Sessizliğini soğukluk, mesafeni kibir, sabrını güç sananlar çok olur.
Peki senin hakkında en çok ne yanlış anlaşılıyor?

Sessizliğini soğukluk, mesafeni kibir, sabrını güç sananlar çok olur.
Peki senin hakkında en çok ne yanlış anlaşılıyor?
4 yıl kadar önce bir arkadaşım şey demişti ben seni çok normal biri sanmıştım. O zamanlar anlam vermemiştim çok ama şimdi daha iyi anladım ve mutlu oldum. Belki de ben şu ben bu diyerek tanıştığım herkes ilk anda hep öyle sandı beni, normal. Ama tanıdıktan sonra öyle olmadığımı fark etmişti. Yani biraz değişik olmam diyebilirim
Direk zaten ön yargı ve güvensizlik ve göründüğüm gibi korkutucu anlayışsız olarak görünüyorum 1 gün sonra samimiyet artıyor ama ben soğumuş oluyorum oysaki benimle yıllardır yanımda olan çevrem hep iyi kalpli merhametlidir ağır başlı empati kurabilen kriz yönetebilen samimi sıcak kanlı der ama dış görünüş de bakışlarım tavırlarım biraz korkutuyor diyorlar ama abartıyorlar
Genelde beni soğuk ya da mesafeli sanıyorlar ama bu pek doğru değil. Sadece herkese hemen açılmam, biraz tanımayı ve güvenmeyi severim. Tanıdıkça aslında samimi, ilgili ve düşündüğünden daha duygusal biri olduğumu fark ediyorlar.
Beni hiç yara almaz, her şeye "tamam" der geçer sanıyorlar. Oysa en çok da yara almadığımı düşünenlerin attığı o sessiz darbeler acıttı canımı. İçimdeki yangınları görmeyip dışımdaki soğukluğa bakarak hüküm verdiler. Evet, belki buz gibiyim ama beni bu kadar soğutan, onların o bitmek bilmeyen bencillikleriydi..😏
Benim hakkımda en çok yanlış anlaşılan şey, fazla anlayışlı olduğum için “her şeye tamam diyecek” sanılmam sanırım 😊 Kimseyi kırmamaya çalışınca sınırım yok zannediliyor. Oysa içimde net çizgilerim, kırmızı bayraklarım var. Sakin ve tatlı görünmem; gerektiğinde sert durmayacağım anlamına gelmiyor 💅🏻🧩
Cevap
13Cevap
Hep güler yüzlü biriyim sanmaları. Tersim pistir şaşırtırım insanı. 😅
İnsanlara sormak lazım
Ne konuda yanıldıklarını sen bilirsin 🙃
Haklı olmaya çalıştığım konusunda kendi içlerinde bir algı oluştuğunu düşünüyorum ya da sürekli olarak haklısın denmesini istediğim düşünülüyor.
Bu bana saçma geliyor.
Doğrunun ne olduğunu biliyorum.
Demesenizde olur.
Zorunda hissetmemeli insan kendini.
Teşekkür ederim.
Onlar hakkımdakilerle kuşkuya düşerek kendilerini ve onlara uyanları yalan sözlerle aldatırlar 🙂 yalnızca bilenler hakkımda iyi sözler söylerler. Kuşkusuz ben gerçeği söylerim
Çok metanetli sanıyorlar. Her gece saatlerce ağlama krizlerine girdiğimi sadece annem biliyor tabii...
😢 kendimizle başbaşayken asıl biz ortaya çıkıyor
Öyle... 😊
Sanırım bu soru kendine objektif bakabilmeyi gerektiriyor... Bu yüzden ne cevap verebileceğimi bilmiyorum ... Güzel soru eline sağlık...
Bazılarının saf zannetmesi bazıları nefessiz ayakta havada karada onu affetmeyeceğimi bilmemesi. Genel yanılgılarla doludur insan, ben şunu tanırım diyenler genelde yanılır.
Evet kesinlikle
Çok katı ve sinirli birisi olduğumu düşünürler ilk bakışta
Evet çok sinirli gibisin diye soruyor herkes
Olabilir ben çok çatık kaşlıyım.
Sen istisnasın ondandır ☺️
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Mesela konuşkanım ama bilmiyorlar bazen susmak istediğim zamanlar çok oluyor.
Genelde sert ve soğuk olduğumu söylüyorlar tanıdıkça ötle olmadığımı anlıyorlar
Sinirli oluşumu çok söylüyorlar ama net bir insanım sadece
Dışarıdan çok soğuk görünüyorum ama tanıyınca öyle değilim
bazen umursamaz duruyorum ama aslinda duygusal biriyim ve cabuk kirilabiliyorum
Esprili olmam cok sevecen oldugum anlamina gelmez
Aynen ole
Uyumsuz olduğumu sanmaları.(tanımayanlar)
Beni tanıdıklarını zannetmeleri.
Bazıları soğuk ve kibirli bulur
Soğuk biri sanılmam bi yanılgı
Benim değişebileceğim 😅
Saf oldu%um
Egolu sanmaları
😂
Kendilerini benden zeki zannetmeleri :)
zayıf saf sanmaları :)
Sessizlik ve sakinlik (;
Sessizliğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?