalirim ki?
O zaman yol vereceksin
sen duzelt iste onu tecrubelendir
Korktuğum şey üstüne gidip onu kaçırmak… genelde erkeklerden geliyordu çünkü ilgi
ustune gitme arada pas at konu bulamiyorsa yardim et
Arada pas at dedin.. o bir kaç kez yazdı bir kaç gün arayala bana ama konuşmayı bitirdi hemen.
Şimdi ona yazıp yine kendimi geri çekeyim mi?
Yoksa pas at dediğin konuşmalarda mı
konusma anlaminda pas at diyorum yani baktin konu bitecek gibi hemen sen baska bir konu ac pas at dedigim o yani e baktin umutsuz vaka hödüğün onde gideni yol verirsin olur biter
Anladım. Kendiliğmden yazmam o zaman. Teşekkür ederim :)
ona Türkçe okuma yazma kitabi hediye et
Öğret ozaman 😁
Nasıl peki?
Bilmem.
At çöpe gitsin
Sen kırılma diye belki yazamiyordur
Yakışıklı mı
Orta düzey diyelim
Yazayım da gizlisin sende
Fake insta var mı