Arkadaşlar ömrüm hayatım boyunca hiç yanyana gelmeyeceğim aynı ortamda bulunmayacağım insanların ağzına laf verdim ve bu durum kafama çok takılıyor onların kendi aralarında bu ağızlarına laf olarak verdiğim olayı konuşup gülüştüklerini hayal ediyorum sinirden başıma ağrı giriyor sonrada diyorum ki sakin ol onların yüzünü bile görmüceksin takma diyip sakinleşmeye çalışıyorum siz olsanız yanyana gelme ihtimalinizin olmadığı insanların sizinle dalga geçmesine sizi patlattıklarını düşünmelerine ne kadar takar umursardınız?
Hiç umursamam sende umursama yanyana gelmiceksin
Umursardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umursamazdım ya lış seçtim insanların ne düşündüğünü hiç bir zmana umursamıyorum
Ya ben 26 yaşındayım instagram hesabımda 27 tane fotoğrafım var bunlarda iki tanesi bana çok benzeyen bir kıza ait bende çok beğendim ve bana aşırı derecede benziyor diye kendi hesabımda paylaştım evlilik yolundan döndüğüm yüzük attığım eski sevgilimin yakın bir arkadaşı bu kızın hesabına bir şekilde denk geliyor ve bana mesaj atıp sen rezil misin neden başkasının resmini paylaştın falan diye dalga geçmeye başladı bende hiç cevap vermedim ve direk engelledim şimdi bu konuyu kendi aralarında konuşup gülüşüyorlardır bu aklıma gelince sinir oluyorum sonra da onlarla bir daha aynı ortamda olma ihtimalimin olmadığı aklıma geliyor rahatlıyorum. Bu olayı annemede anlattım annemde onların işi gücü yok hala seni mi araştırıyorlarmış dedi hatta şimdi git o fotoğrafını paylaştığın kız kimse ondan bir fotoğraf daha al yine paylaş umrunda bile olmadığını anlasınlar dedi annemin böyle demesi de beni bir rahatlattı
Annen çok güzel demiş takma kimseyi
Hayatım skimde değiller
Ya ben 26 yaşındayım instagram hesabımda 27 tane fotoğrafım var bunlarda iki tanesi bana çok benzeyen bir kıza ait bende çok beğendim ve bana aşırı derecede benziyor diye kendi hesabımda paylaştım evlilik yolundan döndüğüm yüzük attığım eski sevgilimin yakın bir arkadaşı bu kızın hesabına bir şekilde denk geliyor ve bana mesaj atıp sen rezil misin neden başkasının resmini paylaştın falan diye dalga geçmeye başladı bende hiç cevap vermedim ve direk engelledim şimdi bu konuyu kendi aralarında konuşup gülüşüyorlardır bu aklıma gelince sinir oluyorum sonra da onlarla bir daha aynı ortamda olma ihtimalimin olmadığı aklıma geliyor rahatlıyorum. Bu olayı annemede anlattım annemde onların işi gücü yok hala seni mi araştırıyorlarmış dedi hatta şimdi git o fotoğrafını paylaştığın kız kimse ondan bir fotoğraf daha al yine paylaş umrunda bile olmadığını anlasınlar dedi annemin böyle demesi de beni bir rahatlattı
Nasıl yani
Onları hiç görmeyeceksen gerçek hayatta canını sıkma bişey olmaz
Eski sevgilimin arkadaşlarıydı zaten onun sayesinde tanımıştım eee onunla ayrılınca onların ortamından çıkmış oldum eski sevgilimle barışma gibi bir durumumuz zaten söz konusu bile değil o yüzden bir daha onlarla yanyana gelme ihtimalim yüzde sıfır yani