Tekrar güven kazanmak çok zordur. Bence insanların güvenini kırmayın.

Tekrar güven kazanmak çok zordur. Bence insanların güvenini kırmayın.
Ben güvenini kırmam kimsenin.. güven benim için kırmızı çizgimdir bu yüzden de elimden geldiğince dikkatli olmayı denerim her zaman.. ama hatam varsa da kendimi affettirmeyi denerim
Güvenini kırdığım birinin güvenini kazanmaya çalışmak gibi bir yüzsüzlük yapmam. Çünkü zaten güvenini kırmışım birde onun güvenini kazanmaya çalışmak fazlasıyla saçma olur. Onun peşinde yüzsüz gibi koşmak zorunda kalıcam bu hem kendime hakaret olur hemde kendime olan öz saygımı yitirmeme sebep olur aynı zamanda boş vakit kaybı yani
Teşekkür ederimm 🌸✨
Ricalar efendim :)
güvenmek istemeyen birine ne yaparsanız yapın size güvenmeyecektir en fazla güveniyor gibi yapıp en ufak problemde sizi geçmişinizden yaralar en iyisi uzaklaşmak
Güven kıran ben olmuyorum genelde…
Bu çok üzücü işte
Ben de aynı şeyi yaşayan biriyim.
Kırmayıp kırılan, üzmeyip üzülen biri olarak eic vermesem ayıp etmiş olurdum :)
Cevap
5Cevap
Güveniini kırdığın bir kişi için hiç bir yapamazsın çünkü güven bir kereye mahsustur o güven bir kere kırıldımı her söylediğine şüpheyle bakarsın 40 doğrusunu sorgularsın
Sevdiğim biriyse hep doğruları söylerim sabrederim
Açıkçası bir şey yapmam. Güven yeniden oluşturulacak bir şey değil gibi.
Güven tekrar kazanmak, kazandırmak çok zor.
Hangi yüzle böyle bir çabaya gireceğim ki
Bir kere güven kırıldıysa o iş bitmiştir !
Kusrumu söylerim fakat karşı taraf zamanla o yarayı kapatacaktır eğer büyük bir şey ise ve nedensiz ise o iş yaş.
Bir insana 1000 kez şans verip tekrar güveniniz kırılıyorsa aliye kibar bir by by gerekli
Karsi taraf haketmişki kırmışızdır.
Geçmiş olsun demeli
Hiç bir şey
Hicbisey
hiç bişi
Calismam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?