Her ne kadar unutmak pek mümkün olmasa da bazen kavuşmak da imkansız olabiliyor. Peki sizin için çare unutmak mı kavuşmak mı?

Her ne kadar unutmak pek mümkün olmasa da bazen kavuşmak da imkansız olabiliyor. Peki sizin için çare unutmak mı kavuşmak mı?

Bence kavuşmaktır ama neden uzak durduğu da ya da kavuşamadığı da önemli.. şimdi tek taraflı sevgi varsa en güzeli unutmaktır elbette.. ama eğer şartlar bunu gerektiriyorsa sabretmek ve kavuşmak lazım
Eğer kavuşmak dediğimiz kavram mümkün değil ve/ veya mümkün olduğunda bir taraf için ya da iki taraf için zor olacak ve eninde sonunda yıpranma olup yollar ayrilacaksa, bu ayan beyan ortada ise unutmak.
Unutmak ne kadar kolay geliyor dile ve kulağa. Ama kalp yoruyor..
Unutmak.. özlemin en ağır merhemi. Hani açık yaraya merhem sürülürde can acır ya o hesap.. Aslında çare ama can yakıyor.
Unuttum demek bile hatırlamakken..
Maalesef.
Tabiki de kavuşmaktır.. Özlüyorsam seviyorumdur.. Sevdiğim insanı özlerken kavuşmak isterim.. Ama şartlar onu müsaade etmiyorsa uzaktan özlerim.. Çünkü unutmak istesem de bu mümkün olmaz..
Bazen insan gelmeyecek olanı özler, biteni, gideni.. O vakit öylesi özlemler de unutmak lazım gelir. En fena özlem de hiçbir vakit senin olmayacak birisini özlemektir
Cevap
2Cevap
Özlediğin insanı unutmak gibi bir lüksün yok ki. Kavuşmayı hayal eder durursun.
Unutmak mı? Estağfurullah unutmak ne haddime
Şaşırtmadı :)
Kavuşmadan özlemim dinmez. Unutmak sevgiyi bastırır ama yokluğunun yarattığı hiç'lik hissini sindiremez. Unutmak istedikçe hatırlarsın, hatırladıkça özlersin, özledikçe hırçınlaşır kavuşması arzularsin.
Eğer kavuşma ihtimali var ise duyulan özlem kadar güzeli yoktur ama pek imkan yoksa ona da bir şey diyemiyorum çünkü birine kavuşamadığım bir durum olmadı
Benim için unutmak.
Yanımda olması gerekirken özlem çekmeme sebep olana neden kavuşmak için çaba sarfedeyim ki...
O an ne gerekiyorsa onu yapmak lazım eğer kavuşma imkanı varsa kavuşmak için her şeyi yapmalı insan
Kavuşmak imkansızsa unutmak en mantıklısı gibi.
Çaresi yoksa, kabullenmek. Unutmak mümkün olsaydı unutulurdu.
İmkanı yoksa unutmak kalbini parçalıyor bazen özlem ama ne çare
Benim için unutmak . Kavuşmakta kavuşamasakta.
Unutmak iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?