Diğer Kadınlar kamyon şoförü olsaydı kamyon arkası yazısı ne olurdu? turuncuvoss Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burçlara göre kadın kamyonculardan kamyon arkası sözler 😅Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum.. beni sollarsan eğer arabana vururum hahah 😂Sizinki hangisi kızlar 😅 Kadınlar kamyon şoförü olsaydı kamyon arkası yazısı ne olurdu? Cevapla Kadın Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
AngelWoman_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kamyonuma kırmızı branda takarım, peşime takılan olursa hiç acımam yakarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim. 😂😂 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sacini basini yolarim, yollarima kazirim gibi bir beklentim yok degil 😐 1 0 Yorumla
İzmers Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Komik ironi olurdu herhalde 1 0 Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yolların ustasıyım röflenin hastasıyım nedir yaa😂😂 1 0 Yorumla
Aşkaziyade Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Aslan kadınına yakışmamış bu söz daha iddialı olabilirdi 😊 1 0 Yorumla
Mavili1905 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl İkizler de hep siliyor vay arkadaş.😃 1 1 Yorumla turuncuvoss +1 yıl Özel olarak seçiyorum 😅 Yorumla
Dric112 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl yokuş çıkamayan kamyonu şarampole yuvarlasam suçlu ben miyim? 0 3 Yorumla Dric112 +1 yıl kamyon benim değil mi ister önden çektir , ister arkadan ittiririm :D Yorumla Dric112 +1 yıl lastiklerimizdeki hava bizde olsa , estetik cerrahlar işsiz kalır Yorumla Dric112 +1 yıl ister 1 e takarım ister sana takarımtirbi en çok inişte atarım Yorumla
OppalaR Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl balik😂😂😂 2 1 Yorumla turuncuvoss +1 yıl Bendensin 😅 Yorumla
En İyi Cevaplar