Böyle bir şey yapsam nasıl olur?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız vardı. Sene başından beri ona çok sayıda iyilik yaptım, çok fazla gönderme yaptım; ama aynı zamanda sene başında alt sınıfımdaki öğrencilere bizzat kendim bana " Abi " demelerini söylemiştim ve o yüzden neredeyse hepsi bana " Abi " diyordu. Hoşlandığım kızla da sene başından beri aramız çok iyiydi, ama sonra bir ara açıldı, sonra tekrar düzeldi derken geçenlerde WhatsApp'tan " Sene başından beri sana vermek istediğim bir şey vardı, eğer senin için de uygun olursa yarın vermek istiyorum " dedim ve 1 tane Nestlé Damak Çikolata alıp adına yazdığım 13 tane şiiri ona verdim. Şiirleri bir poşet dosyaya, poşet dosyayı da bir poşete koymuştum. Aslında buluşacağımız yere gelmeden önce attığı mesajlarda da, buluşma yerine geldiğinde de gayet mutlu, heyecanlı ve biraz da utangaç görünüyordu. Sonra ona aldığım çikolatayı verdim ve sevinerek " Bana mı aldın? Çok sağ ol " dedi. Ben de " Rica ederim " dedim ve sonra içine şiirleri koyduğum poşeti de vererek " Bu da senin " dedim, o da " Çok teşekkür ederim, çok sağ ol " dedi ve sonra birlikte geldikleri kankasıyla birlikte gezmeye gittiler. Sanırın yazdığım şiirleri okuduktan sonra bir anda şok geçirmiş ve bana " Ben sana hep abim gözüyle baktım, onun haricinde de hiçbir şey düşünmedim. Bunu da hiç kimse duymasın " dedi. Ben de bayağı üsteledim, sonra beni her yerden engelledi. Şu anda da 1 buket papatya yaptırıp üstüne de görsele eklediğim notu yazarak kızın sürekli gittiği kafeye bırakıp sonra kankasına WhatsApp'tan " Yağmur'a vermek istediğim bir şey vardı. Deniz Kafe'ye bıraktım, haberiniz olsun " yazsam nasıl olur?