16 17 yaşında onunla bununla takılmaya başladım çok pişmanım çıtır yaşlarımın kıymetini bilemedim. Senelerim depresyonla geçti ne kadar ahmakmışım ben. Üniversite bile okumadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç ve cahildim olayları bahane bizde gençtik ama cahil değildik. Hayat insana seçenekler sunar bazıları kolay yoldan gitmek ister bazıları zor yoldan fakat yaş ilerleyip hayatın gerçekleri ortaya çıkmaya başlayınca bizim yolumuz kolaylaşırken sizinkiler zorlaşmaya başladığında böyle pişman olmaya başlıyorsunuz. Üniversite okumamış olman sorun değil yarın git çalışmaya başka 4 sene sonra mezunsun.
019 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kolay değil ki. Temelim bile yok nerden nasıl başlayacağım?
Cevap sahibi+1 yılHayatta kolay olan hiç bir şey yok. Sen onunla bununla takılırken diğerleri gecelerce ders çalıştı. Şimdi sende onların yaptığı gibi yapacaksın.
Soran+1 yılGeçmişin karanlığı günahlar peşimi hiç bırakmayacak gibi
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş asla peşini bırakmaz. Tarih derslerini boşuna işlemiyoruz.
Soran+1 yılO zaman acı çekeceğim hep yani
Cevap sahibi+1 yılHayır hep acı çekmeyeceksin. Ama çok fazla zorluk yaşayacaksın.
Soran+1 yılSonum kötü. Hissediyorum. Zaten sağlığımı kaybediyorum hayata güzel bile bakamıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılNeden sordunki
Cevap sahibi+1 yılGidip dolaşıp kafa dağıtman için yer tavsiyesi yapacaktım uzun süre evde durup kendini bunaltmış gibi duruyorsun.
Soran+1 yılBir gün gezmeyle psikolojim düzelmezki
Cevap sahibi+1 yılSana nasıl ulaşabilirim.
Soran+1 yılGerek yok sağol aynı ayarda bile değiliz ben düşmüş ve batmış biriyim niye ulaşasın
Cevap sahibi+1 yılİlk başta sana agresif yaklaştım fakat sonradan yazdıkların benim de bakış açımı değiştirdi. Sadece konuşmak ve arkadaş olmak için söylüyorum yaşıtız.
Soran+1 yılSadece bu soruyu sormak için hesap açtım kapatacağım
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin dosttan zarar gelmez. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterdim. Bu arada ilk baştaki agresifliğim içinde üzgünüm kendine yaptıkların için kızdım.
Soran+1 yılSorun değil sana bişey soracağım. Düşmanlık yapan iftira atan küfür eden bir akrabadan nasıl kurtulabilirim? Yakamdan düşmüyor hayatımı cehenneme çevirdi
Cevap sahibi+1 yılİftira ve küfürünü ispaylayıp dava açarsan hem maddi hem manevi tazminat alırsın bir daha yakınına yaklaşmaz.
Soran+1 yılİspat edememki. Annemle telefonda konuşurken ediyor annem de göz yumuyor
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin üniversite okumuş versiyonlarının şu an burnu havada, halen de erkek var peşlerinde. Yatmış olman bir negatif değil. Afiyet olsun bu arada.28 e geldim bakire kaldım deseydin tiksinirdim, tercih meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okumamam mı sorun
- +1 yıl
bilmemki
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende okumadim pisman oldum simdi guvenlik okudum bitirdim ve simdi de website tasarim universiye seviyesi okuyorum sonra application okuyacam universite seviyesi.
Yani kisacasi gec degil okumak icin. Ben 41 yasindayim okumaya basladim tekrar00 Yorumla
+1 yılYa bu sapık toplum böyle, 25 i geçtiysen artık aaa olgunsun denir. Hele 18 19 yaşlarındakinin off olgun kadın deyip azması yok mu asddffffgg Ama öyle değilsin işte kabul et bunu. Bizim cahillere bakma. Erkeklere hiç bakma. 15 16 yaşındaki sübyanlara çıtır diyebilen utanmaz sapık sürüsü onlar.
He çocuk değiliz artık doğru ama bu daha güzel. Niye beyinsiz olalımki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer Geçmişinize takılıp kalmaya devam ederseniz , hayatınızda değişebilecek şeyleri iskalamaya devam edeceksiniz maalesef.
Demedi demeyiniz.02 Yorumla
Soran+1 yılTakılıp kalmamayı nasıl beceririm
- +1 yıl
Geçmişi düşünmeyin.
Bakın unutun demiyorum çünkü unutmaniz mümkün değil.
Ama düşünmemek sizin elinizde.
Gelecek ile ilgili plan yapın.
Kendinize meskale bulun.
Hobi edinin.
Dertlesin.
İllahaki kankiniz vardır.
Onunla zaman geçirin yürüyüş yapın
Uzulme bende o yılların degerini bilemedim her tur bayanla yatip kalktim ve gecti hepsi gunahlarim haric
02 Yorumla
Soran+1 yıl@A_S_İ_L evet de sana ne? Sen ne araya giriyorsun
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılonlanlarin hepsi yıllarla geride kalmis :)
su an en guzel yaslarin kiymetini bil cunku bu gunlerde geri gelmeyecek :)03 Yorumla
Soran+1 yılGiden çıtır yaşlarım 😭
Soran+1 yıl@Ahipek ben de o üzgün pişman insanlardan biri değil miyim? Benim de dünyam yıkılmadı mı
+1 yılİnsanlar kategorize etmeyi sevmiyorum
İnsan kendine biçtiği değer kadar önemli - önemsiz.
Sen kendini nerde görmek istiyorsun nasıl bir sayfa açmak istiyorsun o önemli.
10 Yorumla
+1 yılAklin basina geliyor yavas yavas , aydinlanan bjri daha 😂😂sevindim...
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşından sonra tamamen aydınlanma dönemini yaşıyorsun zaten
- +1 yıl
👏👏 guzel bi sohbete ne dersin , aydinlanmanin serefine 😄
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
😂tamam
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSert kart birisin artık.
aramıza hoş geldin kart dostum.07 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm
- +1 yıl
İlk başta üzülüyorsun.. Daha sonra hiç bir anın bundan daha genç olmayacak düşüncesi sarıyor seni...
Buda seni mutlu ediyorrr son demlerini oynuyorsun.
Soran+1 yılBen artık yeterince çekici ve güzel olamam değil mi?
- +1 yıl
Kadınların 28 yaşından sonra olgunluğunu tamamladığı ve karekterinin oturduğu bir dönem var
buda 38 yaşına kadar devam ediyor.. Yanı bir 10 yıl bomba gibi olabilirsin kendine bakarak :))
Soran+1 yıl2 yıl çaba ve uğraş ile geçti desen kaldı 8 yıl
- +1 yıl
HAyat böyle ama elini hızlı tut sonra kaçırdım deme hayatı..
Vay be biz de hiç bisey yaşayamadık yalnız başımıza evde durduk diye hayiflaniyoruz
00 Yorumla
+1 yılHayata yeniden basladigin an bu düşünce aklından cikacaktir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne münasebet? kim uydurmuş böyle bir şeyi ? kendinize haksızlık ediyorsunuz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Tam evlilik yaşındasın bundan sonrası size zarar yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sevdiğim bir söz vardır. "Güneşi kaybettim diye göz yaşı dökersen yıldızları da kaybedersin"
Geçmişi boş ver. Bu günü düşün ve yarın da aynı pişmanlığı yaşama
00 Yorumla
+1 yıl42 ye kadar yolu var. Kendine iyi bakarsan 50
00 Yorumla
+1 yılLütfen öyle düşünme zararın neresinden dönersen o kadar iyidir
00 Yorumla
+1 yılHayır olgunlastin. Ciddi birisi çıksa hemen evlenirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaa kart falan değil sadece 5-6 yıl sonra orta yaş sınıfına gircen
01 Yorumla- +1 yıl
Orta yaş 40 veya 45 de başlaması lazım
Giriş 30 Gelişime 60 sonuç 90 hayatta tam böyledir Sen daha giristesin 29 bence genç sayılırsın daha önünde uzun yıllar var
02 Yorumla
Soran+1 yılGiriş 30 mu oha? 18 yaşında üniversite hayatına başlıyor insanlar 😭
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne ekersen onu biçersin. Pişmanlık diye bir şey yok. Yaptıkların vardır ortada
18 Yorumla
Soran+1 yılÖleyim mi
- +1 yıl
İnsan kendi iradesini kullanır. Kimse de zorlamaz. Sen bile isteye herşeyi yapmışsın.
Sen zaten iyi bir şey olmadığını biliyordun aslında. Ama İnsanlar ben özgürüm her istediğimi yaparım kimse bana karışamaz bu benim hayatım dediği için pişmanlık duymamaları gerekir.
Ben bir erkek olarak hep şunu dedim kendime. Gönül evimi temiz tutmalıyız ki gelen de huzur bulsun. O yüzden kız arkadaşım dâhi olmadı. Olmak ta zorunda değil. Olacaksa da o kişi ancak Eşim olabilir. Maalesef ki boşandım. Kıymet bilmedi. Şu an da bile hayatıma alacağım kişiye karşı bir sorumluluğum var. Gönül hane temiz tutmak gibi...
Bu kişilik ve karakter ile alakalı. Herkes böyle olmak zorunda değil
Soran+1 yılBende senin gibi bir bakiri istemem açık konuşayım ayrıca tam hayatımı bilmeden neler yaşadığımı bilmeden yorum yapma yanılırsın
- +1 yıl
Ben sana kötü bir şey demedim. Sadece ne ektiysen onu biçersin dedim. İyi ise iyi, kötü ise kötü. Bunda alinnacak bir şey yok.
Hayatımızı şekillendiren bizim kararlarımızdır. Hata yaptıysan sorgula ve bir daha yapmamaya çalış. Bunu yapabilirsen ne güzel. Ama hata yapıp tekrar Karsan bu işe kötü.
Ben senin ne yaşadıklarını bilemem. Doğru dersin. Sen de benim ne zorluklar çektiğimi bilemezsin. Bu da doğrudur. Kiminle eş kiminle arkadaş olacağına sen karar verirsin. Bizim işimiz değil elbet. Sadece sana öneri de bulunabiliriz. Ben geçici zevkler için hayatımı yakmak istemem, yapmam da.
Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah.
Soran+1 yılBu hataları yapmamda genç ve cahil olmamın da payı var ama kimse beni anlamadı hep yargıladı neyse sağolun yinede Allah sözünde yardımcınız olsun
Soran+1 yılAynen zinadan uzak durmalıydım ama nefsime yenik düştüm işte hala nefsime sahip çıkamıyorum
- +1 yıl
Zaman kötü. İnsanlarda aynen öyle. İnsanların çehresinden ne olduğunu anlamak pek güç. İnsanların niyetlerini anlamakta öyle. Şunu bil bir erkekten Kanka, Dost ya da arkadaş olmaz. Olmaz arkadaşım vallahi de olmaz.
Uzak durmak gerek. Uzak durmalısın. Nefsine de sahip çıkmalısın. Bu halinle kimseye güven aşılayamazsın. Artık insanlar daha doğrusu bir çek erkek kadınları obje olarak görüyor. Bunda kadınların da payı var. Daha doğrusu iki tarafta da hatalar var. Herkes kırmızı çizgisini korusa benliğini de korumuş olur aslında.
İnşallah güzel günler seninle olur.
yok daha değil 30 olunca kartlaşacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılTam 30 mu olmam lazım
Soran+1 yılO zaman kartım
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen sen olarak güzelsin takma kafana
03 Yorumla
Soran+1 yıl18lik 20lik çıtır değilim 😞 25lik bile değilim artık
- +1 yıl
Bebeğim her yaşın ayrı tadı vardır şarap misali yaşlandıkça tatlıdır
Soran+1 yılO taze tenimi hiçbir zaman elde edemeyeceğim 😞
+1 yılNe alakası var ya taş gbisindir
03 Yorumla
Soran+1 yılİçim çürüdü ne fark ederki
- +1 yıl
O psikolojik bence iyi düşün iyi olsun bu hayatta hemen kendini kötülemek en kolayı
+1 yılKartlaşmamışsındır daha
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 üstü kadına kart diyor türk toplumu
- +1 yıl
Ya sen ne bakıyorsun milletin ne dediğine. Herşeyi diyor onlar.
Soran+1 yılMal gibi dikkate alıyorum ben her lafı
- +1 yıl
Sen milletin ne dediğine bakacaksan işin var yani ohoo
+1 yılyo henüz kart değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 üstü kadına kart diyorlar
- +1 yıl
halt etmiş onlar.
Farketmez ya hala lokum gibi olan kadınlar var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Onlarla cinsellik yaşıyormusun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Hayırlı işler bol güneşler
00 Yorumla
+1 yılKartlaşınca yatılmıyor mu🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakma olan olmuş önüne bak geçmişe değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. hızlı yaşamışsın diyelim 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılZararını gördüm sadece. Bir hayrını göremedim
Soran+1 yılDiyemem maalesef kabul edemem yaşanılanları
Soran+1 yılSanmıyorum çünkü en azından kafam rahat olurdu
Soran+1 yılGerçekten ulaşamaz mıydım
Bence en güzel yastasin
00 YorumlaRuhun kartlasmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kesin zaten
Görmeden bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş olarak soruyorum sonuçta genç de görünsem yaştan dolayı kart diyebilirler değil mi
+1 yılTaze olmadığın aşikar
014 Yorumla
Soran+1 yıl25 e kadar mı taze deniliyor bir kadına
- +1 yıl
Kartlaşmışmısın sen
Soran+1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun neyse
- +1 yıl
Güzel kardeşim o dediğin öyle olsa eskortlara onladar para verilmez kinaye yaptım ben sana
Soran+1 yılZaten genç çıtır eskort tutuyorlar.25 üstü eskorta para veren mi var
- +1 yıl
25 yaşından yukarı eskort yok mu var çok yapmak eşittir çok yıpranmaya eş değer mi
Soran+1 yılYok yani talep yok diyorum herkes çıtıra yöneliyor
- +1 yıl
Ozaman sende arzı oluştur ki talepte bulunsunlar
Soran+1 yılBen kendim için demedim düzgün oku yazılanları.
- +1 yıl
Bende senin üzerine yazdım aoruda bahsettiğin şahış sen değilmisin
Soran+1 yılEskortun bile gencine talep var dedim bana talep yok demedim
- +1 yıl
Güzel kardeşim hepsine talep var sanada talep çıkar neden böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılÇıtır değilim ama bu üzücü. Hiçbir zaman o taze tene sahip olamayacağım
- +1 yıl
Hayır öyle değil bence
Kendini yaşlı hissetmiyorsan devammm
00 Yorumla
+1 yılYani yavaş yavaş beklentiler de düşer
00 Yorumla
+1 yılYaşlandın bee :)
00 Yorumla29yas daha genc ne kartlasmasi
00 Yorumlakac deneyımın oldu
00 Yorumla
+1 yıltecrubeni yptin yani
00 Yorumla
+1 yılTecrübe edinmişin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerkennn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 35 gel evlenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu yaşta bakirim sen nasıl yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKartlasma dan kastin ne
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYokk be saçmalama
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Daha gençsin
00 Yorumlaöyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılHayır hala citirsin
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı