Kişilik & Karakter Mutluluk için tek bir hakkınız olsa ne isterdiniz? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tek bir hakkın var iyi secim bakalım:) Güncellemeler+1 yıl Para mutlu eder mı seni Güncellemeler+1 yıl Para mi Mutluluk için tek bir hakkınız olsa ne isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hiç bir şey dilemem. 1 0 Yorumla
anlakendini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Parq 1 6 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Para mutlu eder mı insani Yorumla anlakendini +1 yıl Genel olarak insanlığı bilemem de beni şu an çok mutlu eder. Depresyondayım. Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Neden ne oldu Yorumla anlakendini +1 yıl Borçlardan icralık oldum 😃 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ahahah yandin Yorumla anlakendini +1 yıl Sağol ya valla Yorumla
Operasyontamam Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Para şu an 1 4 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Neden hepiniz paracisiniz Yorumla Operasyontamam +1 yıl Senin paraya ihtiyacın yok mu? Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yok mutluluğa var Yorumla Operasyontamam +1 yıl Benim de mutluluğa var ama yaşamak için de para gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç bir şey dilemem.
Parq
Para mutlu eder mı insani
Genel olarak insanlığı bilemem de beni şu an çok mutlu eder. Depresyondayım.
Neden ne oldu
Borçlardan icralık oldum 😃
Ahahah yandin
Sağol ya valla
Para şu an
Neden hepiniz paracisiniz
Senin paraya ihtiyacın yok mu?
Yok mutluluğa var
Benim de mutluluğa var ama yaşamak için de para gerek