Arkadaşlar; birisi var aramızda bir şeyler var ama adı yok. Yakınlaştık biraz yani öpüşme falan oldu. Sonra özür diledi unutalım dedi dolayısıyla tartıştık. Ben de bir kaç gün sonra, tartışırken söylrdiklerim için özür diledim konuşalım sorunlarımızı konuşarak halledelim dedim. Yazmayın bana lütfen yazıp engellemiş. Birkaç gündür bir şey yazmıyorum. Bundan sonra ne olacak? Ne yapmam lazım? O beni arar mı?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Aramaz öpüpde özür dilemek ne ya bir kere öptüysen sevgili olucan amerika değil la burası türkiye sende türk kadınısın çantayı vur azına 😂😂
Şimdi biraz ciddi olalım bak bir erkek bir kızı asla engelliyemez içi acır heleki sevdiği birini hiç engelliyemez ama sevmediği bir kadını çok yakın arkadaş olsalar bile arkasına bakmadan engeller o sana daha geri dönmez sen hayatını yaşa adama bak ya öpüpde onutalım demek ne bu banka soyuptta polise unutalım demek gibi12 Yorumla
Soran+1 yılHiç dönmeyecek diyorsun yani
En İyi Cevaplar
Seni sevmemis sadece anlik hislerinin kurbani olmus sevdigi gercekten deger verdigi biri var hayatinda senden gizledigi biri ya da sadece aklinda kalbinde biri vardir ugrastigi sevgili olmak istedigi ama sen onun icin ikinci planda kalmisssin biraz da basite indirgemis seni
22 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok dedi bana.
+1 yılArayacağını zannetmiyorum. Umut bağlayıp kendini üzme lütfen.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
şu an o senin sevdiğini biliyor ve sadece egosunu tatmin ediyorsun, emin ol. Haliyle kazanılmış bir durumdasın ve bu onun ilgisini pek çekmiyordur. Biraz daha uzak dur ve tavrını koy, her gel dediğinde gitme peşinden. Aksi ol zaman zaman, ona hissettirdiğin değeri geri al ondan. Lakin benim sana dostça tavsiyem bu kazanımlar çok kısa süreli olur, tekrar iyi oldunuz derken tekrarlar aynı şey. Aşklar tek taraflı olabilir belki ama ilişkiler tek taraflı olamaz. Gel sen laf dinle, yol ver gitsin.
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan birine denk gelmissin ya da seni seven biri onu tehtit etmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok dedi bu bir. Ben onu sevdiğimi bir tek ona söyledim ve aramızda kalacağına dair karar aldık yani onu yehdit edecek kimse yok 2
- +1 yıl
Niye böyle atarlandin pii
+1 yılBelki yeni acı çekmek istemiyor dur tecrübe Bazen İnsana böyle şeyler yaptırır
01 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmek derken?
+1 yılBelki birisi vardır hayatında bir anlık bir şey olmuştur sonra pişman olmuştur bilemeyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatında kimse yok. Tamam pişman olur ama böyle mi davranması gerekir
- +1 yıl
Bazı insanlar tuhaf olabiliyor. Ama senden uzaklaşmak için kendince haklı sebepleri vardır emin ol. Mesela en yakın arkadaşı senden hoşlanıyor olabilir vs vs bir sürü şey sıralanır gider
Soran+1 yılArkadaşı yok ki... varsa da ben hiçbirini tanımıyorum. Olanlar hep meslektaş yani. İkincisi konumumu gereği ben onu sevdiğimi kimseye anlatamıyorum eğer onda da varsa duygular o da kimseye anlatamaz
- +1 yıl
Bilemiyorum tuhaf bir durum ama illaki vardır bir bahanesi boşver takma kafana hayat devam ediyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirbirinize neler söylediğinize göre değişir. Araya fitne sokanlarda çok o yüzden arayı açmadan iyi düşünmek lazım.
049 Yorumla
Soran+1 yılO bir şey demedi. Ben de istediğini aldın buraya kadardı gibiainden konuştu
Cevap sahibi+1 yılIns duzelir araniz
Soran+1 yılInşallah sever
Cevap sahibi+1 yılPeki sen ondan ne aldın ki öyle dedi. Kız olsaydı tamam da erkek olunca durum çok farklı ola bilir
Soran+1 yılOnu ben dedim.
Cevap sahibi+1 yılKeske bu tur seyler olmasa. Senin adina cok uzuldum :(
Soran+1 yılAma o günden sonra ilk arayanboydu çağırdı gidince de hiçbir şey olmamışngihi davrandı. Ben sevdiğim için yaptım ama o brnimlenaynınhiskeri paylaşmıyormuş meğer.
Cevap sahibi+1 yılKimin ne oldugunu azsla bilemezsin! O yuzden hep hayirlisi neyse o olsun diyoruz.
Yasin daha cok genc ve acele etmemen gerek!
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyorum ama bazen hiçbir şey istediğim gibi olmuyor diye çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılEden bulur merak etme sen. Sarlatanlarin sonu da gelecek elbet. Asil ahiret onlarin icin vardir ve ben buna inaniyorum. Allah herkesten herseyden daha yakin bize ve herseye sahit olan o, bekle ve gor!
Soran+1 yılAslında ilk defa biriyle bir şey yaşadım ve sadece onunla yaşamak istiyorum. Tüm mesele bu.
Cevap sahibi+1 yılNe guzel iste. Insallah allah kavusmanizi geciktirmez. Tabi sosyal aglarda gezen sarlatanlar araya girmezse!
Soran+1 yılTüm mesele vu ama o yazma desi. Ben de yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonusmaya dene. Sonucta sana ilk sahip olan oymus ve yaptigini temizlemeli.
Tabi ona karsi hatan olmadiysa :(
Soran+1 yılTartıştık ve ben ağır konuştum biraz
Soran+1 yılAma sonra özür diledim
Cevap sahibi+1 yılCok alinmis olmali o yuzden. Keske birsey demeden birazcik dusunseydin
Soran+1 yılMevzu o konuya gelince dinlemek istemedi. Öncesinde konuşuyorduk
Cevap sahibi+1 yılBazen konuşmak zorlaşa biliyor, ya dinleyenin olmaz ya da söylemek isteyenin.
Konu neydi?
Soran+1 yılNe vileyim konu işte öpüştük ya biz neyiz kısmına gelecektik
Cevap sahibi+1 yılAldığı şey buymudu yani :)
Neyse sen okuluna filan odaklan biraz ara ver bu tür şeylere.
Soran+1 yılTatildeyim. Zaten onu da okuldan tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılTatil bitmedi mi?
Ona bişey demiyorum sadece fazla takma kafaya, üzme kendini, bak sonra okulun aksar
Soran+1 yılYok tatil bitmedi. Daha bir ay var
Cevap sahibi+1 yılbir bize yok tatil :) valla çok iyisiniz.
Soran+1 yılTatil iyi aslında ama 1 ay daha göremeyeceğim. Belki bir ayın sonunda da o gitmiş olur bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle kötü şeyler düşünme :)
Soran+1 yılGitmeye karalı ama ne zaman olur bilmiyoeuö 9 ayın sonunda dönecek..
Cevap sahibi+1 yılBaya zaman var demek :)
Soran+1 yılKüs gitmesin bana.. beni görsün öyle gitsin. Gidip de dönememek dönüp de bulamamak var. O yüzden bari son kez sarılayım doya doya
Cevap sahibi+1 yılİnş anlaşırsınız ne diyeyim
Soran+1 yılİnşallah. Yazma dedi diye yazmıyorum nasıl olacaksa artık
Cevap sahibi+1 yılBoş ver onu yaz bakalım ne diyecek
Soran+1 yılNe yazılır ki zaten tüm sosyal medyadan da engellemiş. 1 haftadır hiçbir şey yazmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBaşka hesap aç kendine
Soran+1 yılO da saplantı gibi olur. . O olmaz güveni sarsılır
Cevap sahibi+1 yılO da doğru :)
Soran+1 yılNumarası var ama ya daha da kızarsa...
Soran+1 yılO aramaz mı
Cevap sahibi+1 yılVarsa direk ara, kızarsa kızsın canım bakma kızdığına
Cevap sahibi+1 yılOnu nerden bileyim? Sen işini garantiye al ara ve hiç korkma :)
Soran+1 yılAçmaz ki... cenazesi vardı 1 haftada 3 kere aradım ancak açtı
Cevap sahibi+1 yılBirini mi kaybetmiş? Allah rahmet eylesin. Sen yine de ara
Soran+1 yılVerdim taziyelerimi... sonra dedim ki siz benim mutlu günümde yanımdaydın ben neden senin kötü gününde yanında olamıyorum desim. Hiçbir şey demedi
Cevap sahibi+1 yılCanı sıkın olmalı. Yinede sen ara hal hatır sor
Soran+1 yıl14üne kadar yazmazsa 14ünde ben yazarım diye düşündüm ama sonra yazmayayım diye karar vermiştim.
Cevap sahibi+1 yılOrasını sen bilirsin artık ben seni daha fazla yönlendiremem. Ona karşı birşeyler his ediyorsan yaz
Soran+1 yılHissediyoeum. O da biliyor ki bu kadar net bir tavır sergiledi. Rahatsız etmek istemiyorum.. ta ki o arar sorarsa o zaman..
Cevap sahibi+1 yılO zaman bekle kardeş ne diyeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılnoyu ver sen ben seninararim opusmek yok ama sadece arkadas ca
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan sana ekmek yok. Sorum aşk ilişkilerinde yani ki aşığım birine.. uza
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kıtlığına kıran mı girdide 30 küsür yaşındaki adamla olmak istiyosun. Sonra gençler neden yalnız neden gayler arttı kız bulamayınca normal
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşırlarım hep çoxuk ama o öyle değil baksana tavrından belli.. nazik ve de bilmiyorum ama onda brni çeken bir şey var
Cevap sahibi+1 yılNası çevren varsa artık
Soran+1 yılPek çevrem yok zaten; ailenin yanında okumanın zararları... ama uzun zamandan sonra ilk defa birini seviyorum ve duygularımın gerçekliğine şüphem yok
Cevap sahibi+1 yılBen de ailemlemleyim aile ile çevrenin ne alakası var. Neyse bence unutmalısn hem kendini hem hocayı yakarsın uğraşma derim yine de kendin bilirsin
Soran+1 yılDikkatli okuruz kimsenin başı yanmaz. Ywter ki o da sevsin istesin
Belli ki seni kullanmak istememiş
210 Yorumla
Soran+1 yılYani seviyor mu
Soran+1 yılYani bu bitiş mi diyprsun the end mi? Karşılaşınca tekrar başlamaz mı
Soran+1 yılYaşıtlarım olmaz. 2 senedir sınıfta gözdeyim ama gelip teklif eden bile yok. Birini sevmek benim de hakkım ve ben onu seçtim
Soran+1 yılBen hiç öyle değilim. Yani şöyle söyleyeyim ilk başladığımda bir dersteki sorulara cevaplarımla; soeuları asistan sormasına rağmen asıl hocanın dikkatini çekmiştim. Ondan sonra hep bilgili başarılı göründüm. Münazara yapılacak bizim yerimize girmek ister misin, konu anlatılacak yerime anlatmak ister misin adımı çoğu kişi bilir.
Soran+1 yılİnşallah kazanan ben olurum
+1 yılilişkinizin nasıl başladığına bağlı
016 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenci hoca ama ben onun öğrencisi değilim hiç ondan ders almadım. İlişkimiz benim canım çok sıkkındı okulla alakalı değildi ama o da dinlemek istedi
- +1 yıl
öğretmeninle mı yaşadın bunları sen?
Soran+1 yılHoca
- +1 yıl
valla şimdi prensip meselesi benimde öyle bir şey olsa bende ogrencime bakmam adamı mesleğinden edeceksin dikkat et lisedesin galiba biraz çeki düzen ver kendine unutursun merak etme başka birisiyle çık yiyis tamamdir
Soran+1 yılÜnideyim. Prensip meselesi derken? Adam mantıklı değil dedi. Ama sonrasında çekip öptü. Bunları yaparken o prensipleri neredeymiş
- +1 yıl
üniversite hocası mı yaptı bunları sana
- +1 yıl
valla bizim hocalar kizlara puan verdikleri için 2 gece yatıyorlar senin kız derdini dinleyip optuyse çok görme ve takma üni de dolu erkek var bulursun birini takilirsin da bu adamda niye bu kadar usteledin onu anlamadım
Soran+1 yılYa ben adama açılsım. İlgilendiğimi belli ettim yani. Mantıklı değil olmaz zaten doğru da değil ama sen öğrencimsin yani istesiğimde gidip gelebilirsin dedi. Ben de zamanla gidip geldim yanına. İşte en son yakınlaştık.
Soran+1 yılBen puan için yapmadım onu gerçekten seviyorum. Zaten dersime de girmiyor yani puan için yapmasığımı anlamış olmalı. Okulum bitince onunla ciddi bir ilişki kurmak istiyorum
- +1 yıl
valla sana tek söyleyeceğim bende üni son sınıf ogrencisiyim orada 4 yılda öğrendiğim tek şey herşey sahte buna emin ol alışırsın bı sure sonra sende şu an red edilmenin verdiği bunalım var emin ol atlatacaksin
- +1 yıl
o seninle kurmak istemiyor ne yapacaksın buda belli
Soran+1 yılİstememesini kabul ederim ama o zaman öpmeseydi. Ki ben bir şey bile yapmadım o an. Kendi gel dedi.
- +1 yıl
yok artık canım benim sen kullanilmissin da yat kalk bunu ileriye taşıyıp başka şeylerini elinden almadığına şükür et
- +1 yıl
yaşı kacti peki bunun?
Soran+1 yıl31 yaşında
- +1 yıl
senin ki baya sorunlu kardeş bı an önce yoluna bakman senin için daha iyi olur
+1 yılBir yolunu bulup verirsin
030 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmez mi?
- +1 yıl
Belki öpüşürken ağzın kokuyordur oda tiksinmiştir
Soran+1 yılÖyle olsa 1 5 saat öpmezdi herhalde? Ayrıca temizdi ağzım
- +1 yıl
Ozaman seni ellerken kalçaların büyük diye vazgeçti
Soran+1 yılBüyük değil ki...
- +1 yıl
O halde Zor bir süreç başlıyor senin için
Soran+1 yılBu adam bana dönmez mi? Yani şu an tatil ama 1 ay sonra karşılaşacağız. Yine yakınlaşma olur mu? Beni görünce fikri değişir mi? Ne yapmam lazım
- +1 yıl
Bol bol ellet tahrik et sever seni
Soran+1 yılO zaman yanımda sadece onun için olur. O gün dedi zaten. Dedi ki şu an beni çok tahrik ediyorsun. Rahrik ederek bir yere varamam. Zaten benim yüzümden boğazlı kazak giymek zorunda kaldığını düşünürsek...
- +1 yıl
Arkadan ver bir defa bişey olmaz tadını alır seni sever
Soran+1 yılCemege22 dersin ne senin her yorumun altındasın. O gün hiçbir şey yapmadı. İlerleyebilirdi ama sadece öptü ve sürtündü. Üstümü çıkarmaya bile yeltenmedi. Herkesi neden kendin gibi uçkuruna düşkün sanıyorsun
Soran+1 yılAma yorum yapmıyorsun soru soruyorsun. Seni patlatcak ne demek? Yapacak olsa o gün yaparsı. İlerleyebilir di ama ilerlemeyip özür diledi.
Soran+1 yılDediğin gibi olsa neden hataydı tekrarlamayalım desin ve ben konyşalım dediğim de yazmayın deyip engellesin
Soran+1 yılBu adam sevmez mi beni
Soran+1 yılYani diyorsun ki sevdiği için öpmedi
+1 yılharbi ergen ya kullanmış seni :D
03 Yorumla
Soran+1 yılErgen dediğin senden 14 yaş büyük
- +1 yıl
ozaman eski seviştikleri aklına gelmiştir olmuyor diyip gitmiştir okay?
Soran+1 yıl1.5 saat sonra
+1 yılUğraşma seni haketmiyor
014 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu çok sevdim
- +1 yıl
Senin hatan
Soran+1 yılArqmaz mı dönmez mi
- +1 yıl
Döndüğünde affedersen istediği zaman çekip gitme şansı tanımış olursun
Soran+1 yılKıyamam affederim o da vefanın ne olduğunu biliyorsa bie daha gitmez
- +1 yıl
Umarım bilir
Soran+1 yılBilir mi?
- +1 yıl
sandığınız gibi birisi ise bilir
Soran+1 yılSandığım gibi biri olsun diye çok dya ediyorum.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun diye dua et
Soran+1 yılBen biraz da o hayırlım olsun diye dua editoeum. İlk öpücüğümdü o benim.
- +1 yıl
Kendini toparla hayatında hataya yer verme iyi niyetinden kaybediyorsun
Soran+1 yıl1 ay sonra tatil bitecek ve onu göreceğim. Çok uzun bir zaman ama vu olanları unutturur mu? Karşılaşınca aynı samimiyetle davranır mı bana
- +1 yıl
Bilemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılisini halletmis temiz is
01 Yorumla
Soran+1 yılİleri gitmedik ki halletmiş olsun
aramaz
012 Yorumla
Soran+1 yılBen arayayım mı? Bence hayır ama gönül istiyor
Soran+1 yılYaa? Değişmez mi düşünceleri
Soran+1 yılZor da olsa o yol ne?
Soran+1 yılHadi ya.. o zaman muhtemelen hiç dönmeyecek
Soran+1 yıl3 büyük problemimiz var.
Ben bekar o dul
Benim yaş 20 onun 31
Ben öğrenci o hoca
Ama beni öperken de bunlar vardı ve farkındaydı. Şu an bunlara sığınması çok saçma olur
Soran+1 yılKendini kontrol edemesiği nokta cinsellik mi duyguları mı onu bir anlasam tamam diyeceğim? Çünkü ileri gidebilecek olmasına rağmen yapmadı. Üstümü çıkarmaya bile yeltenmedi. Öptüğü ve sonra da sürtündüğü için özür diledi ve sürtünmeyi bıraktı.
sogumus senden soydumu senu
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOraya dokunmadı. Arkaya da dokunmadı. Sadece elini kıyafetimin üzerinden kalçama koydu o kadar
Soran+1 yılNeden soğusun ki
Soran+1 yılÖzele gelmiyorum buradan yazacaksan yaz
Soran+1 yılÜstü kapalı yaz. Ben anlarım
Soran+1 yılBoşuna bekleme.. yazmıyorum
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılNe saf bir erkek.
05 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Cinsel ilişkiye girdikten sonra özür dilemesi pişman olması saflığını gösterir.
Soran+1 yılİlişki olmadı. Yakınlaştık sadece. Öpüşme sürtünme. Soyunmadık bile.
- +1 yıl
Bunlarda cinsel ilişki kategorisine giriyor.
Soran+1 yılBen aşkla öptüğüm için bilemeyeceğim
boş ver umursama onu
04 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyom
Soran+1 yılNasıl farklı?
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılutanmış :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
engellemiş işte ne kurcalıyosun kankamın yaptığı hareketi
Yazmamani istiyordur
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi