“Bardağa dolu tarafından bakmak gerekir” dediğiniz sorunlar nelerdi?

“Bardağa dolu tarafından bakmak gerekir” dediğiniz sorunlar nelerdi?
Ben genelde sabrediyorum ama başıma kötü olay geldiyse buna iyi bir şey aramam ilk başta. kendimi kötü hissederim. sonradan iyi mi kötü mü olduğu çıkar
17 yaşımda evlendirilmem ve 20 yasimda boşanmam.. Şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki olmuş iyi ki onca kötü şeyi yaşamışım diyorum.. zaman aldı.. çok, bi hayli zaman aldı bunu diyebilmek.. Hayırlısı neyse o olur her zaman..
Geçmiş olsun 😥 Gerçekten çok üzücü bir durum ama hayırlısını bulmak ve toparlanmak için ise tabi ki sizin adınıza daha iyi olur.
En iyisini bulduğuma ve bulacağıma olan inancımı hiçbir zaman yitirmedim. Teşekkür ediyorum. 🙏
Rica ederim 😊🙏🏻
Teşekkür ediyoruz efenim
Ben teşekkür ederim efendim 😊✨
Artık her şeyi böyle kabul ediyorum, ders çıkarıp, hata tekrarlaması olmaması adına daha dikkat ediyorum. Çok ferah bir his olduğunu söyleyebilirim.
Girdiğim tüm mülakatlardan elendim isyan etim bir ara sonra da dedimki böylesi hayırlıymış demeki.
Téşekür ederim🙏
Cevap
4Cevap
Çoğu olay için aynısını derim ben. Anlık üzüldüğümüz meseleler bazen ilerisi için sevinç kaynağı oluyor.
Ailemle aram açıldı ve hayırlısı dedim yok mutsuzum
İnşallah 🙂🙂
Musibet olarak değil de çok istediğim ama olmayan şeyler için söylüyorum bu cümleyi.
Şu an okulu bırakıp eşiek gibi çalışıp hedefime ulaşma veya okuyup kpss den gardiyan, bekçi tarzı bir şey olup hedefe ulaşma evresindeyim okulu bırakamıyorum aileden kaynaklı belkide hayırlı olanı buydu diye tek bu konuda kendimi avutuyorum
şu bulunduğumuz ortama bak cehennemden kaçmış kabileler gibi amele dolu şükür çekiyoruz
Delisi, beyin fakiri, vizyonsuz kalitesiz insanlarla dolu adama iş bilgileri anlatıyorum uluslararası böyle nasıl diyor beyin kıtlığı yaşıyoruz
Hiç kolay gelmiyor ama bakacağğğız eyvallah
Başıma gelen çoğu kötü olayda bunu demişimdir.
Sevdiğim kızlar reddedince
Allah bilir biz bilmeyiz
Bazı şeyler için
Evet çok dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?