Kişilik & Karakter Yanlış anlaşıldığınız da bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? cagataydnc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor cevapları alalım Güncellemeler+1 yıl peki sen Yanlış anlaşıldığınız da bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. açıklarım direk bir kere 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Doğru anlaşılmak için uğraşıp zaman kaybetmek yerine kalkıp gidiyorum 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Anlatabildiğimi düşündüğüm yere kadar açıklama yaparım anlaşılmadığımı gördüğümde susarım. 0 0 Yorumla
hislergercek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sktr ederek 1 1 Yorumla cagataydnc +1 yıl güzel cevap sevdim Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Açıklıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
açıklarım direk bir kere
Doğru anlaşılmak için uğraşıp zaman kaybetmek yerine kalkıp gidiyorum
Anlatabildiğimi düşündüğüm yere kadar açıklama yaparım anlaşılmadığımı gördüğümde susarım.
Sktr ederek
güzel cevap sevdim
Açıklıyorum.