Ya birine kendimle ilgili en ufak bişi desem hemen instamı falan silip gidiyorum alâkasız bir bilgi olsa bile verdiğim bilgi. Travmalarımdan dolayı böyle oldm.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Otur kendine nası yaşamak istiyorum, nasıl olmak istiyorum diye sor bakalım Bi. Kendine vereceğin cevapları merak ediyorum 😊
Gizli kimsenin ne yapıp yapmayacak diye düşünmeme gerek klamayacak kader
Ama ağzım durmuyor bazen en ufak şeyde böyle instamı fotolarımı kaldırıp gidiyorum korkudan
İnstagramda adımı soyadımı yazamıyorm
Nickime
Şu soruları sor kendine, verdiğin cevapları da söyle bana. Onlar üzerinden konuşalım. Olur mu? 😊
Dedim ya gizli kim napcak en ufak şüphe duymadan yaşamak istiyorum ama olmuyor artık en ufak şeyde paranoyam tutuyor
Peki travmalarını sorsam, ne yaşadın seni ne bu hale getirdi diye sorsam. Özeline girmiş olur muyum?
Aşırı bilgi verip bu bilgilerin bela olması diyim
Yani kullandılar sana karşı anlattıklarını. Ve sanırım bu yüzden biraz zor durumda kaldın, durumları toparladın ama kendini hâlâ toparlamaya çalışıyosun. Doğru mu anladım?
Yani paranoyak birisi oldum. Birileri tarafından hatırlanmak bile istemiyorum evet toparlanmıştı ama beni tanımak isteyen birine tanıdıgm birini söyledim umarım ona adımı sormaz çünkü o kişinin de beni hatırlamasını istemiyorum ne de yeni insanların tanımasını istemiyorum öf ya boşboğazlık yaptım tamamen anonim olmam lazımdı huzursuz oluyorum.
Anksiyetem oluyor. Adımı bile vermedim bak çok dolambaçlı olabilecek bir olay belki umrunda bile değilimdir o kişinin adımı vermeden gittim adımıbilenin adını söyledim net adını. Bulabileceği şekilde yani. Böyle birisi oldum korkuyorum çok korkak oldum
Dur kuzum dur. Anonimsin zaten. Adını bile bilmiyorum ben senin. Ayrıca senin çevrenden hiç kimseyi tanımıyorum, o yüzden ne anlatırsan anlat kullanamam sana karşı. Gerçi tanısam da öleceğimi bilsem kullanmam, öyle bi karaktersiz değilim şükür. Rahat ol lütfen 😊
Tekrar aynı konularda korkuları kendi basıma saldıgım için korkuyorum
Bu dediklerim bir oyunda oldu. Onceden bir oyunda tanıdıgım biri vardı o ailemden kardeşimin instasını bile biliyordu ama iyi biri bişi yapmadı bana. Yapmaz da zaten heralde. 3 yıl olmuştu. Şimdi adımı soran kişi ona beni sorarsa o da söylerse instamı aratırsa diye önlem aldım öf ya. Çünkü resmimi bile adımı bile bilmelerini istemiyorum. Bu oyunun itiraf sayfası var senden habersiz senle ilgili şeyler yazıyolar çok kötü insanlar var bu oyunda. o benle 3 yıl sonra tekrar aynı oyuna girdiğimdr tanısmak isteyen rastgele o adını verdiğimi bile tanımadıgını söyleyen bana dert oldu paranoyagım çünkü nerden Bilcem belki tanıyor dimi. Ondan çok huzursuzum neden tanıdıgm birinin adını ve yaşadığımız bir olayı anlatıp adımı da vermeyip o biliyo adımı diyip gittim ki resmen kendin araştır demek değil mi bu öf yaa
Sence bişi olur mu
Kimse tarafından bilinmeyen unutulan kişi olmak istiyorum o nickimi değiştirirkenki geçen sürede bile sorup arattı mı instamı ondan da korkuyorum çok paranoyağım güvenli bir hesabım vardıı mutluydum kimse bilmiyordu beni öf ya
Yok sana demedim ben
Adını öğrenmesinden bişe olmaz merak etme. Madem oyun böyle bi yer niye oynuyorsun? Hadi sevdiğin için oynadığını düşünelim. O zaman niye oradakilerle muhatap oluyosun kuzu? Ordan hiç kimseyle muhatap olmazsan, Ordaki hiç kimse sana zarar veremez. Mantıklı mı bu söylediğim sence de?
Evet ama boşboğazlıgım geçmemiş adımı vermedim zaten sadece bi anlık boşlukta samimi biri olup beni o oyundan bilen biriyle yasadıgım bir olayı anlattım o kişinin tam adını da verdim öf ya
Öyleydim zaten de bu kişide böyle oldu birden akılsızlık işte öf ya
Başka hesap açarsın, karışık Bi nick koyarsın bulamazlar seni kuzu. Bak ne kadar kolay değil mi? Bu kadar detayda boğulma hadi, en kolay yerden bakalım bunlara 😊
Kendine yüklenme önce. Kendine kötü konuşma. Sen çok akıllı bi kızsın aslında, fark et bunu 😉
Mesela gidip bu olayı yasadıgın kızın adı ne diye sorarsa onun aklına bile gelmek istemiyorum o günleri kapattım çoktan çünkü hayatımın en kötü günleriydi sanalda zorbalık görmek. Bu adını verdiğim kişi iyi birisi Allah'tan dedim ya kardeşimi bile biliyodu instasını falan . Neyse işte ben nolur nolmaz diye düşüncesiz olur insanlar beni hatırlar verir adımı soyadımı birden o çocuk takıntılı çıkar arıcam bulcam diye kafasına koyar her şey olur belli olmaz baskalarına da der topluca Instagram bulurlar gibi senaryolar aklıma geliyor böylece adını verdi ğim kötü olmayan kişi yüzünden kötüler bana ulasmıs olur bir tane de adımı öğrenmek isteyen takık bir çocuk yüzünden diye böyle şeyler geliyor aklıma
Tetiklendi kısacası instamı silmek istiyorum öf beklediğim süre için bile kendime kızyorm şu an. Çünkü mükemmel anonim biri olmam lazımdı eskisi gibi saf biri olmak beni üzüyor kapatmıştım çoktan onları çünkü
Bak önce sakin olman gerek. Sakin olup mantıkla bakman gerek. Yukarıda yazdıklarımı hafife alma, uygula. Ayrıca oyun, Instagram vs hepsi sanal şeyler. Bunlar sana gerçekte zarar verebilecekleri yerler değil mantıkla bakarsan. Ve yine mantıkla bakarsan engellersin olur biter. Engellemek seni rahatlatmazsa hesabı siler, yeni hesap açarsın. İsteseler de yeni hesabını bulamazlar. Anlaştık mı? 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim kuzu. Ne zaman istersen buralardayım 😊
Ayrıntı bişiler daha yazmıştım da neyse saol
Ben sana bişeleri anlatmak isterken gözden kaçırmışım sanırım. Yazdığın şeyler hangileri? Söylersen okuyup yazayım sana 😊
Adımı değiştiririm tamam ama şu an beklediğim sürede tüm bu saydıgım şeyler olmuştur bile çoktan diye korkuyorum demiştim
Hesabını bulmuş olabilir, tamam. Ama sen hesabı sildikten sonra ne yapabilir ki? Dedim ya bunlar sanal şeyler. Sanaldan sana fiziki olarak zarar veremez kimse. İçin rahat olsun kuzum 🥰
Silmicem ama bı hesabı silmeyi düşünmüyorum ya
Önce şunu kabullendir kendine. Sanalda kaldıkları yani telefon vs vermediğin sürece sana zarar veremezler 😊
Hı evet öyle aslında ama şöyle bişi vardı onu da demiştim yukarda ama bak bu adımı soran takıntı yapıp adını verdiğime adımı sorarsa orada sorun yok tamam o da verirse. Sonra bu kişi aslında kötü çıkarsa ve eskiden kardeşimin instasını bilen birtakım insanlar vardı. Yani riske attım gibi geliyor bana. Yol vermiş gibi. Git ona sor demek gibi yani adımı neden yaptım bunu ya. Huzurum kaçti. Bana zarar veremez evet ama bi şekilde o adımı soran takıntılı çıkıp beni öğrenirse ve soruştururken kötülere denk gelirse diye korkuyorum.
Bu bi oyun içindeki grup insan, adımı soran tekil bir şahıs, benim önceden oyundan tanıdığım iyi birisi arasında dönüyor. Yani burdan ban kötü bi olay çıkar mı bilmiyorum sence kapatmalı mıyum instayı yoksa çok mu büyütüyorum kendime sözüm vardı anonim olcam diye duygusal boslugma denk geldi neden oyundan biriyle yaptıgım bir olayı oyundaki başka birine adımı söylemeden Gizem ve merak yaratıp o kişiye yol yapıp gittim ki ne gerek vardı böyle bi olay yaşamama öf ya
Kendime kızıyorum.
Dondur bi süre, en azından için rahat olsun. Ve dediğim gibi oyundan kimseyle sohbet etme artık.
akrep burcu musun ya da yükselenin akrep mi? onlar kuşkucu oluyorlar güvenmiyolar pek
Hiç bir bilgini verme kimseye
Adımı bile söylemiyorum da mesela birine birini tanıdıgımı söyledim o o kişiye gidip adımı sorar geçmişim açılır diye instamı silesim var öf 3 yıldır gizliydim ben neden kendi kendimi tetikliyorum. Adımı bile vermedim ama adımı bilen birini tanıdıgımı söyledim adımı ısrarla soran birine. Sonra Instagram adımı değiştirdim hemen öf çok kötü hissediyorm sorun olur mu sence instada adımı soyadımı bile yazamıyorum ki
Adında şöyle canım sadece özelini paylaşma kimseyle dostunla bile
Ya o zaten ama ben adımm bile bilinmesini istemiyom bu instamı bulmaları demek sonra ailemi bulmaları demek geçmişim tetiklenmesi demek. Ne güzel sessiz sessiz sakin adımı soyadımı yazabilecek cesareti bulmuştum. Şimdi gittim birine adımı bilen birini tanıdıgmı söyledim öf ya özgür değilim hiç
Kusursuz olmak istiyorum hiçbişi bilm2sin unutsunlar beni.
Geçmişinde ne varki
İnstamı bulmalarını istemediğim kişiler bulmasın yeter demek istiyorum anladın mı ne varsa var
Iyi bulmasınlar o zaman
Tramvalamalı
Verme
Vermedim aslında sadece adımı ısrarla soran birine benim adımı bilen birini söyledim travmalarım tetiklendi ikisi de beni bulacak gibime geliyor keşke tamamen gizli kalmayı basarabilseydm kendş kendimi tetikledm sence sorun olur mu
Uzun süre sonra ilk defa instaya adımı soyadımı yazabilme cesareti bulmustum
Tekrar sildim öf
Hatırlanmak bile istemiyorum ben o kişiler tarafınran ve yeni soran kişi tarafından tanışmak istiyor insanlar boş anima denk geldi
Bu bilgiyi bile vermek istemezdim anksiyete ve paranoyam var huzursuz oluyorum işte
Sosyal medyada özel bilgilerin ve resimlerin hiç bir zaman olmamalı !
Sen paylaşmıyormsun
Asla