Kişilik & Karakter Cok mu konuşursunuz az mi? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok ve boş Çok ve dolu Az ve net Nadir Hiç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kesin hepiniz az ve net konusursunuz yalancilar Güncellemeler+1 yıl Süper soru Cok mu konuşursunuz az mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben her zaman yerine göre konuşurum ama sessizim çoğunlukla.. samimi arkadaş olunca kafa dengi arkadaşım olunca konuşurum 0 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yerine göre konuya göre net bir şekilde değerlendirmeye çalışıyım konuyu kişi çok sıkmadan 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Az konuşurum çok konuşan kadın erkek ikisinide sevmem 0 0 Yorumla
GENTLEMENman Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok konusan dolu konusmaz çok ve boş konusuyorum.🥰🥰 0 0 Yorumla
EzpırHêviyateSekinim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Derdi sıkıntısı olanlar az konuşur 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Azzz 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Az ve net 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok gibi jsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben her zaman yerine göre konuşurum ama sessizim çoğunlukla.. samimi arkadaş olunca kafa dengi arkadaşım olunca konuşurum
Yerine göre konuya göre net bir şekilde değerlendirmeye çalışıyım konuyu kişi çok sıkmadan
Az konuşurum çok konuşan kadın erkek ikisinide sevmem
Çok konusan dolu konusmaz çok ve boş konusuyorum.🥰🥰
Derdi sıkıntısı olanlar az konuşur
Az öz konusurum
Boş ile dolu arası bir şey
Yerine ve mutluluk seviyeme göre
Az ve net
Azzz
Az ve net
Normal.
Yerine göre
Az konuşan biriyim