Kişilik & Karakter Sinirlendiğinizde küfür eder misiniz arkadaşlar ben çok sayarım? sanacirulikiz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bana takık bir hoca vardı lisedeyken bayağı bir sayarım içimden o***** s**** falan derim Sinirlendiğinizde küfür eder misiniz arkadaşlar ben çok sayarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır etmem. 0 0 Yorumla
Misafirkatılımcı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hayır, ağızımdan çıkanlar ve davrabışlarım benim kişiliğimi karakterimi yansıtır. Nezaket ve asalet önemlidir. 0 2 Yorumla sanacirulikiz +1 yıl Evet ama nezaket ve asillik bir yere kadardır bazı insanlar o dilden anlamıyor çünkü Yorumla Misafirkatılımcı +1 yıl Haklı olabilirsin 🤷♀️ Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanlara etmem genelde cansız varlıklardan hıncımi alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben pek etmem inanmaz kimse ama trafikte bile etmem.küfür alışkanlığım yok. Farklı ifade ederim kendimi 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Mutlu olduğumda da ederim 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 902 cevap paylaştı. O küfür değildir durum tespiti 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Mna bile korum afedersn 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ederim bayaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır etmem.
Hayır, ağızımdan çıkanlar ve davrabışlarım benim kişiliğimi karakterimi yansıtır.
Nezaket ve asalet önemlidir.
Evet ama nezaket ve asillik bir yere kadardır bazı insanlar o dilden anlamıyor çünkü
Haklı olabilirsin 🤷♀️
İnsanlara etmem genelde cansız varlıklardan hıncımi alırım
Ben pek etmem inanmaz kimse ama trafikte bile etmem.
küfür alışkanlığım yok. Farklı ifade ederim kendimi
Evet orijinal küfürlerim mevcuttur
Maalesef ağzımın ayarı yoktur
Mutlu olduğumda da ederim
O küfür değildir durum tespiti
Mna bile korum afedersn
Yatakta severim
Yok çok küfür etmem
İllaki yerine göre ederim
Ederim
Ana skrm
Ederim bayaa