Kişilik & Karakter Aklıma bir şey geliyor onu yapıyorum ve sonra aaaa mannnn deyip salıyorum? Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Size de böyle oluyor mu? Güncellemeler+1 yıl Nerdeyse yazıştığımız 100 yorum var😀 Aklıma bir şey geliyor onu yapıyorum ve sonra aaaa mannnn deyip salıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bende bazen oluyor 0 0 Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Üşengeçlik yani vjbjjbu maalesef bazı şeylere öyleyim geliştiriyorum 1 7 Yorumla Burak003481 +1 yıl Telegramın var mı Yorumla Biriistekurcalama +1 yıl Var Yorumla Burak003481 +1 yıl Ordan konuşalım Yorumla Burak003481 +1 yıl @burak81818181 Yorumla Biriistekurcalama +1 yıl boş ver böyle iyi ya eğleniyorum ben Yorumla Burak003481 +1 yıl Herkes görüyor yorumları sıkıntı Yorumla Biriistekurcalama +1 yıl Tamam sorun yok sil yorumu görmelerini istemiyorsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende bazen oluyor
Üşengeçlik yani vjbjjbu maalesef bazı şeylere öyleyim geliştiriyorum
Telegramın var mı
Var
Ordan konuşalım
@burak81818181
boş ver böyle iyi ya eğleniyorum ben
Herkes görüyor yorumları sıkıntı
Tamam sorun yok sil yorumu görmelerini istemiyorsan