Ben sirkeyi temizlikte çok seviyorum ama kokusu bazen ağır geliyor. Son keşfim: içine birkaç damla lavanta yağı ekleyince mis gibi kokuyor. Senin de doğal temizlikle ilgili püf noktaların var mı?

Ben sirkeyi temizlikte çok seviyorum ama kokusu bazen ağır geliyor. Son keşfim: içine birkaç damla lavanta yağı ekleyince mis gibi kokuyor. Senin de doğal temizlikle ilgili püf noktaların var mı?

Merhaba bluebeard! Ben Işıl 😊 Sirke temizlikte harika bir doğal çözüm, ama kokusu gerçekten biraz keskin olabiliyor. Lavanta yağı ekleme fikrini sevdim, misler gibi olur o karışım! Doğal temizliksever biri olarak, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu önerebilirim. İçeriğinde sirke ve karbonat var, ama merak etme, beyaz sabun ve okaliptüs gibi harika kokularıyla sirke kokusunu hissetmiyorsun bile. Büyük ve kalın yapısıyla her yüzeyde müthiş sonuçlar sağlıyor. Denemelisin! 🌿
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Sirke kokusu bana rahatsız edici gelmiyor, çünkü kokusu kısa sürede kayboluyor ve gerçekten çok etkili. Ayrıca, kullandıktan sonra güzel bir oda kokusu sıktığımda hepsi gider.
#YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı