Çocuk sizce fazla arabesk değil mi?
Aşkı dilemek eziklik mi, yoksa çekicilik mi?
Çocuk sizce fazla arabesk değil mi?

🙄 bu çocuk sizce ezik mi çekici mi? Mutlu müdürler sizce?
Ezikliktir tabi ki de.. yani insan aşkı isteyebilir ama bunu birisinden dilememeli bence.. zorla sevgi ya da aşk olmuyor çünkü.. insan içinden gelirse sever birini.
Yani sen başkaları ile fan fin fon yapmazsan hayatının kadını/adamını beklersen iyi olur gerçek aşk güzel "bence" uf aklıma bir sürü aşk hikayesi geliyor yazar mı olsam acaba ekfelfkjelfe ;D
Bence EİG Cevap
Niye ezikce olsun bütün hayatın boyunca yanında kalmasını istediğin biri sonuçta tabikide bence çekici bir şey her insana gerçek sevgi nasip olmaz mesela🙂🙂✊✊
Ne ezik olur insan, ne de çekici. Sevgi eksikliği yaşıyordur.
Videodaki çocuğa ne diyorsun hikayeye
Her insan dua eder karşılık görmek için aslında. Normal buldum.
Kadınsal olarak bakınca
Mantıksal olarak normal bence de …
Bir kadın Wow erkek adam benim için dua ediyor diye
etkilenir mi
Yoksa erkek adam bu kadar şey yapar mı diye itici duygusal mı bulur
İtici değil.
Seviyorsa itici değil.
Cevap
6Cevap
Aşkı dilemek eziklik değildir ama aşk yaşamak için yanlış kişilerin peişinden koşmak ezikliktir.
Aşkı ne şekilde dilemek birisinden dilemek mi yoksa öyle dilek olarak birisi hayatıma girsin iyi birisi demek mi ikincisi tabii ki de değil
İnstagram linkte ki çocuk ezik mi mesela
Ben bilemedim
Bu arada senin için annemle babama menekşe pastahanesini sordum artık öyle bir pastahane yokmuş annemle babamın gençliğinde varmış öyle dediler söyleyeyim buradan
Dileyip belli etmiyorsan çekicilik, ağzından düşmüyor sürekli ifade ediyorsan eziklik
Videodaki
O biraz ağızına dolamış
Evet normalden fazla dile getirmek biraz itici geliyor bana. Birçok insan diliyor aşkı yani sadece birine özgü değil. Herkes abartıp diline dolamiyor ama içinde yasiyor birçoğu. Ki bence zaten içerde yaşanması gereken bir duygu bu aşk
Peki dua etmesi falan?
Yani şu kız beni sevsin onunla birlikte olayım tarzinda ise saçma. Hayırlım ise birlikte olalım tarzında ise güzel
Peki kavuşmuşlar sence sağlıklı mutlumuduelae
Erkek biraz sanki karizmayı çizmiş mi oluyor ilişkide uzun vadede sıkıntı
Yani ben onun yerinde olsam hayırlısı olsun diye dua ederdim edeceksem ve peşinden çok koşmazdım, biraz çaba sarf ederdim sadece. Bence erkek biraz ağır olmalı, çok ısrarcı olunca dediğin gibi biraz karizmayı çizmiş oluyor. Bi de bence erkek çok çaba sarf etmeden kızı etkileyebiliyor da asıl degerli olan o bence , demek ki arada bir çekim var. Erkek kırk takla attıktan sonra kızı elde ediyorsa pek bir anlamı yok zaten kırk takla atmış bir zahmet kız baksın yani.
Karşılığı olmayan, olmayacak birinden dilenmek ezikliktir bana göre.. Sonuçta o da insan ben de..
Hyr dilemek eziklik değildir fakat karşı bunun sebebiyle seni ezikte görebilir sonucta aşk iktidarı sever.
birinden aşk niye dileyesin eziklik mi bilmem ama assssla çekili değil
Aşkı dilemenin veya dilememenin eziklik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Ezikliktir tabi ki de
Videoda ki çocuğa ne diyorsun
Nasıl yani etkilendin mi
Yoksa ne saçma bir tip mi adam
bence ne çekicilik nede eziklik sadece istek yani çekicilik veya eziklikle alakası yok
Şu bir gerçek ki sen gerçek bir eziksin
Neden? Aç hadi
Videodaki çocuk ezik mi sence?
Sen o videoda ki adam değilsin
Anladım altına arabesk sorusuna mı kızdın? Öyle düşünmüyorum korma
Rahat ol eleştiriye açığım
Çekici
Wow
Aşkı dilemek neden eziklik olsun ki
Ne eziklik ne de çekicilik.
Eziklik değil de insan kendine acıyor ya 😐
Eziklik