Dershaneden tanışıyoruz ama dershanede hiç konuşmadık sadece aynı ortamda bi kaç kez sigara içtik etüte denemede falan arada göz göze geliyorduk dershane bittikten sonra istek attı gt yaptım biraz zaman geçti hikayeme yanıt verdi tarihi yerler hakkında konuştuk sonra gece yazdığım mesajıma sabah cevap verdi bende biraz soğuk yaptı hı güzel gibisinden konuştum ve en son onun mesajını beğendim biraz zaman geçtikten sonra hikayesini beğendim ben sonra oda beğendi sonra o yine beğendi ama asla yazmıyor başka hesaptan yazanları tersliyor çalıştığı yerde de kızlarla karşı sert ama bana karşı çok iyiydi konuştuğumuzda flört etmedik ama baya sıcak samimi konuştu şimdi bu çocuk hoşlanıyor mudur yazar mı bana yoksa ümidi keseyim mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden onun yazmasını bekliyorsun senin yaptığın saçmalık sen yaz
Ne yazayım
Nasılsın diye yaz konu oradan açılır zaten
Samimiyetimiz yok ki sadece o yazdıpındaki konuşma
Zaten konuşmuşlugunuz var. Konuşmayalı nasılsın napıyorsun yazabilirsin
Benim için samimiyet uzun konuşmakla olmaz. Ben zaten samimi bir insanım sende öyle ol zamana bırakma
Knka aynısını yaşadım ya o beğenme döngüsü sonsuza kadar sürüyor. Ve asla yazmadı kaç ay geçti
Ayrıca sen yaz diyenler var. Sen bilirsin ama bence yazma
Yaa hayıır böyle oldukça takıyorum
Bende çok takmıştım hâlâ takıyorum ama ümidi kestim
Zaten bi kısım çocuğu övüyor bi kısım gömüyor ama ayrı bi havası var
Bırak çocugu da Allaha kul olmaya namaz kılmaya bak
Namazda kılıyorum knk
Ozaman uzak dur namahrem den Allah zina ya yaklaşmayın diyor
Allah kabül etsin bu arada
Belki evlenecekler? Ne bu zina cart curt tribi ayrıca sanane bilader insanların yaşadığı hayattan? Gereksiz ne duyar kasıyorsunuz herkesin dini kendine. Sen burada namaz cart curt edebiyatı yapana kadar iyi insan olmaya çalış belki umut ettiğin cennetine o zaman gidersin.
Allah razı olsun
Burada senle konuşmuyoruz sazan atlıyor sun sana asıl benim yorumuma yorum yapıyor sun sen kendi düşünceni fikrini yaz seni ilgilendirmez her yerde varsınız İslam için bir gün savaşırsak sizle savaşırız öyle gözüküyor
Hem evlenicek se ailesine söyler ailesi evlendirir ya da ailesi ne söyler ben şunla evlenmek istiyorum der ya da birileri aracı olur İslama göre tanışır lar ederler evlenirler öyle çıkim edin flort yapim yok islamda
Savaşalım aslan parçası. Sizin gibi yobazlarla olmadı öteki tarafta bir merhabalaşırız. Madem islamcısın ya aç kuranı oku bakalım ne diyor. Kulaktan dolma bilgilerle Müslüman olunmuyor. Senin burada ki kişiye namaz niyaz mevzusunu haddin olmadığı halde yazma hakkın varsa benimde sana cevap yazma hakkım var işine gelmiyorsa ilk uçakla arabistana 👋
Arabistanda Allahın burasıda allahım mülkü sana sadece şunu söylücem selam sana
Ben istedigim yerde yaşarım
İstediğin yerde yaşarsın, insanların işinede karışmazsın. İslam sana demiyor insanların yaşantısına karış, namazını niyazını sorgula? Peygamber bile bu kadar sorgulamıyorken siz peygamberden üstün müsünüz de insanları sorguluyorsunuz doğruyu yanlışı söylüyorsunuz? Herkesin aklı var dini kendine? O namaz kılıyor veya kılmıyor konu bu mu? Seni ne ilgilendirir?
Soruyu soran sende bana sahip çıkmadın bir de namaz kılıyorum diyor sun adam burada neler neler diyor sen karışma diyemedin benim safıma geçip te sanki sanada köyü bir şey dedim
Ya ne diyorsun kanka ne alaka bu yorumun altına böyle bir yorum. Yok zina yok Allah kuran cart curt ne alaka ya bırak konuşsunda cinsellik felan onun düşüneceği şeyler. ayrıca aç gözünü bunların hepsi beyin yıkamadan ibaret tabi burayı görmen için at gözlüklerini çıkarman lazım
Namaz din iman ayrı ama çağada ayak uydurmak lazım seveceksin konuşacaksın tanıyacaksın öyle evleneceksin ananın babanın işiyle olmaz
Sen çaga ayak uydurdukça çok zararlı çıkarsın sen çaga degil İslama uyacaksın Allaha ve peygambere itaat edicek sin bak Allah seni nasıl evlendirir ozaman görür sün ne desem anlamıyorsunuz zaten
Spaıısaoahskahsj diyecek bir şey bulamayınca ne hallere girmiş ya tamamen katılıyorum Doğukanın dediklerine güzel tartışmaydı
Burada yazılan yorumlar paylaşımları milletin ne halde oldugu açık ortada kendini erkeklere yediren kızlar hamile kalanlar aldatanlar vs vs hepsi İslama göre hereket etmedikleri için flort yaptıkları için namaz kılmadıkları için İslama göre hereket etmedikleri için oluyor
İslama ayak uyduran ülkeler şuanda en yobazlaşmış ülkeler arasında İslam insanı yobazlaştırır gelişimi engeller. İslama uymayan insanlar en rahat yaşayanlardan oluyor Ayrıca İslama uyan kadınların sonunu kendin biliyorsun değilmi soruyu soran kişi?
Benim dinim yobaz dini degil benim peygamberim de yobaz degil beni bağlamaz ülkeler beni İslam Allah ve peygamberi baglar ahirette çok pişman olucak sınız böyle konuştuğunuz için inşallah ölmeden önce tevbe nasip olur sizlere
Asıl senin ne halde olduğun açık şu yorumlara bak okurken kahkaha attım sorgulamaktan korkuyorsun ve eleştirisel düşünmekten acizsin. Bildiğin tr ıq ortalamasının vücut bulmuş halisin. Kendini cinsiyetin yüzünden üstün gördüğüne de eminim. Dinle kafayı bozmuşsun ama bir o kadar din hakkında bilgisizsin sadece tek kaynaktan öğreniyorsun belli. Dine inandığın için kendini üstün bile gördüğüne eminim. Acınası bir insansın kısaca insanları yargılayan namaz kılmayanları yargılayan insanların görüşleri Benim için değersizdir dünyaya bir katkın yok zararın var insanlığada öyle.
Allah hidayet versin sizlere artık yazmıyorum ne desem size anlamıyor sunuz zaten
Dostum benim hz Muhammed gerçekse benim en saygı duyduğum adam olur ona lafım yok benim lafım İslama. İslam çok saçma ve eğer bir tanrı olsaydı kuran gibi bir kitap göndermezdi diye düşünüyorum. İslam gibi bir dine araştırıp inananların zekasından şüphe duyan birisiyim
Sabah akşam anlatsak anlamazlar kafalarını elalemin dedikleriyle doldurmuşlar. Başkasının namusunda gözü olan kendi namusunu korumaya vakti olmaz diye bir söz var bilir misin? Sanane insanların yaşantısından sen kendi doğrunu yaşa insanlara salça olma kimse de sana bir şey demesin basit ve net. burada laf cambazlığı yapana kadar git bi yorumsuz kuran oku da bak bakalım Rabbin sana nediyor? 10 yerde namazı/duayı yerine getir diyorsa 50 yerse iyi insan olmayı öğütlüyor kendi işine bak diyor ama siz sadece namaz kılmayı bilin elalemin hayatlarında gözünüz olsun.
Evet aslında dediğin çok doğru burada. Kuranda sıkça geçen bir şey iyi insan olun gibi şeyler. Ama bunlar iyi insan olmayı sadece namaz kılmakla bağdaştırmış dediğin gibi. Bunlar ümitsiz vaka
Kuranı indiren Allah öyle kabul ediliyor ya hani savunuyorlar. Kuranda diyor ki siz bilmezsiniz ama farklı inancı olan insanlarda bile cennete gidecekler vardır onlar sizden daha hayırlıdır. Bunu diyen Allah ama bunlara sorsak Müslüman olmayan cennete gidemeyecek. Zaten kendilerini üstün gördükleri için toplum bu hale geldi. Bunların dediklerini din sanıp ayrılanlarla bunlar.
Heh yazdı noldu
Şaka mısın ya
Heh şaka yaptım noldu
Bok oldu
Heh öyle dedin noldu
Al izle ya al: youtube.com/shorts/jmZv2418Kcw?feature=share
Komik şey seni
Sen yaz
Ne yazabilirim ki
Cidden arada mi kaldın
Evet
Mesaj atsana bi bana