Herkes burada milli damarları kabara kabara yıkmış etmiş tabi. Şunu söyleyeyim sosyal psikoloji alanında yüksek lisans yaptım. Çevremde sorun yaşayan bir çok insana da ara sıra psikolojik destek sağlıyorum ve Türkiye'de ki eşcinsellik oranının özellikle erkeklerde Avrupa'daki bir çok ülkeden daha fazla olduğunu söyleyebilirim. İran, Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır, Pakistan bu ülkelerde ki gizli eşcinsellik oranı 2010-2020 yılları arasında %110 artmış hatta. Neden sizce? Çünkü bir kısım bunu sorun, hastalık olarak kabul ediyor diğer kısım da sadece işin politik kimlik boyutunda eylemden eyleme aykırı tipler olarak koşuyor. Kimse bunun artış nedenlerini araştırmıyor? Kimse kendisini böyle hissedenlerin nasıl bir hayat sürmesi ve bu hayatları kendi isteklerine göre şekillendirmesi gerektiği üzerine çalışmalar yapmıyor maalesef. Şunu da söyleyeyim özellikle aşırı muhafazakar çevrelerde bu daha fazla. Çünkü kadınlarla-kızlarla hiç iletişim halinde olmayan bir topluluk olarak küçük yaştan itibaren yetiştiriliyor bu bireyler.
Detay yanlış olmuş bence, eşcinsellerin normal olduğunu kabul etmeyenler sağlıksız yorumunu yazman bile normal değil. Çünkü normal olmayan eşcinsellik.
Fakat onların da yaşama hakkı var ve özgürlükleri var. Bunu kabul ediyorum. İstedikleri gibi yaşayabilirler onların tercihi bu ama bu durum sağlıklı mi degil mi tartışmasına gelecek olursak bence degil ve bu beni sağlıksız düşünen biri yapmaz. Böyle saldırgan görüşler protestolar ile antipatik oluyorsunuz.
Saldırgan bir tavrım yok onlar istedikleri gibi yaşasınlar diyen tarafım. Tek istediğim ulu orta mahremlerini ortaya dökmesinler ki bunu heteroseksuklwrden de talep ediyorum. Herkes hir pankart alsin lgbt yi savunanlar heteroseksüelliği savunanlar saçma geliyor bana. Herkes evinde mahreminde istediği yaşasın. Çocuklara bu durumu normalmiş gibi örnekleştirmeyi doğru bulmuyorum. Bu durum normal değil ve benim bunu normal kabul etmemem sağlıksız olduğumun göstergesi değil. Heee bunu sağlıksız düşünen kişinin tedavi olması gerekir. Saldırgan tutuma karşı tabii ki refleks olarak saldırgan bir tutum gelişir.
Düşmanca bir yaklaşımım yok kesinlikle ve bunun sağlık ile ilgili bir şey oduğunun bilincindeyim Kerimcan Durmaz çok komik geliyor bana sempati duyabiliyorum
Boş boş konuşmayı bırakın yahu, eçcinsellik yeni bir şeymiş gibi davranmıyor mu bunlar insanı bir gülme alıyor.
Ona bakarsan yeniçerilerin civelek taburu vardı ne yapacaz?
Temeşvarlı Osman Ağa'nın hatıratında bir bölüm var, esirken genç bir Sırp esir ile beraber uyumak zorunda kalıyor, çocuk çırılçıplak uyuyup Türklerde evlenme, seks falan nasıl olur soruyormuş buna
Adam ''Oğlanlara gönlü olan adam için cennet gibi yer olur da benim için ızdıraptı'' diye anlatmış, yani 1600'lerde bile böyle insanların olduğu herkesin malumu.
Bu Hıristiyan doktrinini taklit eden cemaat tarikatlar böyle bir takıntıyı çıkardı bizde