Yurtda kalıyorum odaya iki tane kız geldi abla kardeşmiş 1 aydan fazla staj yapacaklarmış mal gibi bişeyler ne konusuyolar ne ediyolar bide tenleri kokuyo idareye gidip demislerki hasta olduk pencereyi açıyolar flan idarede pencere açtırmiyo gunduz dışında, uyku dengem bozuldu kokudan yatamıyorum oda arkadaşımda çok rahatsız biz iki kişiyken daha iydik hap kadar oda havasız kalıyo uyuyamıyoruz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Belkide düzenli duş yapamıyorlar ondandır biraz hoş görülü olmak lazım insanlara ön yargılı bakmamak için normalde toplu kalinan yerde koku okuluyor genelde
"Kokusundan şikayet ettiklerinizi sevin. Olası bir böbrek sorununda donörünüz o kişiler." demiş bir daktır.
Ne donorü be abi kizlar allahin selamini bile vermiyo kiza diyorumki banyonun kapisina sizmi vurdunuz isaret diliyle konusuyo benle ama dili var
Dili var derken? 😂😂😂
Yani konusuyo ama kem küm bi değişik
Yarı işiten, ya da cihazlı muhtemelen. Sesleri tam seçemeyebilir. Rahat ettiği için işaret dili kullanıyor.
Yüzlerine de direkt koku geliyor diye yoksa yıl sonuna kadar çekersiniz ne pis insanlar var şu dünyada su sabun diye bir şey var
Ekşi ekşi bi koku bazı insanların teni kokar ne kadar yıkansalarda
Denmiyo işte
Ben olsam derim valla hassas benimde burnum kokan şeylere hiç tahammülüm yok iyyy
Kendine has bir kokusu olur herkesin ama o koku da pis bir koku değildir yıkamadan insan eksi eksi ter kokar yani
Ben temiz temiz duşumu alırim vucut spreyimden losyonuma kadar surerim bi tek şikayet gelmedi, ama bazi insanlar onem vermiyo işte boyle seylere.
Ne yiyip içiyolarsa gozeneklerden cikiyo o koku sıvı halinde
ya da bi hastalik varsa ya da ilac kullaniyolarsa cok baharatli yiyolarsa
Tellerimi kokuyor kullandıkları parfümümü kötü kokuyor
Bilmiyorumda tuhaflar çok iticiler bide
Bir ay çabuk geçer takma kafana sıkma tatlı canını
Havlusunu sermis o sirada pencereyi kapatiyodum o iğrenc koku havludan geliyomuş ve dikkat ettim yatagındanda geliyo
Bazı insanın teni kokar benimde başıma geldi dolmuşa bindim işlerine gidiyordum. yanıma bir kadın oturdu öyle kokuyorduki yari yolda indim. Tekrar başka dolmusa bindim. Yalnız kadın çingene idi birde çok yanaştı tenler deyince en iyisi ineyim dedim. Bazıları aynen kokar
Seninkide şanssızlıkmış, bugun kızlar gitti odadan cok sevindim.
Gözün aydın
Tasını tarağını toplayıp gittiler
Sen de idareye yazılı başvur şikayet et denetlesin
Valla şikayet edicem
Et bunlar nasıl insan mı yani
Her akşam stajdan gelip bi yere gidiyolar m k leşmi kemiriyolar domuz etimi yiyolarda geliyolar ben bilmiyom konuşmalarıda bi garip
Olmadı ses kaydı vs al
Kendilerini bize tanıtmadılar sanki gel can ciger dost olalim dedik, odamiza gelen insani tanimak normal bisey, ben her gittigim yerde nerden geldigimi ne okudugumu soyler kendimi tanitirim ki karsimdaki insana azda olsa bi guven vereyim ayni odada kalcaz sonucta insan bi meraba diyerek odaya girer.
İşte dikkat et açık ara ses kayıt et baktın olmuyor cimerden yaz
İzinsiz ses kaydı yasal suç
Ya işlerine gelince suç gelmeyince değil adalette işlerine adamına göre sen dert etme içinde gördük
Aman bi hafta sonra eve gidicem zaten ben gelene kadar insallah gitmis olurlar
İnsalalh sende onlara kotu davran olsjn bitsin salla artık
Oyle yapicam
🤝seinlikle
Siz de idareye durumu bildirin rahatsizliginizi
Bu gidişle bildiricez, arkadas yanima geldi dediki sevgi sen sarimsak mi yedin oda sarimsak kokuyo dedim kizlardan geliyo.
Bir aylık mi staj yapacaklar sadece ve neden özellikle sizin odaya aldılar sebep var mı
Kizlar burayi secmis ozel yurt
1 ya da 1 bucuk ay
Özel yurt ise o zaman kabul etmeyin paranızla rezil mi olacaksiniz
Oldu cayma bedeli odeyim
Cayma bedeli değil bu şartları kabul etmiyoruz deyin
Onlarda cok kalmicaklar diyolar allahtan sadecestaj icin geldiler ara tatil girdide ayni havayi solumak zorunda kalmicam
Peki o puanı alsan kafaya takmadan devam edebilirmiydin
Hemde nasıl kolay gelsin sana
ben koku almıyorum
Keske bende almasam
ya ben nefesi hep ağızdan alıp burundan veririm yani burnumdan koku almak istemedikçe almam