Bende sürekli akıntı vardı doktora gidince krem vermişti direkt sonradan kıl kurdu görmeye başladım kıl kurdu bende mantar enfeksiyonu yaptığına eminim kıl kurdunu Zara Zarar verme olasılığı var mı
Hayir ama ilaç kullan yeşillikleri meyveleri güzel yıka.. klozet kullanma ya da başka tuvalet yoksa kağıt ser otur.. camasirlarini yüksek ısıda kaynat ütüle yoğurt suyu iç
Yok ya marketteki kabak çekirdeği al bol bol ye dökülür hiç sevmez. Şimdi onlar sıcaksa çıkarlar hafif hafif yüzeye kaşındırır seni kaşındışımda ön veya arka al hemen aynayı bakıp çek kurdu. Kızlığın içindeyse belki kemirir ama diğer türlü hiç duymadım
Elbette her zaman ye çıksın dökülsün diye. Şimdi doktora git Ailenle birlikte hepinize ilaç vericekler hep birlikte içiceksiniz sıcak su ile yıkayacaksınız. Vakit kaybetmeyin
Evet çok riskli. Vermazol içmen gerekiyor ve ailecek tedavi olmalısınız. Çatal bıçak dezenfekte sıcak su ile ayrı havlunu olacak ortak eşyalar kullanmayacaksınız artık. Dediğimi yap kabak çekirdeği ye
İnternet kirli bilgi dünyasıdır, kıl kurdu gastroenterolojik bir sorundur, genitalde enfeksiyona neden olmaz, ancak bagirsaklarda probleme ve anuste kasintiya neden olur
Kızlar Ne Diyor
Yeşillikleri güzel yıkayın onlardan hep bulaşıyor
bir şey daha diycem bu kil kurdu zarıma zarar vermez dimi ya mantarda yaptı
Hayir ama ilaç kullan yeşillikleri meyveleri güzel yıka.. klozet kullanma ya da başka tuvalet yoksa kağıt ser otur.. camasirlarini yüksek ısıda kaynat ütüle yoğurt suyu iç
Tamam teşekkürler ederim
Parazit çiğ salam sosis, et yemekten olur. Madem kurt var kabak çekirdeği ye kurt sevmez
Tatlı kabağımi bir şey sorcam bende kıl kurdu+ mantar var kızlık zarıma zarar verir mi korkuyorum
Özele yazar mısın bir şey diycem
Yok ya marketteki kabak çekirdeği al bol bol ye dökülür hiç sevmez. Şimdi onlar sıcaksa çıkarlar hafif hafif yüzeye kaşındırır seni kaşındışımda ön veya arka al hemen aynayı bakıp çek kurdu. Kızlığın içindeyse belki kemirir ama diğer türlü hiç duymadım
Makat bölgesinde çıkıyor vajinamdan değil ama Kil kurdu bende mantar yaptı korkuyorum
Bide bu çekirdeği hastayken yiyebilirmiyim
Elbette her zaman ye çıksın dökülsün diye. Şimdi doktora git Ailenle birlikte hepinize ilaç vericekler hep birlikte içiceksiniz sıcak su ile yıkayacaksınız. Vakit kaybetmeyin
Bulaşıcımi bu
Evet çok riskli. Vermazol içmen gerekiyor ve ailecek tedavi olmalısınız. Çatal bıçak dezenfekte sıcak su ile ayrı havlunu olacak ortak eşyalar kullanmayacaksınız artık. Dediğimi yap kabak çekirdeği ye
Hayatımda hicbiyerimde kurt falan cikmadi
Çok iyi benim okul tuvaletinde oldu büyük ihtimalle
Ne alaka akıntının onla
İnternette yazıyor
Saçma
Bilmiyorum valla
Bana saçma geliyor
Erkekler Ne Diyor
Merhaba, kıl kurdu genital enfeksiyona neden olmaz aslında
İnternette öyle yazıyor
İnternet kirli bilgi dünyasıdır, kıl kurdu gastroenterolojik bir sorundur, genitalde enfeksiyona neden olmaz, ancak bagirsaklarda probleme ve anuste kasintiya neden olur
Peki kızlık zarına zarar verir mi
Hayır, kızlık zariyla ilgisi olmaz
Tamam teşekkürler
şimdi kurtlanma kadar büyük bir şey olması için cok kirli filan olmasu lazım aklımda soru var müsaitsen sorucam
Okul tuvaletleri çok kirli oluyy
Buyur sor
Kıl kurdu yüzünden mantar enfeksiyonu olunurmu veya bu kızlık zarıma zarar verir mi cahilim
Doktora gitmelisin bilemeyiz
Önce ondan kurtul bak.
Olabilir
Ya😭