Fitne fesatlık nasıl bir beceri ister hiç anlayamıyorum..🙄

Fitne fesatlık nasıl bir beceri ister hiç anlayamıyorum..🙄

Güven güvenimi kırdılar ondan sonra bir daha gelmedi zaten herşeyin hem oyuncusu hem kurucusu hem yöneten yine insanlar değil mi her şey beklenir önce Allah'a sonra kendime güveniyorum uzun zamandır.
Şu konuda yanıldım çok fedakarlık yaptığın sabrettigin zaman kimse sana madalya takmıyormuş meğer tam tersi insan kendini degersizleştiyormuş çok fedakarlık çok vefasızlık getiriyormuş ben bunu 10 yıllık evlilik sürecimde anladım
İnsanlarla ilgili yanıldığım konu; güven oldu bu zamana kadar. Hayal kırıklığı yaşadım illa ki. Ders çıkardım mı; elbette. Şimdi kırılmamak için zerre güvenmiyorum kimseye.
Genellikle güven ve samimiyet konusunda yanıldım. ama gerçekten kötüler olsa da bazen iyi ve kalbi temiz insanlara da denk geliyorum tabi ki de. zaten iyi bir dostu olan insan çok şanslıdır bu zamanda
Cevap
16Cevap
Kimsenin göründüğü gibi olmadığı konusunda yanıldım...
İnsan oldukları konusunda yanıldım
Herkesi kendim gibi sanmakta yanıldım en çok.
Güven tabi ki. Günaydınlar efenim 😌😇 minnağa selamlar ve kucak dolusu sevgiler 🥰
Rica ederim 😄😇
Fitne fesatın kadına özgü bir şey olduğunu da hatırlatırım fitne fesatınzdan aileler dağılıyor kardeş kardeşe düşman oluyor. Hangi ailede bir savaş bir küslük varsa sebebi iki aile değil iki ailenin kadınlarıdır
En çok değer verdiklerimle sınandım genelde. Kimseye güvenim kalmadı artık açıkçası.
Olsun, dersimi aldım 🥲
Böyle böyle tecrübe sahibi olup kemale ereceğiz inşaallah üzülme 🤗
Yanılmadığım konu yok galiba. Güvenilir sanıyorum, yanılıyorum. Dürüst sanıyorum, yanılıyorum. Sadık sanıyorum yine yanılıyorum. En iyisi insanlardan uzak durmak 🥲
"Yok ya o öyle biri değil, seviyorum ben samimi biri" kime dediysem yapmaz dediğimi yaptı Allah razı olsun hep şaşırttılar
Kendilerini tanıtır iken birer tanrısal ibare eklercesine yaşıyorlar anı kimisi eksik kimisi fazla ama yeterince değil
kendim gibi sanıp bu konuda yanıldım. Anladım ki sanaldan da reelden de faydadan çok zarar varmış.
Herkesi kendim gibi görmek konusunda ağır tecrübelerim oldu.
Güven konusu. Hâlâ daha yanılıyorum. Dünya çok kötü.
Güler yüzlü olmalarına evde arkadaşça yaklaşmalarına
Yalanı doğru gibi söylüyorlar nerde bilelim
İnsanlara tam anlamıyla güvenmediğim için hiç bir konuda yanılmadım.
Herkes göründüğü kadar saftır düşüncesi baştan aşağı saçmalık.
Benim gibi bir samimiyete sahip olduklarına yanılmışımdır.
Güven konusunda
Kimse bir ben değilmiş..
Güvenmezsen yanılmazsın. Hiç yanılmadım.
Ooo, senin sarraflığın da sıkıntı var o zaman.
Kimse göründüğü gibi değilmiş, aslında sen hep yalnızsın
Güvenlik konusunda
Samimiyet.
Çok yorucu olur samimyetsiz samimiyetler
güven
güven konusunda çokk
vefasızlar.
Sadakat
Yanılmam
Deger.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?