Güzellik & Bakım Kendi ter kokunuzdan rahatsızlık duyduğunuz anlar oldu mu? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne kadar önlem alsak bile ister istemez, kendi ter kokumuza maruz kalabiliyoruz.Kendi ter kokunuzdan rahatsızlık duyduğunuz, anlar oldu mu?#Emotiondeodorant#gadası#gadasından sevgilerle🙃 Kendi ter kokunuzdan rahatsızlık duyduğunuz anlar oldu mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Rahatsız olmayan varsa gitsin denize atsın kendisini 1 0 Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Hiç bir zaman kötü kokmam ben 🥳 2 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ona nesuphe 🙃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet oluyor tabi ki 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl kim rahatsız olmazki o yüzden düzenli bi şekilse rolon kullanılmalı 1 6 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Parfüm sprey kullanıyorum.Zamanında rolon kullanırken sıcaktan erimişti garibim😑fakat hala ise yaramıyor önerebileceğin bir şey var mı?Hassas cilde sahibim Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl spery daha iyi senin için benim genelde deodorant kullanıyorum onu dene Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hassas cilt için hangi deodorant daha iyi uzun süre kalıcı olsun terlemeyeyim istiyorum sprey parfüm sağlamıyor ne yazikki😞 Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl gratiste sorarsn ona göre önerirler sana Yorumla dikenliyıl +1 yıl Doktora sorayim bari yakında gidicem. Teşekkür ederim Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl rica ederim Yorumla
En İyi Cevaplar