Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız vardı. Sene başından beri ona çok sayıda iyilik yaptım, çok fazla gönderme yaptım; ama aynı zamanda sene başında alt sınıfımdaki öğrencilere bizzat kendim bana " Abi " demelerini söylemiştim ve o yüzden neredeyse hepsi bana " Abi " diyordu. Hoşlandığım kızla da sene başından beri aramız çok iyiydi, ama sonra bir ara açıldı, sonra tekrar düzeldi derken geçenlerde WhatsApp'tan " Sene başından beri sana vermek istediğim bir şey vardı, eğer senin için de uygun olursa yarın vermek istiyorum " dedim ve 1 tane Nestlé Damak Çikolata alıp adına yazdığım 13 tane şiiri ona verdim. Şiirleri bir poşet dosyaya, poşet dosyayı da bir poşete koymuştum. Aslında buluşacağımız yere gelmeden önce attığı mesajlarda da, buluşma yerine geldiğinde de gayet mutlu, heyecanlı ve biraz da utangaç görünüyordu. Sonra ona aldığım çikolatayı verdim ve sevinerek " Bana mı aldın? Çok sağ ol " dedi. Ben de " Rica ederim " dedim ve sonra içine şiirleri koyduğum poşeti de vererek " Bu da senin " dedim, o da " Çok teşekkür ederim, çok sağ ol " dedi ve sonra birlikte geldikleri kankasıyla birlikte gezmeye gittiler. Sanırın yazdığım şiirleri okuduktan sonra bir anda şok geçirmiş ve bana " Ben sana hep abim gözüyle baktım, onun haricinde de hiçbir şey düşünmedim. Bunu da hiç kimse duymasın " dedi. Ben de bayağı üsteledim, sonra beni her yerden engelledi. Şu anda da 1 buket papatya yaptırıp üstüne de görsele eklediğim notu yazarak kızın sürekli gittiği kafeye bırakıp sonra kankasına WhatsApp'tan " Yağmur'a vermek istediğim bir şey vardı. Deniz Kafe'ye bıraktım, haberiniz olsun " yazsam nasıl olur?
Ama sene başında flört gibiydik, sonra bir sebepten dolayı aramız biraz açıldı ve kız o arada okul dışından bir çocukla çıkmaya başladı ve ondan haberim yoktu. Sonradan sosyal medya aracılığıyla öğrendim.
İlgisi olmuş gibi. Onu görmezden gel bir süre. Hiç ona karşı bir şey hissetmiyormuş gibi davran. Üzgün falan da dolanma sakın sonra dönüş yapıyorsa bu kızdan kaç kaçabildiğin kadar kurban
Şahsen bir yandan almak istiyorum, ama diğer yandan da beni kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu anlamasını isteyip onun için hiçbir şey yapmamak istiyorum.
Tek sorun şu ki; kız bunları yaparken bana " Abi " demeye devam ediyordu, ama henüz okulun ilk günü alt sınıfımdakilere bizzat kendim bana " Abi " demelerini söylemiştim.
Ama yazdığım şiirleri içtenlikle yazmıştım. Kızın adı Yağmur ve şiirlerimde ondan " Çöle Dönmeye Yüz Tutmuş Yüreğimin Yağmur'u " diye bahsetmiştim. Kız 19 yaşında ve bence 19 yıldır adına böyle bir yakıştırma yapmak ailesi de dahil olmak üzere hiç kimsenin aklına gelmemiştir.
Geçenlerde birkaç kez karşılaştık ve ilk karşılaşmamızda daha önce hiç yapmadığım bir şey yapıp kızın yüzüne onu parçalamak ister gibi bir ifadeyle baktım. Sonra birkaç kez daha yan yana falan geçtik, ama her yan yana geçişimizde yüzümü başka bir yöne çevirdim.
Günahını almak istemiyorum, ama sanırım kız biraz o. Spu ruhlu. Geçenlerde TikTok'ta canlı yayın açmıştı ve bir çocuğa " Arda'm " diye hitap ediyordu ve o zamanlar eski sevgilisinden ayrılalı henüz birkaç gün olmuştu.
Eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra TikTok'ta bir resmini paylaşıp " O sadık bir kızı kaybetti, ben ise karaktersiz bir yavs. Ğı " yazarak bir resim paylaşmıştı ve yorumlara yazan kişilerin birçoğu kızın kendisi için " Sadık " tabirini kullanmasıyla dalga geçmişti.
3 yıl önce birlikte olduğum bir esc. Ye " Y. rrağın a. A girmesiyle Aşk olmaz derdim Öyle öğrenmiştim ve hep öyle söylerdim O'nu görünce değişti tüm düşüncelerim Vuruldum ben bir o. Spunun kalbine " diye başlayan 4 kıtalık bir şiir yazmıştım. Aklıma o geldi. 😂
Hatta kızın saçlarından 2 tel, ceketimin üstüne düşmüştü. Akşam ceketimi çıkarıp o saç tellerini gördüğümde koklayarak hüngür hüngür ağlamıştım. Daha sonra o saç tellerini bir yerde saklamıştım, ama sonra kayboldu. 😂
Bu arada soruda sorduğum şeyi yaptım, sonra kızın kankasına mesaj attım. Kız okula gidip çiçeği almış, ama sonra engelimi kaldırıp herhangi bir mesaj atmadı.
Tamam da reis ben kız olsam, biri bana şiir yazsa sonra reddedince özür dilemek için çiçek yollasa kahkaha krizine girerim. Gayet normal bir şekilde kahve içmeye çağırsaydın orada konuşsaydınız olay budur zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızın verdiği tepki normal. Gönder bir şey kaybetmezsin olan olmuş
Ama her ne kadar inanmasam da kız bana sevgilisinin olduğunu söyledi, eğer gerçekten öyleyse kötü olur.
Sizin çevre iç içe sevgilisi olsaydı kim olduğunu duyardın bilirdin. O yalandır, vazgeçmeni istiyor
Ama sene başında flört gibiydik, sonra bir sebepten dolayı aramız biraz açıldı ve kız o arada okul dışından bir çocukla çıkmaya başladı ve ondan haberim yoktu. Sonradan sosyal medya aracılığıyla öğrendim.
Flörtün olduysa kızın şaşkınlığı falan yalandır. Cepte tutmuş seni la diğer oğlanı daha çok sevdiği için sonra sorun olmasın amaçlı sana engel atmış
Yani sence eninde sonunda bana döner mi?
Kızla tam olarak flört değildik, ama flört gibiydik. Sürekli birlikte oturuyorduk, bana kendim hakkında sorular soruyordu.
İlgisi olmuş gibi. Onu görmezden gel bir süre. Hiç ona karşı bir şey hissetmiyormuş gibi davran. Üzgün falan da dolanma sakın sonra dönüş yapıyorsa bu kızdan kaç kaçabildiğin kadar kurban
Peki ona çiçek alayım mı?
Şahsen bir yandan almak istiyorum, ama diğer yandan da beni kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu anlamasını isteyip onun için hiçbir şey yapmamak istiyorum.
Yok hiç romantik olma değmez
Yani çiçek almayayım mı?
Alma
Kız seni engellemis ve hala daha üsteliyorsun. Israr etmek hos bir sey değil kız seni öyle görmediğini açıkça anlatmış. Amacın ne?
Ama sene başında bana sürekli iltifat ediyordu, çok yakın; hatta flört gibiydik.
Tek sorun şu ki; kız bunları yaparken bana " Abi " demeye devam ediyordu, ama henüz okulun ilk günü alt sınıfımdakilere bizzat kendim bana " Abi " demelerini söylemiştim.
bu kızı bu şekilde etkileyemezsin gerçekten tecrübesizlik akıyo abim
Ben ona " AŞK " diyorum, siz ise " Tecrübesizlik " diyorsunuz... 😁
sana aşık olma demiyoz taktik uygula da bu kız seni üzmesin askın ziyan olmasın diyoz
Peki senin herhangi bir önerin var mı?
önerin tabiiki var Şu an senin yapman gereken sessiz kalmak ortalarda gözükme bu yazdıklarını falan sakın ha atma
bunu söylememin sebebi kararı ona bırakman o kız senin için hayırlıysa inan seni cevapsız bırakman bu saatten sonra ağır takıl herkese kendini açma
inan seni cevapsız bırakmaz. dicektim
Aklıma 180° değişip artık kıza karşı çok soğuk davranmak da geldi, ama aklıma gelen şey yüreğimi parçalıyor... 😭
hayır işte Şu an dediğini yapmalısın ulasılmaz olcaktın seni istesin bana böyle davranan biri beni etkilemez bu işler 2000 li yılların işi
Ama şu da var ki; sanırım yazdığım şiirlerin hepsini okumamış, sadece 1-2 tanesine bakıp çöpe atmış.
öyle zaten şiir mi etkiler insanı okurken inanmıyosn ki
hayır işte Şu an dediğini yapmalısın ulasılmaz olcaktın seni istesin bana böyle davranan biri beni etkilemez bu işler 2000 li yılların işi
Bu arada söylemeyi unuttum, ama ben de 1999 doğumluyum... 😂
Ama yazdığım şiirleri içtenlikle yazmıştım. Kızın adı Yağmur ve şiirlerimde ondan " Çöle Dönmeye Yüz Tutmuş Yüreğimin Yağmur'u " diye bahsetmiştim. Kız 19 yaşında ve bence 19 yıldır adına böyle bir yakıştırma yapmak ailesi de dahil olmak üzere hiç kimsenin aklına gelmemiştir.
o kız bunu düşünür mü sence 2000li yılların işi bende 07 liyim zaten biz 2025 teyiz onun için diyorum
Çok tatlı çok aşk ama no
Peki neden no? 😁
Fazla çok fazla
Ne fazla?
Bi erkek olarak daha ağır mi takilsan
Mesela nasıl takılsam?
Tepkisiz karşılaşınca falan o konuşursa konuş yoksa selam ver geç hiiiic konuşmamak ergence olur böyle istek istek takılırsan da ciddiye alınmazsın
Geçenlerde birkaç kez karşılaştık ve ilk karşılaşmamızda daha önce hiç yapmadığım bir şey yapıp kızın yüzüne onu parçalamak ister gibi bir ifadeyle baktım. Sonra birkaç kez daha yan yana falan geçtik, ama her yan yana geçişimizde yüzümü başka bir yöne çevirdim.
Bak mesela bence bunun yerine geçerken öylesine bakıp hafif bi bas selami versen daha iyiydi cool olman lazım
Bir de sevgilisi var demissin daha da üstüne düşersen cidden kendini ezik gösterirsin sadece egosu şişer
O halde çiçek almıyorum.
Sevgilisi yok, çünkü eski sevgilisinden ayrılalı 1 ay bile olmadı.
E yani ağır olgun takip zaten eğer bu çocukla olmazsa kendi gelir
Yani şu an biri yok mu
Günahını almak istemiyorum, ama sanırım kız biraz o. Spu ruhlu. Geçenlerde TikTok'ta canlı yayın açmıştı ve bir çocuğa " Arda'm " diye hitap ediyordu ve o zamanlar eski sevgilisinden ayrılalı henüz birkaç gün olmuştu.
Eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra TikTok'ta bir resmini paylaşıp " O sadık bir kızı kaybetti, ben ise karaktersiz bir yavs. Ğı " yazarak bir resim paylaşmıştı ve yorumlara yazan kişilerin birçoğu kızın kendisi için " Sadık " tabirini kullanmasıyla dalga geçmişti.
Çok minnoş başlamıştı noldu bi anda o. spu falan fkfkfk e öyleyse de her türlü seni uzer bu kiz
Ben onu gerçekten çok ve tertemiz duygularla seviyorum, ama sanırım kız gerçekten de biraz o. Spu ruhlu. 😂
O zaman senin için üzülürüz:(
3 yıl önce birlikte olduğum bir esc. Ye " Y. rrağın a. A girmesiyle Aşk olmaz derdim
Öyle öğrenmiştim ve hep öyle söylerdim
O'nu görünce değişti tüm düşüncelerim
Vuruldum ben bir o. Spunun kalbine " diye başlayan 4 kıtalık bir şiir yazmıştım. Aklıma o geldi. 😂
Sen sabahtan beri bizi isletiyon de mi ghhhhgjjjk
Hayır be, çok ciddiyim. 😂
Hatta kızın saçlarından 2 tel, ceketimin üstüne düşmüştü. Akşam ceketimi çıkarıp o saç tellerini gördüğümde koklayarak hüngür hüngür ağlamıştım. Daha sonra o saç tellerini bir yerde saklamıştım, ama sonra kayboldu. 😂
Ya ben souyu gördüğümde troll takilacaktim baktım millet ciddi ciddi cevap verince linc yemeyim dedim fjfjgjjf
Bu arada soruda sorduğum şeyi yaptım, sonra kızın kankasına mesaj attım. Kız okula gidip çiçeği almış, ama sonra engelimi kaldırıp herhangi bir mesaj atmadı.
Madem istedigini yapacaktin niye bizi meşgul ettin😅
Öylesine sormak istedim. 😂
Olm gece gece seferber olduk burada
Neyse mutluluklar 😊😊😊
Ama kızla aramızın tıpkı sene başındaki gibi olmasını çoooooook istiyorum ve o yüzden elimden ne gelirse yapmak istiyorum.
Neyse mutluluklar 😊😊😊
Teşekkürler, inşallah öyle olur. 🙏
Olum inanılmaz bir acemilik ya. 80lerde mi yaşıyoruz bir kıza böyle mi yürünür
Ama ben onu gerçekten seviyorum, ona karşı olan duygularım sadece basit bir hoşlantıdan ibaret değil.
Tamam da reis ben kız olsam, biri bana şiir yazsa sonra reddedince özür dilemek için çiçek yollasa kahkaha krizine girerim. Gayet normal bir şekilde kahve içmeye çağırsaydın orada konuşsaydınız olay budur zaten
Ama sonrasında biraz fazla üsteledim ve kız beni her yerden engelledi.
Yani şu anda gayet normal bir şekilde kahve içmeye çağıramam.
Olay bitmiş zaten neye ısrar ediyorsun
Vay be ne ask
Peki sence böyle bir şey yapsam nasıl olur?
Güzel cok