Kişilik & Karakter Takıntılı eş belirtileri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Adam gibi cevap vermeyecek olan yazmasın bir kişi bile mantıklı bişi yazmamış Takıntılı eş belirtileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. genelde kötü davranır ayrlın bence 0 0 Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Adamı paranoyak edip sonra sen takıntılısn diyen kadın da çok piyasada ama. Detaylı bilgi gerek buna cevap vermek için 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burdan yaz mesajlarıma bakiyor bir şekilde mesaj atamıyorum burdan cevap versen daha iyi Yorumla İzmitlimm +1 yıl Ne yazayım adamı bu hale ne yaptın da getirdin Yorumla Soran +1 yıl 🙄 erkekler cidden s*lak Yorumla İzmitlimm +1 yıl Belli oluyor adamı hasta etmişsin sen şimdi anlaşıldı Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eş kelimesi takintiligin es anlamlisi zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eş dediğim koca karı Yorumla Soran +1 yıl Karı koca evli eşler Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Banane ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevap verme o zaman sananeyse Yorumla
28Tuncay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Takıntılı olmayan var mı ya 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Hani nerde ben göremedim Yorumla Soran +1 yıl Senin karşına çıkmamış demekki Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Çıkmadı evet görmedim Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl canım canım soru sorma da cvp verelim Yorumla Soran +1 yıl Canım canım jshskakak Yorumla Soran +1 yıl Ouahahahahajj Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Site yanlış yazıyor yaa Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç. Sorma hiç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden anlat Yorumla Maturemale +1 yıl boş ver kurtuldum ben 4 yıl oldu Allah kolaylık versin Yorumla Soran +1 yıl Sordum ki cevap istiyorum cevap vermiceksen ne diye yaziyorsn Yorumla Maturemale +1 yıl Söylediklerim durumun rehavetini. Anlatıyor zaten detaya ne gerek var Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne konuda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Takıntı işte kıskanç falan Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Hastalık o, takıntı değil yaşadım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anladın hastalık olduğunu Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Gereksiz kıskanan insan hastadır içinde kurgu yapar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
genelde kötü davranır ayrlın bence
Adamı paranoyak edip sonra sen takıntılısn diyen kadın da çok piyasada ama. Detaylı bilgi gerek buna cevap vermek için
Burdan yaz mesajlarıma bakiyor bir şekilde mesaj atamıyorum burdan cevap versen daha iyi
Ne yazayım adamı bu hale ne yaptın da getirdin
🙄 erkekler cidden s*lak
Belli oluyor adamı hasta etmişsin sen şimdi anlaşıldı
Eş kelimesi takintiligin es anlamlisi zaten
Eş dediğim koca karı
Karı koca evli eşler
Banane ya
Cevap verme o zaman sananeyse
Takıntılı olmayan var mı ya
Var
Hani nerde ben göremedim
Senin karşına çıkmamış demekki