Sustuğum şeyler var, hiç konuşamadıklarım, hiç bir zaman da konuşamayacaklarım. İçinde kaybolduğum şehirler var, bir de; İçimde kaybolup giden insanlar...🍂

Sustuğum şeyler var, hiç konuşamadıklarım, hiç bir zaman da konuşamayacaklarım. İçinde kaybolduğum şehirler var, bir de; İçimde kaybolup giden insanlar...🍂

Bana göre bir insan bütün olarak hiçbir zaman değişmez. Sadece olumlu ya da olumsuz yönlerini törpüler o kadar. Onun dışında olanlar sadece bazı şeylerin üstünü örtmekten ibarettir.
Değişebilecegine inancım yok ama bu cümle beni kendimle çelistiriyor. O zaman uğruna verdiğim kendimde bu çaba neden ? İradeye inanıyorum. Öğrenmeye ve seçimlere. Öz degistirilmesede gelistirilebilir gibi.
Degisebilirler. Zaman herseyin ilacıdır. İnsanlara her zaman olgunluk ve yenileme yaşatır. Bu sene çok hoslanarak yaptığınız bir şey 2 sene sonra size çok basit ve gülünç gelecektir.
Her insan kendi için olumlu ya da olumsuz değişir. Evet her insan değişir, yaşadıkça kendini yontar.
Ettin tabi rica ederim 😀
Cevap
22Cevap
Bu aptallığı 2 sene önce yaptım. Degistigini sandım, sandırdı inandirmam için elinden geleni değil fazlasını yaptım. Bende aptal gibi inandim bir aptala. Değişmezler, inanmıyorum.
Deme öyle 🌸yaşandı guzeldi ve bitti kendine yuklenme
Yüklenmiyorum da işte
Teşekkür ederim ☘️
Ben değişmeyecekleri kalıbına inanmalarına inanmıyorum ancak tek değişmeyecek şey insanda mizaç genetik aktarım yoluyla bizi var eden şeyler insanın doğası var olduğumuz dönemden bu zamana kadar bunlara kabulüm ancak zaman şartlar mekan insanlarda değişim için ciddi etkileri olan faktörler yine çok bilinen bir sözle kapanış yapmak istiyorum Bu hayatta değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Duygusal moda bağlamışsın bugün
Belkide hep duygusalsın
Konuya gelirsek insanlar değişir mi bu kişiye göre değişir bence kendimden örnek vereyim eğlence hayatına düşkün nerde akşam orada sabah diye yaşayan bir insandım ama evlendikten sonra herşeyi bıraktım çünkü sorumluluklarım beni çok seven bir insan vardı karşımda ve ben ona yanlış yapamazdım, insanlar değişir mi bu karşındaki insanın yüreğine bağlı kral canını fazla üzme.
Bazı insanlar iyilik içindedir ama şartlar uygun olmadığı için içindeki iyiliği görmemiştir ve bilmiyordur Bazı yardımlarla o kişi değişebilir ama Bazı insanlarda vardır 7 de neyse 70 tede odur Dayı kurban.
Asla değişmez diyemem isterlerse mümkün ama kimse ödün vermez o cesaret işidir!
İstedikleri kişilere çok güzel değiştiğini gördüm ben
Stabil olarak kalmışlarsa ne ala
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir diye de ulvi bir cümle bırakayım.
Günümüz insanının değişen şartlar karşısında değişmemek gibi bir şansı yok. Hamuru ise insanda baki kalan.
İnsanları değiştirmeye çalışmıyorum. Direk hadi ordan ediyorum.
Gidip değişiğini bulalım 😀
Yani birini değiştirmeye çalışmak cidden üzer insanı. Kendine uyanı aramak en doğrusu.
Kadınlarda anaçlıktan gelen içgüdüsel bir dürtüdür bu hatayı yaptıran. Çocuk yetiştirme ve yoğurma dürtüsüyle erkeğide yoğurabileceğini düşünür ama unutmamalıdır ki onu yoğuran bir annesi vardır. Anasına bak kızını al sözü aslında anasına bak oğlunu al olarak değiştirilse çok daha yerinde olur çünkü kızdan çok erkek etkilenir anneden. Anneye bakacaksın. Sana uyuyorsa çocukla pek uğraşmana gerek kalmaz. En azından bundan sonra ki ilişkilerinde aklında bulunsun.
Asla inanmam, bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur maalesef.
Belki bana öyle olmaz ?
Yok genelinde... insan sevdiği insanlara farkli olmaz mi
Bana denk gelmedi
Sen dediysen tm dir gardaşım
Günaydın. Hayır yılan derisini değiştirir huyunu değiştirmez
Günaydın arım balım peteğim
🌺✨️🥰
Gider bir heykel yontarim istediğim şekilde .. Bir insanın değişmesini beklemek, bunu umut etmek.. Güneşin bir daha doğmamasi ihtimali kadar imkansız gelir bana..
İnsanlar değişmez, değişmeni isterler.
Değişime ve öğrenmeye açık olan insan değişebilir. Lakin içinde olan dışına yansır, dışarda olan içinde kalır. İşte öyle bir şey.
Kırılan değişir, kıran değişmez hatta hep aynı kalır. Bu yüzden insanların değişeceğine ve gelişeceğine inanıyorum
Kimse değişmez , kimseyi değiştirmeye çalışmamak gerekir olmaz çünkü.. insan bazen vazgeçmesini bilmeki
Bilmeli
Gelişime açık insanlar belki değişebilir. Yoksa kolay kolay değişilmez. Değişime en açık insan bile çoğunlukla değiştiğini sanır sadece.
Tabii ki değişebilir neden değişmesin.
Değişmezler, değişmiyolar
Hayır insanlar değişmez sadece değişmiş gibi yapar bir insan içini sana tamamen asla açmaz asla bilemezsin içini
Ben çok değiştim ve başkalarıda değişebilir eğer isterlerse ama
Hayır inanmıyorum çünkü bir insan 'yedisinde ne ise yetmişinde de odur' .~☆
İnanıyorum ama bu iyi anlamda olmaz. İyi insan zamanla kötü olur. Kötü hep kötü olarak kalır.
Bir insan karakteri değişmez ama düşüncesi yapısı bakışı tabiki değişir
Değişmeye ve gelişmeye açık olan insan değişir. Geneli değişmez.
İnsanlar değişir de bir başkası değiştiremez diyelim
Bunu geçen Melii de sormuştu evet inanıyorum. Değişmeyen tek şey değişim demiştim.
Kimse değişmez sadece anlık olarak var olan duruma ayak uydurur..
İnsanlar değişmez , karekterleri asla değişmez. Onları o halleri ile bırakacaksın.
İnsanlar değişmez sadece bir şeylerin farkına varır.
Kısmen çünkü her şey insanın kendi elinde istedikten sonra çoğu şey mümkün
Kütük tersten yine kütük kimse değişmez değişsede kendisi için yapar kimse için değil 😂
Eşeğe altın semer vursan gene eşek🤷🏻♀️
Eşekler cok tatli jsjs
Aynen eşek insanlara bir iltifat oldu
İnanmıyorum. Huylu huyundan vazgeçmez
İnsanlar asla değişmez
Sakın ha kimse inanmasın yazik olur
İnsan ancak kendi isterse değişebilir yani evet
Değişirler. Bir kalbim vardı mesela ama artık yok
Hayat bu değişir tâbi
İnsanlar değişmez
İnanıyorum ve değişmeli zaten insanoğlu.
Para ver değişsin.
Kimse degişmez
Kimse değişmez
sakladıkları ortaya çıkıyor sadece
İnsan olduğu gibi değil yaptığı ile anılır
Çok zor bir ihtimal
inanmıyorum
İnanmam
Asla inanmıyorum
Evet bende değiştim çünkü
Hayır..
inanmıyorum