Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu olaydan o kadar yıldım ki… insanlar kendilerince tam olduğunu düşündükleri (evlilik eğitim aile kurmak iş çoluk çocuk ev araba görünüş kilo artık aklınıza ne gelirse…) ama sizin eksik olduğunuzu düşündükleri konularda… orayı deşmeyi seviyorlar kendilerince tam ve mutlular ya o kişi orada eksik galiba bi üzeyim gibi değişik bi zevk alma algısı var toplumun yaygın bi kesiminde herkes kendi hayatına baksa keşke kendini geliştirmeye odaklansa mesela en basiti bi kitap okusa uğraşmasa kimseye bi iyilik istedikleri de yok bence az ötede oynasınlar… siz hiç öyle düşünmeyin yaş olmasa ki yaşınızda hiç bi sorun yok başka uğraşacak kendi çaplarında bi eksikliğinizi bulurlar insanlar acımasız bi güçlü olmalıyız…
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ya yaşımdan ya da hatalarımdan vuruyorlar incitmek için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım yarabbim şu erkeklerin kendi cinsel organlarından küçük akıllarıyla saçma sapan yorumlar yapmaları beni delirtecek. Biri gelir 29 yaşındaki kıza kartlaşmışsın der, biri gelir 30 yaşından sonra kadın dediğin mezar yeri bakmalı meslek değil der. Allahın kıllı yuvarlakları sanki size fikrinizi soran oldu
00 Yorumla
Kart mı şaka mı yapıyorsun.29 genç bir yaş. Onu diyen halt etmiş. Ben 35 yaşımda olduğum halde kendimi genç hissediyorum.45 den sonra kart olarak görürüm kendimi.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz erkek gözünde genç kadına çıtır derler, yaş almışa milf derler :D Kendine bakarsan her türlü giderin olur yani he ama belli bir yaşa gelince evlilik durumu sıkıntı olabilir onun dışında gene de talep görürsün yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarta kaçmış lafı bir kere eskilerden kalma ve son derece de nezaketsiz bir sözdür.
Benim 40 yaşından sonra evlenen arkadaşım var. Takma böyle şeyleri kafana
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl29 oldukça genç bir yaş..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl18 23 yaşa çıtır diyenler SAPIK! 29 yaşındaki kadını tavlayamayacağı için 18 yaşındaki çocuğa göz koyan yaratıklar🤔 Bunlara çıtır diyenler, eşi koynuna almayan eli şeyinde gezen amcalar 🤔 Bunların lafına mı kulak asıyosun? 😂Saçmalama 😂
25 Yorumla- +1 yıl
18 yaş çocuk mu? Avrupa da 13 yaşdan cinsellige başlıyorlar. Onlar sana göre bebek o zaman.
Soran+1 yıl@Renaissance21 18 yaş altı çocuk. Sekse başlamaları bu gerçeği değiştirmez ben de 16 gibi başladım ama pişmanlık duyuyorum bugün
- +1 yıl
İyi yapmışsın.
Soran+1 yıl@Renaissance21 aynen
- +1 yıl
13 yaşda başlaması normal mi? Nasıl bir yaratıksın sen ya 🤮
Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Bunu sana söyleyen eşek 40 yaşında
Kendisi fosil halde iken nasıl nasıl düşünüp konuşabildi hayret
Ahmak adam
Hayatı boyunca red edildi burada da milleti kötü hissettirmeye çalışıyor
İzin Verme...03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten reddedildiği için mi böyle konuşuyorlar gerçekten
Soran+1 yılZaten bu tür insanlar başkalarını ezerek kendilerini iyi hissediyor
+1 yılKart değilsin adam sırtlan senden istediğini alamayınca kendi yaşına baksın hem arada çok yaş farkı var sen nasıl baktın adama orası ayrı olay olgunluk yaşı bir bakıma kadınlar yıllanma dönemine girmişsin bir bakıma kadınların top 1'de olduğu dönem 30-35 yaş arasıdır takılma şekerim. :) Bende 29'um ama iyi ki bu yaştayım. 🦋✨
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ya soruda tartıştığım biriydi. Tanımam etmem kendisini
- +1 yıl
Ya buradakileri ciddiye alma sende 😅 buradakileri normal hayatta özgüvenleri nasıldır bilemem ama erkeklerin yerde orası kesin burada horozlanıyorlar işte. 😅
- +1 yıl
+1 yılHerkrs aynaya baksın venkendi kapısının önündeki pisliği temizlensin şurası da var ki adam bunu sana durup dururken diyorsa şizofren hastası ya da sen eksik bilgi veriyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılÇıtır bacaklarımda varis çıktı diye soru sordum.29a çıtır demiyoruz yalnız biz diye kibirli bir cevap vermiş ben de kaç yaşa çıtır diyorsunuz 15 16 mı sübyancılar sizi yazdım bunun üzerine kartlaşmışsın hasta ruhlu kız diye cevap vermiş. O kişiyi biliyorum zaten burada önüne gelene yavşayan basit biri
- +1 yıl
Biliyorsan engelle arkadaşım herkese yavsiyo ise ifşa et ekran görüntüsü ile aklı başına gelsin
Soran+1 yılİfşalasam ne olurki? Yüzsüz bu tipler. Ondan da utanmaz
- +1 yıl
O zaman engelle yorum yapamasin gerçi gizli kullanıcı olunca engellesen de yapabiliyor
Soran+1 yılAynen maalesef
- +1 yıl
Hayırlı cumalar olsun selam ve dua ile kalın
Soran+1 yılSize de hayırlı cumalar
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. hahahaha sesli güldüm. Bunu diyene birde bakmak gerek. Takma kafana ya. Hala gençsin. İyi bak kendine.
Hala gülüyorum deveye bak karta kaçmış mış :D00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındaki kadın ile 30 yaşındaki erkek fiziksel olarak aynı değil! Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey! Kadınların ergenliğe erkeklerden önce girmesinin sebebi de bu !!
00 Yorumla
+1 yılUmarım kaçmıyorsundur ben de 29'um. Kendimi hiç karta kaçmış hissetmiyorum aksine yıllandıkca daha da güzelleşiyorum umarım sen de öyle oluyorsundur ✌
00 Yorumla
+1 yılSen kendini nasıl görüyorsun çıtırmı kartmı mesele bu artık insanlar bu yaşlarda evleniyor takma daha gençsin bu kafana göre ister evlen ister sevgili ol
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen burada boş beleş insanların sözlerini neden böylesine dikkate alıyorsun ki? Saygılı biri olsa sana bu kelimeyi kullanmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılO bir bahane.18 yaşından beri yaş kompleksim var zaten
Soran+1 yıl18 yaşından beri yaş kompleksim var diyorum neyini algılayamadın?
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok canım hiçte öyle değil Ram evlenme çağına gelmiş çıtır kızdır. Karta kaçmak için 40 devirmek gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlara göre erkek hiç yaşlanmıyor kız yaşlanıyor
- +1 yıl
Son yıllarda kriz herseyi vurdu bu dönemde yaşayan gençliğimiz gelmiş geçmiş yılların en şanssız gençleridir. en iyi okulu bitirmiş işsiz evi gecindiremeyecegi için evlenemiyor. Kimisi evleniyor yeterli para kazanamıyor maddi zorluktan boşanıyor ülkedeki kötü yönetim herseyi etkiliyor. O yetmiyor on milyon suriyeliyi afrikaliyi afgani besliyoruz. Onlara hersey bedava bize paralı onun için 4 karili on çocuklu cogaliyorlar. Bizim gençlerimize böyle sıkıntı yasiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeğin senden bunu yaş olarak büyük olduğu hâlde söylemesi trajikomik. 18 yaşındaki kızlar içinde kendisi amca olarak görülüyor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m +1 yılBırak şu gözünde kıl çıkan göbekli goril çeşitlerini ya
01 Yorumla
Soran+1 yılGözünde mi 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman erkeklere ne bakıyorsun sen, onların her zamanki taktiği bu, uzanamadigı ciğeri mundar diyerek kendini değil kadını aklınca yerle bir edecek bu hiç değişmez. İster 40 ister 30 ister başka yaş olsun hepsi aynı, medenilik arama
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak siz kadınlarda sıkıntı oluyor. Erkekler 70 yaşında bile baba oluyor olay bunda ibaret.
00 Yorumla
+1 yılSadece ham meyvelerle takılmış olacak ki.. olgunlaşmış meyvenin lezzetine henüz erişememis belliki 😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılDinime kufur eden musluman olsa bari😁😏 citirlik kendine bakmandan gecer ajda pekkan bak halen citir ninem😁😁
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani karta kaçmak Bence kişinin ruhuyla bedeni ile kendine bakışıyla alakalı Sen aynaya baktığın zaman ne düşünüyorsun
00 Yorumla Artık milf yaşlarındasın yavrum, tadını çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılSende maturesin 20 yaşındaki çocuklar artık sana dayı der
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakası yok senin yaşındakiler daha olgun daha tatlı oluyor. Kartlasma ne demek mk onlarin anaları küflü o zaman. Kadın kartlaşıyorsa erkek de aynı b*k o halde
03 Yorumla
Soran+1 yılBir tanesi de burada kendini avutmuş biyolojilerimiz farklı diye.30 yaşından sonra sakalı bile beyazlayan tipler bunlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yapma üzerinden vuruyorlar sanırım , alakası yok sizde menopoz dönemi varsa bizde de andropoz var. Herhangi bir üstünlüğü yok erkek tarafının biran önce insanları cinselliğe yöneltmek için uyduruyorlar bunları algılara gelmeyin
Soran+1 yılBekaretimi 16 yaşında kaybettim zaten bakire değilim
+1 yılşimdi evet deyip linçlenicem ama doğruya doğru demek lazım
016 Yorumla
Soran+1 yıl18 23 yaş aralığındaki kız sizi ne yapsın
Soran+1 yıl30 yaşındasın
- +1 yıl
biyolojilerimiz ve toplumda sosyal statü değerlerimiz aynı işlemiyor farkındasın dimi?
Soran+1 yılStatü değerleri eskisi kadar geçerli değil. Ayrıca siz daha kötü yaşlanıyorsunuz saçınız dökülüyor göbek yapıyorsunuz sakallarınız beyazlıyor bizde yine böyle sorunlar yok çok şükür
- +1 yıl
ilk önermene katılmıyorum statü para güç hala çok iş yapıyor. mesele de burada işte erkekte tip bir şey, kadında tip çok şey. son olarak da doğurganlık mevzusu var bilirsin.
Soran+1 yıl55 yaşına kadar doğurabilirim menopoza girmediğim müddetçe
- +1 yıl
30dan sonra gebelik zorlaşmaya başlayıp 35te sağlıklı gebelik ihtimali hepten düşüyor. 45 sonrası zaten sıfıra yakın.
Soran+1 yılO dediğin genetiğe bağlı biraz da. Annem ve tarafı doğurgan şükür 😂😂 Annem 42 yaşında tekrar hamile kalmıştı.51 yaşına geldi hala menopoza girmedi. Hem ben zaten tek çocuk istiyorum fazlasında gözüm yok
- +1 yıl
tabiki istisnalar ve kişisel tercihler lafım yok ama tanışma vs süresini de hesaba katınca en azından 2 çocuk sahibi olmak isteyen bir erkek için ne kadar doğru bir tercihsin. tüm mesele burada
Soran+1 yıl10 15 yılda 2 çocuğum olur işte aradaki farkı anlamıyor hala kendini avutmaya çalışıyorsun. Sen genç bir kız için ne kadar doğru bir tercihsin peki? Elon Musk kadar mı zenginsin?
- +1 yıl
olamazsın demiyorum zaten de neyse artık çok kişiselleştirdin. kendimi avuttuğum bir şey yok ki 25 yaşlarında üni öğrencisiyken de 25 yaşında kadınlarla görüşüyordum, 30 yaşında işi gücü yerinde halimle de 25 yaşlarında kadınlarla görüşüyorum. başından beri tek anlatmak istediğim 29 yaş kadın için çıtır değil😄
Soran+1 yıl25 yaşındaki kızlar genç adam bulsa seni bırakır kanka. Sadece ilgi gösterdiğin yavsadığın için yanında bulunmuşlardır başka türlü bulunmazlar zaten hani o da geçici olur
Soran+1 yılBir de bana çıtır değilsin diyorsun da 25 yaşındaki kız da çıtır değildir genç kategorisine girer ama çıtır değildir.18 23 yaş aralığına çıtır denir.24 yaş olgun yaştır ama sen 30 olduğun için tabiki sana göre çıtır olur
Soran+1 yıl25 yaşındaki kızlar sana göre çıtırlar yani. Yoksa çıtır değiller sen yaşlısın
- +1 yıl
mekanizmanın aynı işlediğini düşünüyorsun işte yanıldığın nokta burada, daha gençleri zaten etraflarında bolca ama içgüdüleri farklı işliyor. şahsi olarak 28 yaşından sonra gördüğüm ilgi öncesine göre azalmak yerine arttı ve çoğu arkadaşımda yaşadı bunu. tabi bir de köprüden önce son çıkış diye talip olan 30 yaş civarı kadınlar da arttırdı bunu. sen bunlar gibi düşünmüyorsun ve genetik, bakımlılık işleri değiştirebiliyor farkındayım. o yüzden sen çıtır hissediyorsan çıtırsındır deyip kabulleniyorum artık hadi😄
- +1 yıl
diğer mesajı şimdi gördüm. benim çıtırlara ulaştığıma dair bir iddiam yok zaten. bence de 25 gibi çıtırlık bitiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere pisst mundar dermiş 😄 yüz verseydin çıtırdın sanki kendisi 18
07 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında yolu yarılamış çıtır kız peşinde koşuyor
- +1 yıl
Aman gereksiz ya muhabbet etmeye değmez
- +1 yıl
Vala kendine bakan olduktan sonra 45 e kadar gidiyo 45 yaşında görsel olarak 18 e taş cıkartır
- +1 yıl
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. çıtır değilsin belki ama kart hiç değilsin o kişi abartmış
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam da kendisi çıtır mı? Bir de 18 23 yaş aralığındaki kız onu ne yapsın?
Soran+1 yılYoo yaşlı bulan kızlar da çok. Yaşlı amca dayı yaşında bana yavşıyor diye şikayetlenen kız çok görüyorum ben
+1 yılHahaha takma sen onları gençsin daha, bunu 24 yaşında diyen ben dnd
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaş zaten olgunluğa giriş oluyor
Soran+1 yıl18 23 arası çıtır
+1 yılneden kendine bir etiket yapistirma geregi duruyorsun
10 YorumlaTakılma bunlara hepsi laf gönülde yaş olmaz kısmet neyse o ruh yaşlanmaz benden yaşlanır
00 YorumlaBoş ver başkasının ne dediğini her yaşın ayrı güzelliği var.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Bakmak lazım aşk hayatın için yıldızına bakabilirim 😇
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yaşlar bence herkesin her dediğini kafana takma
00 Yorumla Bazı şeyler genetik ve yaşam tarzına göre değişir 40 yaşında kadın var 25 yaşında kıza on basar
00 Yorumla
+1 yılHaha bu moruk erkeklerin kadınlara laf atmasıda ayrı komik:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi spor yap bakalım o zaman da kartlaşmışsın diyebilecek mi? Kas yap abartmayacak şekilde. Özellikle squatla kalçanı büyüt.
02 Yorumla
Soran+1 yılPopom büyük de sporu bıraktığım için çok sıkı değil artık sanki
Cevap sahibi+1 yılSıkılaştır işte. O zaman hepsinin ağzının suyu nasıl akıyo izle ahahsha
Kadınlar daha erken kartlaşır, Erkekler sporunu bozmazsa eğer kartlık falan göremezsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa kim ne derse desin boş ver onlari kendilerine baksın kart horozlar
00 Yorumla
+1 yılİyi bir yaş bence 35 ten sonra karta kaçıyor insan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef 23 ten sonrası kart oluyor. Erkekler ise kartlaştıkça iyi oluyor
00 Yorumla Orta yaş bile değilsin. Karta kaçman için 40 hatta günümüzde 45 olman lazım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:)) ne 29 nede 40 kartlaşmamış en güel çıtır yaşların boş ver:)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya bu görüntü ile ilgili 20 yaşında kart da görünebilir insan. Bence 29 hala çıtırdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen 19 20 yaşında bile o kadar yaşlı gözüken kızlar varki. Bu sitede bile 26 yaşında bir kız var nasılımda foto atıp duruyor Allah'ın zoruna gitmesin 45 küsur gibi gözüküyor. Yaşını yazınca bu nasıl benden küçük ve genç olur dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKendine baktıktan sonra hala güzel ve alımlı kalmaya devam edersin 40 lık dayım çocuğu yaşında kızlara yürüyen sapık galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıtır değilsin kartta değilsin 35+ olunca yaşlanmış sayılabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru demiş. Kadınlar kendilerini kandırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yasinda biri olarak evet citir degiliz artik ama dayi da abartmis, ulasamadigi cigere laf atmis
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ÇiftLer Sen de yasli mi oluyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@ÇiftLer 27'ye orta yas diyorsan yaslisin evet
Soran+1 yıl20li yaşlar orta yaş değildir bence 30 un başlarına bile orta yaş denmez 35 deseniz neyse
Cevap sahibi+1 yıl@ÇiftLer E ben 27 yasindayim bana orta yaslisin dedin abi? Kafan mi guzel?
Gizli Üye(18-24)+1 yılkanka kendince seni kendi seviyesine çekmeye çalışıyor çok acizce bir taktik
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorumlardakilerin özgüven patlamalarına bakınca utanıyor insan
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani herkes yavaş yavaş yaşanacak yapacak bişe yok gecikmeden evlen bence yoksa ilerde zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani yavas yavas citirligin azaliyor olabilir.
00 YorumlaSana onu söyleyen kesin kendisi pursumustur sen kendini nasıl hissediyorsun ona bak birisinin lafıyla yikilma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 a gircem kartmıyız beyler artık çıtır değilmiyiz ya :(
38 Yorumla
Soran+1 yılPislik nasıl moralimi bozdu
Cevap sahibi+1 yılHala genciz bence ya
- +1 yıl
Daha çıtır çıtırsın bence en azından olgunsun
Soran+1 yılSen de mi 29 yaşındasın gizli kız
Cevap sahibi+1 yıl95liyim girmek üzereyim
+1 yılArtık 40 orta yaş olarak değerlendirildiği için bir problem yok.
Yani umarım yoktur.00 Yorumla
+1 yıltek sen değil hepmiz aynı çek çek maaşı al tamamını oraya yatır
00 Yorumla
+1 yılAaa nasıl olur halbuki daha ergenlikten bile çıkmamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak yalan söylüyo ama yavaştan tanış insanlarla şu an en güzel yaşın
02 Yorumla
Soran+1 yıl55 yaşındaki kart dedemde bile özgüven var
Cevap sahibi+1 yılBende 20 yaşındayım bende de iş yok kafana takma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYasal olarak 18 iz reşit olsada çocuk katskterliler 21 yaşından aşağısı çocuk benim gözümde
02 Yorumla
Soran+1 yılAnadoluda kim çocuk olarak görüyorki? 16 17 yaşında kızla evlenen adamlar var
Cevap sahibi+1 yılAma çocuklar kim ne derse desin
+1 yılKartlaşma değil milfliğe adım atıyorsun yavaştan
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun milf olmak da çekici
- +1 yıl
Bencede milf iyidir üzmez
Bende öyle hissediyorum ufaktan artık
04 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapan kendine bakan 45 yaşına kadar tazeliğini korur
Soran+1 yılİşte erkeklerin de her yönden performansı düşüyor diyoruz anlatamıyoruz bunlar sanıyor ki erkekler hep genç kalıyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birsey olmaz mal mülk yerinde olsun yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılO konuda sıkıntı yok
+1 yılalakası yok kendını tarif etmıs sana
02 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşına gelmiş bana kartlaşmışsın diyor
- +1 yıl
yanı o tıp ınsanlardan uzak durup muhatta olma görmezden gel kişi kendınden bilir işi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hala genç hissediyorum sana göre benimde karta kaçmış olmam lazım🤣🤣🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen gönüllerin çıtırısın kanka
00 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne