Sokağa çıktığınız bir gün uzun süre işiniz var ve terlediniz. Koltuk altı veya giysinizin herhangi bir yerinde o ıslak alan sizi rahatsız ederse nasıl bir çözüm bulursunuz
Çok şükür bu konuda çok şanslı bir insanım öyle çok terleyen bir insan değilimdir ter kokusu da hiç yaşamadım hiç bir ürün kullanmadan bile rahatlıkla dışarı çıkabilirim yaz geldiğinde sadece parfüm kullanıyorum okadar gece de yatarken rollon sürerim bazen
Çok felaket rahatsız ediyor hem de. Rollon falan sürüyorum genelde. Parfümsüz çıkmam zaten dışarı. Özellikle çevredekiler de rahatsız oluyor bu benim hiç hoşuma gitmeyen bir durum.
Terlemek çok normal bir şey kokmakta öyle her daim gül bahçesi gibi kokamayiz lakin bulduğumuz her firsatta duş alinmali, güzel kokular sürünmeli, kiyafet degistirilmeli bazısı öyle kokuyorki anlıyorsun en son 1 hafta önce duş almış bizde terliyoruz bizde kokuyoruz ama gidip duşda aliyoruz güzel kokularda sürünüyoruz
Şöyleki ben evden çıkmadan önce koltukaltima krem sürerim daha sonra roll on sürerim en sonda deodorant sıkarımm. Üzerine giydigim kiyafetin de koltuk altına parfüm sıkarım. Ve böylece 0 şaka 0 ter ablan her durumda miss 😂
Evet ve özellikle lavanta hindistan cevizi yaği ve karbonat ile hazirladiğim bir karişim var o harika etki ediyor koku olarak mis gibi kokuyorsunuz (biraz da su koymaniz lazim donmasin)