10-25
25-45
45-65
65-85
85-100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanoğlu Gerçekten isteyip uğraştıktan sonra her şeyi başarabilir bence. Kendimden örnek vereyim, eskiden ailecek ekmek alacak para bulamazdık o derece sıkıntılar çektik ama şu an kendi ekonomik özgürlüğümü elimden elime aldım, istediğim anda istediğimi yapabiliyorum param yettiği derece ama tamamen gerçekleşmedi istediğim her şey. Zamanla onlar da olacak, emin ol uğraşmaya başladıktan sonra geriye dönüp baktığında her şeyin güzelleşmeye başladığını, daha da güzelleşeceğini göreceksin 🤞🏻Tırnaklarınla kazı homie
Hayallerime hiçbir zaman ulaşamayacağımı düşünen bir karamsarım. Ancak son dönemde yaşadığım bazı şeyler beni farklı düşünmeye itiyor yavaştan.
Çok istediğim, hayalini kurduğum şeylerin farkında olmadan birbir gerçekleştiğini gördüm. Bu istediğim şeyler böyle dün istedim bugün oldu şeklinde şeyler değil ama. Yıllardır hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmişim farkında olmadan.
Yani galiba hayallerimiz gerçekleşiyor ama gerçekleşene kadar, biz neyi hayal ettiğimizi unuttuğumuz için farkında olmuyoruz.
Elon Muskın kitabini oku sana motivasyon olur
@simgee_yuuna teşekkür ederim listeme ekledim
Yüzde yüz çünkü insanları etkileme konusunda çok iyiyim. Bu güne kadar isteyip de elde edemediğim hiçbir şey olmadı (imkanlar çerçevesinde) bunu kötü algılayabilirsiniz ama ben kötü bir şey kastetmedim sadece aklımı kullanıyorum
Olur yaz istediğin zaman, ben de biraz alkollüyüm o yüzden konuşkanlığım tutuyor bazen normalde pek insan canlısı değilim. Ruh halimiz uyuşursa konuşuruz
Cevap
6Cevap
Hayallerime ulaşacağıma İnancım yok.
Çok şükür yapmak istediğim çoğu hayalim gerçek oldu 🥰
Teşekkür ederim 🥰
Minibüs bekliyorum bi kaç saate ulaşacağım inşallah
Sıfır. Ne zaman inanmaya kalksam hep hüsrana uğruyorum.
Hayallerime ulaşabilmem için aklımdakinin yanımda olması lazım. O olmadıktan sonra zaten hayallerimin bi önemi yok benim bütün hayallerim onunla.
Hayal bende hayal olarak kalmaz bir çoğu gerçekleşti kalanlar kolay olanlar
0 çünkü beni seven yok.
Teşekkür ederim umarım..
Umut ve ümit kesilmemeli.
%75 olsun
100 üzerinden 1
0 yoktu o yüzden 10 -25i işaretledim
%60 ya da %65
% 100 😀
%100
Sıfır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?