Siz ne hissederdiniz?

Siz ne hissederdiniz?
Öyle biri olduğunu sanmıyorum kdkdkd
Ya varsa maksat empati olsun bxnsn
Beni bekleyen var ama ben gitmem
Neden ki o gemi gelecek diyorlar neden gitmezsin?
Kötü biri mi? Yoksa maniler mi var?
Bana göre biri değil :(
Ya tam sana göreyse…. Sen farkında değilse…
Çünkü bana göre diyorsun tam tersi sana göre çıkmıyor ama sen bana göre değil diyorsun tam tersi tam sana göre çıkıyor bu hayat çok tuhaf…
Anlatsana sen nasıl birini istiyorsun o nasıl biri
Cevap
7Cevap
Beni kimse beklemez bu hayatta
Hiç öyle hissetmiyorum demek ki bekleyen yok. Hayır o değil beklemek çok sıkıcı değil mi 🤔
O gemi gelecek 🚢
Olayı çok meşhur ama belkş de sıkıcı bir hikaye
Kişisel gelişim kitabı gibi okudukça aydınlanmak yerine ne zaman bitecek moduna sokuyordur büyük ihtimalle. Oturup beklemek çok gereksiz emeksiz yemek olmaz.
Bence de yemek çok önemli mücadele çabalamak değer vermek koşmak ama mesela o hani filmlerdeki bekleyen o gemiyi bekleyen insanlar bu gemiye gitme şansı yok çünkü bu gemi nerede olduğu belli değil yani o orada bir belirsizlik var veya çaresizlik var
Karşı taraf gelme şansı var sadece o karşı tarafın * yapma imkanı var sadece o zaman da beklemek zorunda yani o kişi ve değişik ya ya çok enteresan metaforik bir durum bekleme olayı
Ama insanlar hep bekleyince o konuyu ele alıyor ya acaba beklenen kişinin tarafından kimse bakmıyor onu düşündüm hani beklenen kişi de bir dönüp ha beni biri bekliyor diyor mu yoksa o durumu ne olarak yaşıyor
Gemiye telgraf çekilmediyse, sos çağrısı bırakılmadıysa veyahut güvercin falan gönderilmediyse gemideki insan nerden bilsin beni de bir bekleyen var diye hani empati yapmak ok güzel, iyi bir şey de sınırlı işte.
Haberi var canım
Beklemek ne zaman güzel biliyor musun, iki insanın bir vakti gözlediği zaman.
Mutlu olurdum sonuçta biri beni bekliyor 😄😄😄
Sanmam bekleyenim vardır
Ya varsa sjsn
Eminim yoktur
Bu şahısların engelimi var neyi bekliyo
Bilmem ki neden kavulmuyorlar demi
Zaman geçiştirmek onu yanında ve sevgisine değer görmemektir beklemek, hayrete geçmemenin mantığını düşünmek bile istemiyorum çünkü eksi mevzu
Allah nasıp ettiyse gün gelir denk geliriz
Öyle birisi yok bilmediğim
İkisi de aynı şey ki başlıkta ki
Bekleyen biri olduğunu sanmıyorum
Kimse , kimseyi beklememelidir
Adım gibi eminim bir bekleyenim yok içim rahat
Ben de bekliyorum...
Herkesin bir yerde bekleyeni vardır.
Beklesin
Beklemiyormuş ki
Belki sen yanlış anlamışındır? Gerçekten beklemiyor muymuş?
Yanlış anlamadım beklemiyordu.
Evlendi mi? nasıl anladın
Öyle biri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar