Kafirler Allahi biliyorlar?

• Keşke şu an ses kaydı atıp da beni dinliyor olsaydınız. Eminim yazmaktan çok daha etkileyici olacakti. Neyse ben eskiden kafirlerin küçüklükten beri onlara farklı inanışlar öğretildiği için İslami red ettiklerini düşünürdüm.

Ama hayır. Het canlı hayvandan tut bitkiye kadar Allahı tanır bilir. Kafirler Allahı biliyorlar tanıyorlar. Ona rağmen yok diyorlar. Hani geliyorlar ya saçma sapan evrim teorisi anlatıyorlar yok ben ateistim yok ben deisttim yok bilmem dünyada neden bir sürü din varken islam doğru din olsun? Felan bunların hepsi kendilerini eleştirmeyin veya gerçeği ört bas edelim diye söylenen zirvaliklar.

Bunu eskiden bende bilmiyordum ama bütün kafirler Allahı tanıyor biliyor. Hatta ve hatta islamin şartlarına kadar. Allah her insanın fitratini gerçeği bilerek yaratmış. Yani siz Müslüman bir ailede doğmamış olsaydınız yine Müslüman olacaktınız inkarcı değilseniz.

Kafirler zaten Müslüman kötü olamaz. Yani yazacam kafirler ve kötüler diye buna gerek yok. Kısaca kafirler şeytanın davasını sempati duymuş şeytanın tarafını tutan, onu benimseyen kişilerdir. Allaha düşmanlar. Kibiri seviyorlar, baba kimse karışamaz diyorlar, haram günah yasak yoktur onlarda. Ort baş etmek için bazı şeyleri yapmazlar uygun değil derler. Ama nefsleri eğer isterse iki saniye bile düşünmeden yaparlar.

Kısaca kafirler Allahı bilmiyor islamdan bir haber yaşayan insanlar değildir. Her canlı Allahı bilir tanır. Bunlar inat ede ede batılı seçiyorlar. Ebedi cehennemi nasıl göze alıyorlar oda hayret edici.

Kafirler Allahi biliyorlar?