Aile & Toplum Kadınlar kamyoncu olsaydı kamyon arkası yazıları ne olurdu? KaradenizKadını Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 2 buçuk milyar benim mazotuma yetmezSeni kafama takacağıma vitesi 5e takarım Kadınlar kamyoncu olsaydı kamyon arkası yazıları ne olurdu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Laedriwolf12 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Başın düşerse dara, logarci Melahati ara , 93 ten beri işimiz b. k.. 0 0 Yorumla
BellaVistaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Kral değil kraliçeyim Rujum var mazotum tam gibi gibi 😅 0 0 Yorumla
Derkönig41 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Karadeniz karısına bak ne açmış ne kapamış kafa karışık 0 0 Yorumla
Elsaybeni Takip Et Xper 4 Yaş: 26 10 ay Beni görünce koşarak evden eve taşımacılık işlemi için lütfen tıklayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Laz kadını oldugun icin aklima ilk gelen bize heryer trabzon yazisi 0 1 Yorumla KaradenizKadını 10 ay Trabzonlu dglm haliyle olmaz Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok fazla var zaten öyle kadin 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. kralına vermedim soytarısına mı vereceğim gazlaaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başın düşerse dara, logarci Melahati ara , 93 ten beri işimiz b. k..
Kral değil kraliçeyim
Rujum var mazotum tam gibi gibi 😅
Karadeniz karısına bak ne açmış ne kapamış kafa karışık
Seni ruj gibi sürerim..
İki kasam da sağlam…
Beni görünce koşarak evden eve taşımacılık işlemi için lütfen tıklayın
Laz kadını oldugun icin aklima ilk gelen bize heryer trabzon yazisi
Trabzonlu dglm haliyle olmaz
Yolda sollarım, lafta boğarım.
Çok fazla var zaten öyle kadin
kralına vermedim soytarısına mı vereceğim gazlaaaa
İçinde gerçek bir kamyoncu ruhu var