Kişilik & Karakter Kendini daha iyi hissetmene yarayan durumlar nelerdir? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben ; kahve içmek kendime zaman ayırmak.☕️Kendini daha iyi hissetmene yarayan durumlar nelerdir? Kendini daha iyi hissetmene yarayan durumlar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl şu an kahve içiyorum. Ve kendimi oldukça iyi hissediyorum. 1 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Daim olsun Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Su kenarına gitmek. Deniz göl akarsu vb. En ufak bile olsa arabayı Su kenarına çekip sakinleşmek güzel geliyor 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Kendi kafamda durumları iyileştirmem üstesinden gelmem 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bizde rapunzel saçlarını uzatacak diye bekleyelim 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deniz kenarina gitmek film izlemek 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Müzik dinlemek hayal kurmak ve çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
şu an kahve içiyorum. Ve kendimi oldukça iyi hissediyorum.
Daim olsun
Teşekkür ederim
Su kenarına gitmek. Deniz göl akarsu vb. En ufak bile olsa arabayı Su kenarına çekip sakinleşmek güzel geliyor
Kendi kafamda durumları iyileştirmem üstesinden gelmem
Bizde rapunzel saçlarını uzatacak diye bekleyelim
Deniz kenarina gitmek film izlemek
kahve icmek bana da ait :))
Müzik dinlemek hayal kurmak ve çay
Spor derim direkt