Bu durumu nasıl çözeceğim, her şeyden şikayetçiyim, sürekli bir memnuniyetsiz var, bir insanın bütün çevresi mi sorunlu olur. İnsanlara, çevreme sürekli özel hayatımdan anlatıyorum, bu durumu çözmek istiyorum, nasıl yapabilirim
2 ay
Mutsuzluk belirtisi, içini dökünce rahatlıyorsun ama kendine yaptığın çok büyük bir yanlış, özel hayat dediğin özel kalmalı, sonra senin hakkında konuşurlar, konuşturtma yapma bunu kendine,
Herkese anlatma ihtiyacı duyuyorsan burdan 1 akıllı birine anlat daha iyi. Herkesin derdi olabilir ama herkes seni anlamaz arkandan dedikodu ederler.
Sürekli memnuniyetsiz hissetmen ve herkese özelini anlatman aslında içinin çok dolu olduğunu gösteriyor 💔 Bu bir “bozukluk” olmak zorunda değil ama seni yoruyor belli 🙏
Önce güvenilir 1-2 kişi seçip sadece onlarla paylaşmayı dene. Diğer insanlarla sınır koymaya ufak ufak başla. Günlük tutmak da duygularını boşaltmana yardımcı olur 📓✨
Memnuniyetsizlik kısmında da her gün küçük de olsa neye minnettar olduğunu yazmayı dene. Beynin zamanla olumluya daha çok odaklanmaya başlar 🌿💚 Gerekirse online terapi desteği de alabilirsin bu süreçte yalnız değilsin 🤗
Cevap
3Cevap
Çok derdin var belliki insan anlattıkça rahatlar yaa eğer bu şekilde kendini iyi hissediyorsan anlat bence yaa kasma
Tam psikolojik bu yüzden çokta sorun yaşadiğina emin konuşubilirim
Biraz susabilirsin.
Yapamıyorum olmuyor iki gün sürmüyor 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?