Kişilik & Karakter Kadınlar kamyon şoförü olsaydı kamyon arkası sözleri ne olurdu? Barbiewx Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sizce Kadınlar kamyon şoförü olsaydı kamyon arkası sözleri ne olurdu? Cevapla Kadın Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Formula 1 de isterim pitt reel de isterim brad pittgaza basamam ojelerim bozulur gelde bas gaza Biz bu yolları değil en çok sana giden yolları sevdik daha fazla saçmalamayacağım 🙏😂 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bütün yaralarımı tek başıma pedimle sararım ben!! 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Lorael paris rimelimi senin için akıtamam tatlım 0 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı. Gratise gidelim dedin de benzinmi yok dedik sana yiğidim 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Tekerimi patlat ama topuguma dokunma 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ana vatan kan ağlıyor 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gidene yollar gelene kollar askooo 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Makyajla ilgili şeyler 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cesuruz güçlüyüz ankaragüçlüyüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın
Formula 1 de isterim pitt reel de isterim brad pitt
gaza basamam ojelerim bozulur gelde bas gaza
Biz bu yolları değil en çok sana giden yolları sevdik
daha fazla saçmalamayacağım 🙏😂
Bütün yaralarımı tek başıma pedimle sararım ben!!
Lorael paris rimelimi senin için akıtamam tatlım
Gratise gidelim dedin de benzinmi yok dedik sana yiğidim
Aya baktım seni gördüm, sana baktım ayı gördüm Jjajsjsjdjd
Güzelim ama yetişemez sin
Ojelerimin rengi reglimin rengi
Tekerimi patlat ama topuguma dokunma
Ana vatan kan ağlıyor 🤣🤣🤣
i * a barbie girl in the barbie wööööörld
Gidene yollar gelene kollar askooo
Makyajla ilgili şeyler
Cesuruz güçlüyüz ankaragüçlüyüz
Cocukda yaparım kamyonda sürerim