Mutsuz olurmuşum🙂 İyi ki olmamış... Zamanla anlıyorum ki benim için hayırlı olmayanı istemişum. Ne yazık ki bu durumu da yaşadıkça ve önüne gelen fırsatları kaçırdığımda daha iyi anlıyorum ve görüyorum.
Bu nedenle gönlümden bir şey geçirirken ve isterken hayırlı olanı istiyorum.
Doğru sözlerin hastasıyım yalancı insanlara tahammül edemiyorum güvensiz oluyorlar sonra kızıyorum aramız bozuluyor sen kötüsü diyorlar güven güven Ne olsada güven çok önemli benim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bunu ancak zaman gösterir. Mutlu olacağımı düşündüğüm birçok şeyin aslında mutsuzluk getirdiğini görmüştüm.
Neden mutsuz olayım ki.. İstiyorsam, beni mutlu ettiği/edeceği içindir..
Mutsuz olurmuşum🙂 İyi ki olmamış... Zamanla anlıyorum ki benim için hayırlı olmayanı istemişum. Ne yazık ki bu durumu da yaşadıkça ve önüne gelen fırsatları kaçırdığımda daha iyi anlıyorum ve görüyorum.
Bu nedenle gönlümden bir şey geçirirken ve isterken hayırlı olanı istiyorum.
Bazen umduğu ve bulduğu farklı olunca insanın çok istediği halde gerçekleşse bile mutlu olamaz
Belki o ânın mutluluğu olur alıştıktan sonra doyarız..
Abi ne diyorsun sen ya
Düzgün konuş….
Soruyu sorma amacın farklıymış belli oldu
Sen bence o hesabı açtığın gibi kapat insanların keyfini bozmamış olursun algı yanlış çalışıyor sende
Doğru sözlerin hastasıyım yalancı insanlara tahammül edemiyorum güvensiz oluyorlar sonra kızıyorum aramız bozuluyor sen kötüsü diyorlar güven güven Ne olsada güven çok önemli benim için
İstediğim bir şey olsa neden mutsuz olayım, tabi ki de mutlu olurum 😄 Allahım sen konuyu biliyorsun, çok amin 🤲🏻
Aşk olsaydı mutlu olurdum sadece. ama bir kez bile olmadı. bu yüzden bende artık beklentiye girmiyorum anı yaşıyorum
istiyorsam eğer bu kadar cok neden mutsuz olayım ki.. cok mutlu olurdum helede sonunu düşünmediğim bir hayat ise
Okadar mutsuz olunca, mutluluk işlemiyor. Yani şöyle, eger mevcut durumun bir mutsuzluğun icindeyse mutlu olabilecegin süre 2 saniyedir..
mutlu olurdum.
Mutlu olurdum elbette.
Olurdum herhalde.
Istedigim 2 sey var imkansiz mutluluk yok bana
Nötr. olmuş mu olmuş tamam
mutlu olurdum